Şimdi Ara

Altyapı Çok Fark Ediyor Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben güncel bulunduğum yerde 100 mbps download alıyorum ama yaaşadığım yer çok kalabalık veya gelişmiş gençliğin çok olduğu biryer değil bu ara daha gelişmiş biryere taşınmayı düşünüyorum altyapı neye göre geliyor talebe bağlı mı kalabalıklığa mı bağlı neye göre onu öğrenmek istedim teşekkürler.   

• Talep ve potansiyel ile birlikte altyapının getirilme maliyetine göre yapılan hesaplamalarla geliyor.

• talep etme gibib bir durum varmı mesela bir apartmanın toplanıp 1000 mbps download talep etmesi mümkün müdür dilekçe veya feedback yazsalar???   

• sasokediii kullanıcısına yanıt
  • Teşekkürler hocam aradığımı buldum orada ama cidden firmaların halkı bu kadar uğraştırması kötüymüş.Kim uğraşır bu dilekçelerle vesaire bilemem. 

Herkes uğraşıyor hocam :) Rica ederim

Şurayı da deneyebilirsiniz (mesela taşındınız diyelim binanızda altyapı yok ise veya varolan altyapı yüksek hız sunamıyor ise. Eğer başka işletmecilerden hizmet almak isterseniz onlara da ulaşmanız gerekir)

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-2

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Hocam bu site güzelmişde bu sadece Türk telekom wifisi kullananlar için mi?Bende Türkcell varda bu siteyi mi kullanacağım farklı mı olur yoksa?Bilgilisiniz bu konularda baya hazır yakalamışken sorabilirsem iyi olur.       

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Selam

Eğer alternatif işletmecilerden hizmet almak istiyorsan üstte gönderdiğim ikinci linkten kayıt açabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.