Şimdi Ara

MODEMİMDE SADECE POWER IŞIĞI YANIYOR YARDIM LÜTFEN :( !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim kablolu modemim vardı masaüstü bilgisayarımda. şimdi laptop aldım dükkandaki airties rt-205 kablosuz modemi evime getirdim herşeyini doğru düzgün takıyorum fakat power ışığından başka bir ışık yanmıyor modemde sorun yok arkadaşlar dükkanda çokda iyi çalışıyordu. Laptopa ethernet kablosuyla kablolu modemimi takıyorum oda çalışıyor yani hatlardada sorun olacağını sanmıyorum..
    1haftadır bu sorunumun cevabını arıyorum lütfen yardımcı olun çıldırmak üzereyim

• quote:

Orijinalden alıntı: abinkral20

Arkadaşlar benim kablolu modemim vardı masaüstü bilgisayarımda. şimdi laptop aldım dükkandaki airties rt-205 kablosuz modemi evime getirdim herşeyini doğru düzgün takıyorum fakat power ışığından başka bir ışık yanmıyor modemde sorun yok arkadaşlar dükkanda çokda iyi çalışıyordu. Laptopa ethernet kablosuyla kablolu modemimi takıyorum oda çalışıyor yani hatlardada sorun olacağını sanmıyorum..
    1haftadır bu sorunumun cevabını arıyorum lütfen yardımcı olun çıldırmak üzereyim

tekrar götür başka biryere tak bakalım çalışacakmı bence ömrü bitmiş gibi gözüküyor. an etherneti pc ye takıp modeme takıyorsan hala yanmıyorsa sıkıntı.
  • Modem dsl sinyalini alamadığı için çalışmıyordur. ilk önce ev içi kabloları kontrol edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.