Odtü econ varken bilkent pols yazmak yanlış mı?
-
-
Mfyim o yuzden take it with a grain of salt but politics and economy are different things, am I right?
İngilizcem nasıl bilkentin hazırlığını geçer miyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Biraz önce tam bunla ilgili konu açtım hocam arkadaşlar yazdı saolsunlar oraya da bakabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son 2 saat uppp
-
ikisinde de aynı işi yaparsın hangisinde daha iyi ingilizceyle çıkarsın onu düşünürdüm ben
-
Hocam derdiniz ingilizceyse Bilkent bu eğitimi alacağınız sayılı kaliteli okullardan birisi. Ancak bankacılık veya muhasebe işlerine ilginiz varsa boşu boşuna bilkent pols yazmayın, odtü'nün de ingilizcesi iyidir.
-
Bence gelecekteki hedefinizle alakalı hocam. Eğer özel sektörde finans ya da diğer beyaz yaka işleri yapacaksam en azından onunla alakalı bir şeyler öğrenebileceğim econ daha mantıklı gibi. Econ da ağır bölümdür bu arada ciddi matematik içerir hele odtü econ bayağı zor diyorlar.
Akademiden yürümek falan gibi hedef varsa ve polsa ilgi varsa o da mantıklı ama dediğim özel sektörde iş yapmak istiyorsanız siyaset derslerini almak falan çok gereksiz en azından matematik temelli econ almak daha mantıklı olur
-
teknik universite olmayan bir yer ile bir teknik universiteyi kiyaslayamazsiniz bile.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X