Şimdi Ara

tam burslu pilotaj dururken tıp yazmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden beyler neden pilot olsan 9 sene hayatsızca okuyup cerrah maaşıyla başlayacaksın. ama adam zor olanı seçiyor hayatını bitiriyor. parası olup ücretli okunsa bile en fazla 4 senede parayı çıkarmış olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 15 Ağustos 2020; 21:57:19 >

• tam benim kafamdasın
  • Belki boyu kısadır , gözünde rahatsızlık vardır
  • Kaldır indir kaldır indir nereye kadar be
  • Mchunchu kullanıcısına yanıt
    saygınlık dışında da bir artıları kalmadı artık hocam. yazık valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 15 Ağustos 2020; 21:59:46 >
  • Sağlık durumu göz problemi fobiler falan da var.
  • Hocam pilotluk riskli bir meslek
    Bazı sağlık sorunlarında işsiz kalabiliyon
  • rabego R kullanıcısına yanıt
    öyle de hocam pilotajın hakkı 6 bin 7 bin mi
  • freaking out F kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum... tıp tercih edilmesin ki taban puanları düşsün
  • İşiniz gücünüz para pilotaj zorluğu >tıp zorluğu pilotajı herkes yapamaz yetenek zeka sağlık cesurluk lazım(bazıları tıp içinde geçerli)
  • maaş stabilitesi açısından tıp önde
  • rust cohle20 kullanıcısına yanıt
    mit ajanı mısın be adam helal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freaking out -- 15 Ağustos 2020; 22:15:42 >
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    türkiyede yaşıyoruz hocam
    İki meslekte sizi aç bırakmaz
    Mit ajanıyım.. burdan tavsiyem: 'tıp yazmayın gençler'
    doktorlardan en az 2-3 kat daha fazla maaş alıyorum
    6 sene okuyup da hayatınızı zehir etmeyin
  • rust cohle20 kullanıcısına yanıt
    Ben de hocam. Siz hangi departmandansınız?
  • tam burslu olsa bile yüklü miktarda bir para gerektiriyor ki son derece disiplinli bir eğitim, becerememe şansın var riskli, hayaliniz değilse değmez...
  • pilotaj okumanın çok bir anlamı yok ki müh falan okuyup thynin veya diğer havayolu şirketinin kursuna gidersin 18 ay eğitim alırsın min 10 yıllık pilotluk şartıyla zaten eğitime imza atıyorsun ordan pilot olursun yani hep baktın müh de işler iyi mühendislik yaparsın veya bir sağlık sorunun falan çıktı pilotluk yapamayacaksın gider mühe devam edersin (mühendislik şart değil lisans olsa yeter ve IELTS 6.5 üstü istenmekte) ama pilotaj okudun ve sağlık sorunun olursa elinde kullanamayacağın ATPL PPL lisansların olur yani hiçbir şeyin kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rexot3 -- 15 Ağustos 2020; 22:56:35 >
  • Ceng varken ne tıp ne de pilotaj yazılır. Bundan 10 sene sonra pilotların da doktorların da yerini ceng mezunlarının yapıp kodladığı robotlar alacak
  • Yapma hocam. Şimdi de o hypelanmasın.
    Bu arada kendim için; pilotluk çok güzel bir meslek, kesinlikle okumak ve pilot olmak isterdim.
    Ama boy üst sınırından kaybettik
    Msü sonucum da iyiydi belki HHO ya giderdim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.