Bilkent pols kayıt sildirme
Kapsamlı bursluyum. Ilk senem, hazirliktayim. Kayıt sildirmek istediğimi direkt bildirsem bir sorun çıkar mı?
BİLKENT POLSTAN ODTÜ İKTİSATA GEÇİŞ
Bilkent polsa bu sene girdim. Ne bilkent ne bilkentin ortamı ne de içine girdikçe bölüm hoşuma gitti. ODTÜ iktisata geçme imkanım var mı nasıl geçebilirim? 2.4k yapmıştım. ODTÜ iktisat 2.7k ile kapamış.
Boğaziçi Hala Tercih Edilir mi?
Son birkaç senede olan olaylar geleceği için tehlike mi yoksa yine tercih edilir mi bilkent sabancı koç odtü yanında?
Üniv için genel kullanım çanta önerisi
500 TL altı her yerde kullanılabilecek sade bir sırt çantası arıyorum. Ne önerirsiniz beyler?
Bilkent için öneri verebilecekler var mı?
Pole tam burslu icin kayıt yaptım. Genel olarak üniverste icin olsun ortamı icin olsun onerisi olan var mı?
Bilkent Pols Gelen Var mı?
2.4k ile girmiş bulunmaktayım.
Haluk Tatar Sıfırdan İngilizce Kullanan Var mı?
İngilizcem 0 hazırlıktan önce biraz öğrenmek için işe yarar mı?Başka öneri varsa ona da açığım.
SON 2 SAAT ANKET
İş potansiyeli açısından hangisi daha mantıklı?
Odtü econ varken bilkent pols yazmak yanlış mı?
Bilkent yazdım ancak içimde özel sektörde sorun yaratır mı ya da ekonomi yazsam daha mı mantıklı soruları geçiyor. Sızın görüşünüz nedir bilkent pols üzer mi?
Bilkent Pols Okunur mu?
İleride işsiz bırakır mı? Siyaset bilimi fazla önü açık olmayan bir bölüm ama bilkentin ismi, tamamen ingilizce olması, kadrosu kendine çekiyor.
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 76
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.339 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet