Şimdi Ara

BİLKENT POLSTAN ODTÜ İKTİSATA GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent polsa bu sene girdim. Ne bilkent ne bilkentin ortamı ne de içine girdikçe bölüm hoşuma gitti. ODTÜ iktisata geçme imkanım var mı nasıl geçebilirim? 2.4k yapmıştım. ODTÜ iktisat 2.7k ile kapamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lesh-meat -- 7 Ekim 2022; 1:1:6 >

• evet var. myp ile geçis yapacaksin. zaten ingilizcen iyidir haziranda odtunun sinavi oluyor haziligi atlamak icin onu sakin kacirma o sinavi gecip agustos ayinda basvuru yapacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sl1ent kullanıcısına yanıt

Hocam kontenjan işi nasıl oluyor? Nasıl işlemler yapmam lazım? Veya ekstra prosedürler nedir, anlatırsanız sevinirim. Bu okul bana göre değilmiş geçiş yapmaya kesin kararlı hissediyorum 2 haftadır.

• Lesh-meat L kullanıcısına yanıt

tek gereken şey osym puaniniz daha yuksek olmasi ki oyle. benim bildigim kadariyla odtu diger okullarin aksine yatay gecis basvurulari baslamadan hazirligi atlama sinavi yapiyor ilk olarak bunu gecemeniz lazim bilkentte halletmisseniz ingilizceyi sikinti olmaz. agustosta gereken belgeleri transkript ogrenci belgesi vs. yukleyeceksiniz . kontenjanlarin dolacagini sanmiyorum dolsa bile sizin puan farkiniz oldugu için endise yapmaniza gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.