Şimdi Ara

Neden böyle tercih ediliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabiki +8 giga ama iki elli olan daha iyidir çünkü raptorun atack hızı very slow giga da hızlı ve bonusları sayesinde baya etkili zaten sağlam bir warrior için giga,raptor+8 farketmez ikisiyle de dağıtır ortamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

bunun sebebi tamamen spear defans mevzusundandır. millet döşemiş spear defansları - o yüzden raptor az vuruyor . ama axe defans serverda az bulunuyor. bu da +8 giga 2 handed ın +8 raptordan daha fazla vurmasına yarıyor. olay budur.

+19o5
  • tek el giga yaktım geçen gün off
  • EVET dex atagı hızlandırır daha seri vurursun varriorların cogu takısındada dex wardır roguenin neden skilleri daha seri wurudugunu biraz düşünürsen anlarsın.
  • ÇOĞU KİŞİDE SPEAR DEFANS VAR AMA AX DEFANS YOK
  • Giga ile Warior Combosu daha güzel olduğunu düşünüyorum. Raptor Giga'ya göre daha ağır olduğundan combo yavaş oluyor. Totamic Spear ve İmpact ile birlikte daha da güzel combo oluyor. Yalnız Giga +8 'in ( Lighthing ) hem combodaki seriliği ve bonusları ile Wariorun en iyi silahıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: millertime

EVET dex atagı hızlandırır daha seri vurursun varriorların cogu takısındada dex wardır roguenin neden skilleri daha seri wurudugunu biraz düşünürsen anlarsın.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

neden tercih ediliyor söyleyeyimmi
    1.dex vermesş atağı hızlandırıyor
    2.hp veriyo
    3.resist veriyo
    4.lightning sayesin leg cut scrream gibi skiller işe yarıyor
    5.çoğu nsanda ax defance yoq

Dostum light damage sadece vurduğun damageye etki ediyo.Scream tutmasını dex etkiliyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 8 Temmuz 2006; 18:44:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

ÇOĞU KİŞİDE SPEAR DEFANS VAR AMA AX DEFANS YOK

Halen idda ediyosunuz ama hiç bişey bilmeden size yukarda kanıtta verdim ama yok banamısın demiyosunuz...Spear defans Ax defans tan 10 kat daha değerlidir ve 10 kat daha zor çıkar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaRe

quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

ÇOĞU KİŞİDE SPEAR DEFANS VAR AMA AX DEFANS YOK

Halen idda ediyosunuz ama hiç bişey bilmeden size yukarda kanıtta verdim ama yok banamısın demiyosunuz...Spear defans Ax defans tan 10 kat daha değerlidir ve 10 kat daha zor çıkar...

Bak simdi sole bir sey axe defance istedigi kadar kolay bulunsun cogu kisi yanında axe defance tasımaz!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.