İngilizcem 0 hazırlıktan önce biraz öğrenmek için işe yarar mı?Başka öneri varsa ona da açığım. Video Eğitimyoutube İngilizce eğitim setimiz tamamen ücretsiz sıfırdan ileri seviye öğrenmeniz için hazırlanmıştır.
Toplam 18 saatlik bir kurstur ve tamamı burada yüklenmiştir.
İlk 100 videonun yüksek sesli hali şu oynatma listesindedir.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLxX2m2Np79VdUXjPUTTGusbdlxDR9fhs2
Bu eğitim videoları www.VideoEgitim.com tarafından ücretsiz dağıtılmaktadır.
Hiçbir kanal yada sitede dağıtımına yasal izin yoktur. https://www.youtube.com/watch?v=a5ZuLPTrs0o&list=PLxX2m2Np79VfE8qgLtUZHwCF0VyuFH8QI |
Haluk Tatar Sıfırdan İngilizce Kullanan Var mı?
-
-
özer kiraz daha iyi bence -
Bulaşma bu adama -
Çöp sakın bulaşma -
Hulk tatarin her şeyi bilmesi sorunsalı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 10 Ağustos 2022; 10:47:25 > -
Bu adamı bir ara izlemiştim -
Bu adam geçen sene 2021 üniversite sınavından sonra müfredattaki konuları çok ağır eleştirerek matematik bu ülkede hiçbir şeye yaramaz demişti. Kendi mesleği makine mühendisi olduğu halde matematiğe çöp diyen bir adamdan hiçbir fayda gelmez.
-
Dostlar önerileriniz var mı başka? Temelim bile yok gibi bir şey, nereden başlamalıyım?
-
He onu ben de izlemistim bu ulkede trigonometri gibi gereksiz şeylere vakit harcanıyor falan demisti makine mühendisi ama böyle demesi üzdü -
bu adam çok egolu kendini önemli biri gibi görüyor
-
Buldugun herhangi bir kaynaktan başla hocam dil öğrenmek süreç gibi zaten şunu izleyince hemen olmaz ki pratik lazım vs yıl sürer hatta -
Ben aynı hataya düşüp izledim baya bazı yerler detaylıca anlatılırken bazı yerler üstün körü geçilmiş Özer Kiraz'i onerebilirim detaylıca anlatıyor. -
Kelime için seviye word list bulursanız onu öneririm
Gramer olarak Bahar Şahin güzel ancak daha basic konularda Çağrı Hoca’da kullanılabilir lakin en baştan işi mantığıyla öğren derim.
Bilkent hazırlığın yanında bu dediklerimi yaptım 1 senede Bilkent hariç her okulun hazırlığı bu yolla geçilebilir(çalışarak elbette)
-
Hocam ingilizcem 0 ve Bilkent gelme ihtimali yüksek. En azından 1.5-2 senede bitirebilir miyim hazırlığı çalışarak günde 3 4 saat?
-
Hocam en azından gramere kadar olan temel şeyler yani telaffuz kuralları vs gibi yerler için iyi mi sizce, başka kaynak bulamadım bu temel bilgileri veren. Özer kiraz da sadece gramer veriyor. Onu gramer için kullanacağım.
-
Bilkent hazırlığı niye geçilmiyor?
-
Herbokolog haluktan dinleyeceğinize asıl işi ingilizce öğretmek olan birinden izleyin
-
Kötü playlist, onun yerine çağrı hoca playlisti daha iyidir -
Hüseyin Demirtas iyi midir hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hulk tatarin her şeyi bilmesi sorunsalı
|
Bu adam geçen sene 2021 üniversite sınavından sonra müfredattaki konuları çok ağır eleştirerek matematik bu ülkede hiçbir şeye yaramaz demişti. Kendi mesleği makine mühendisi olduğu halde matematiğe çöp diyen bir adamdan hiçbir fayda gelmez. |
bu adam çok egolu kendini önemli biri gibi görüyor |
Benzer içerikler
- myp ile yatay geçişte 1. sınıftan mı başlanır
- ceng ne demek
- ayt ne zaman başlanmalı
- üniversite okumak mantıklı mı
- türkiye"de doktor açığı ne zaman kapanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X