Şimdi Ara

Boğaziçi Hala Tercih Edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son birkaç senede olan olaylar geleceği için tehlike mi yoksa yine tercih edilir mi bilkent sabancı koç odtü yanında?

• Bilkent odtü sabancı koç başka bir ülkenin okulları değil, etmeme nedeni onlar içinde geçerli olacaktır. yalnız bu okullar öyle olaylarla sarsılacak, gerileyecek yada değerinden kaybedecek okullar değil. Boğaziçini boğaziçi yapan kültürü, değerleri, özgürlüğü ve içindeki öğrencilerin kalitesidir. elindeki arsayı alabilirsin, bir iki hoca uzaklaştırabilirsin ama o ruha dokunamazsın. olaylar iki yıldır var ama bütün bölümlerin her sene puanları zirve yapıyor. demek ki insanlar vazgeçmiyor.
  • edilmez bence

• Sakın etme hocam bosver suandan itibaren cogu uni boundan daha iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben ederdim
    (fakirsen etme mazallah yurt çıkmaz falan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantonişko -- 14 Eylül 2022; 15:32:16 >
  • Peteklerde oturup boğazı seyretmek gibisi yok

• Ben ederdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel sektörde boun imajının yanına yaklaşabilecek üni henüz yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilkent odtü sabancı koç başka bir ülkenin okulları değil, etmeme nedeni onlar içinde geçerli olacaktır. yalnız bu okullar öyle olaylarla sarsılacak, gerileyecek yada değerinden kaybedecek okullar değil. Boğaziçini boğaziçi yapan kültürü, değerleri, özgürlüğü ve içindeki öğrencilerin kalitesidir. elindeki arsayı alabilirsin, bir iki hoca uzaklaştırabilirsin ama o ruha dokunamazsın. olaylar iki yıldır var ama bütün bölümlerin her sene puanları zirve yapıyor. demek ki insanlar vazgeçmiyor.

• Bounun bi binası guzel , ortamlari falan hoş yoksa teknik açıdan itu odtuye yetisebilir mi hiç :)

• Yazılır canım niye yazilmasin it ürür kervan yürür demisler derece falan yapsam direk bogazici yapistirir geçerim hic düşünmeden bogazici awk bu boru mu

• BOUN Türkiye'nin en iyi üniversitesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 14 Eylül 2022; 20:6:15 >
  • Yel kayadan toz alir beyler

• edilir mi degil ediliyor zaten

• Bölüme göre değişir

• Olanaklar olarak kötü olabilir ama iyi bir marka olduğu için hâla tercih edilebilir.Şu an genel bakınca Ankarada olması dışında en iyi okul Odtü gibi.

• Etmedim etmem de

• Şu anda olanlar geçici şeyler. 160 yıllık üniversite iki yılda yok olmaz.

Tek tehlike 2023 seçimlerinde bir değişiklik olmaması. O zaman da sadece üniversiteyi değil, ülkeyi sorgulamak gerekir.

• İTÜ varken son 100 yıldır olduğu gibi hala edilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.