Şimdi Ara

Neden böyle tercih ediliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda coğu kisi +8 Raptor yerine +8 2h Gigantic axe kullanmayı tercih ediyo.Neden bu?

+8 2 h Giga =167 Atack
    +8 Raptor =187 Atack

+8 Gigada bonuslar var ama 20 atack etkiliycek fazlalıkta değl bana göre...

Neden warriorlar +8 2 h Gigayı +8 Raptor'a tercih ediyolar?

• Edit: pardon yanlış anlama

+8 giga pk da raptordan daha etkili bir silah hem bonusları hemde 62 skilline yaptığı katkı dondurucu özellik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspo -- 8 Temmuz 2006; 6:29:27 >
  • scream skillini elinde raptor varsa nadir donduruo fakat giga varsa scream çou zmn stun etkisi yapıo
  • Bilgilendirdiğiniz icin sağolun.
  • Yanlış hatırlamıyosam,deli gibi Hp veriyor giga.
  • tank wariror degilsen bile 2x +8 giga giyince tank wariror oluyon

• 2 tane +8 Giga almak Aptallıktır ama Sağ elinde Totamic Spear +8 sola Giga +8 alırsanız işe yarar zaten.Raconuda budur bi elde Spear bi elde Impact yada one handed axe Raptor +8 den daha etkilidir ve Impact +8 in 80 Light. Dmg. si ve Totamic +8 in 80 Pos. Dmg. sinide eklersek hayli hayli Raptordan iyi bi Atack yaparız ama sorun var ki +8 Impact ile 3 tane raptor +8 alınır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tercih yapsak mı ki bu sene?
    11 yıl önce açıldı
    Altyapı Çok Fark Ediyor Mu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyide arkadas 2 tane giga+8 demiyorki.

Bi tane TWO HANDED GİGA +8 i kasdediyor.
  • Yanlış anladın sanırım.2h Giga derken 2Handed Giga anlamında söyledim
  • ewt giga nın etkisiyle scream çok uzun süre kitliyo adam bi vurdu yarım saat orda kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReSpawN

Yanlış anladın sanırım.2h Giga derken 2Handed Giga anlamında söyledim

Evet orda bi yanlıs anlasılma oldu özürdilerim...Two Handed +8 Giga ile çok Deli PK yapılır...--Raptor +8 > Giga +8 (2H) > Glave +8-- Sıralama böyledir ve ben +8 Glave ile birlikte harika PK yapabilen Warriorlar tanıyorum...
  • bunun sebebi tamamen spear defans mevzusundandır. millet döşemiş spear defansları - o yüzden raptor az vuruyor . ama axe defans serverda az bulunuyor. bu da +8 giga 2 handed ın +8 raptordan daha fazla vurmasına yarıyor. olay budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

bunun sebebi tamamen spear defans mevzusundandır. millet döşemiş spear defansları - o yüzden raptor az vuruyor . ama axe defans serverda az bulunuyor. bu da +8 giga 2 handed ın +8 raptordan daha fazla vurmasına yarıyor. olay budur.

ewt aslında raptor fazla damage werir ama spear defans war herkesde axe defans cok az kullanılıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

quote:

bunun sebebi tamamen spear defans mevzusundandır. millet döşemiş spear defansları - o yüzden raptor az vuruyor . ama axe defans serverda az bulunuyor. bu da +8 giga 2 handed ın +8 raptordan daha fazla vurmasına yarıyor. olay budur.

ewt aslında raptor fazla damage werir ama spear defans war herkesde axe defans cok az kullanılıyo

+ 8/15
  • Totamic+8 ve 1h giga+8 de çok etkili bir yöntem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Orjinalden alıntı: CaZiBe

quote:

+ 8/15

Lütfen yapmayın orda yanılıyosunuz axe defans spear dan çok daha kolay bulunur ve bunu kanıtlıya bilirim.Tam 10 tane Talia hazırlamak için Materyalleri hazır tutun ve 10 tane talia basın bakalım kaç tane spear talia kaç tane axe talia çıkıcak...En az 3 tane axe çıkcaktır ama 1 tane bile spear çıkmaya bilir...

• giganin attack hizi raptordan fazla ve fazla iskalamiyor ve lightining dmg i ile seni scream ile resmen donduruyor stun oluyorsun
  • neden tercih ediliyor söyleyeyimmi
    1.dex vermesş atağı hızlandırıyor
    2.hp veriyo
    3.resist veriyo
    4.lightning sayesin leg cut scrream gibi skiller işe yarıyor
    5.çoğu nsanda ax defance yoq
  • Raptor (+8) daha iyidir her zaman. Ama aşmış adamlar yanların sd ye karşı bir de giga taşıyabiliyorlar. Axe defans fazla bulunur ama pek kullanan yoktur ondan giga etkilidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

neden tercih ediliyor söyleyeyimmi
    1.dex vermesş atağı hızlandırıyor
    2.hp veriyo
    3.resist veriyo
    4.lightning sayesin leg cut scrream gibi skiller işe yarıyor
    5.çoğu nsanda ax defance yoq

Pardon anlayamadım dex verdiği için atackın hızlanıyo mu dedin...MAUAHAHHAHAH
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.