Bildirim
yapa ile vae arasında ne fark var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
teknik bilgiler kısmında yapa yazıyor.Ama 10gündür internetim yok DSL ışığı bile yanmıyor.Yapa'ya geçirdiklerinden dolayı internetim gitmiş olabilir mi? Modemim desteklemiyor olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ww22 -- 17 Kasım 2018; 19:21:16 > -
YAPA olunca Türknet'in santrale koyduğu kendi cihazları üzerinden hizmet almaya başlıyorsun. Eğer YAPA'ya geçirip hat modunuzu VDSL'e almışlarsa VDSL modem almanız gerekiyor.
YAPA'da olunca hattının desteklediği son download ve upload hızını alıyorsun. Santrale yakınsan çok yüksek hızlara ulaşırsın.
Teknik bilgiler YAPA kısmında EVET yazıyorsa YAPA altyapısındasınızdır. Fiziksel Durum ne olarak gözüküyor teknik bilgiler sayfasında?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 17 Kasım 2018; 19:49:49 > -
Durum OFFLINEquote:
Orijinalden alıntı: nomadio
YAPA olunca Türknet'in santrale koyduğu kendi cihazları üzerinden hizmet almaya başlıyorsun. Eğer YAPA'ya geçirip hat modunuzu VDSL'e almışlarsa VDSL modem almanız gerekiyor.
YAPA'da olunca hattının desteklediği son download ve upload hızını alıyorsun. Santrale yakınsan çok yüksek hızlara ulaşırsın.
Teknik bilgiler YAPA kısmında EVET yazıyorsa YAPA altyapısındasınızdır. Fiziksel Durum ne olarak gözüküyor teknik bilgiler sayfasında?
Fiziksel Durum (VAE) KAPALI
Ip Adresi
İndirme Hızı 70.32 Mbps
Yükleme Hızı 25.6 Mbps
YAPA mı? EVET
Transmisyon Tipi YAPA
10 gündür Netim yok. sebebi vdsl modem mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ww22 -- 17 Kasım 2018; 21:15:4 > -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:11:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dsl ışığı yanmıyor kablolarda sıkıntı yok ölçtürdüm.hattımda sinyal yok. down up hızı turknetin sitesinden girince gözüküyor sadece.Profil özellikleri gibi birşey olsa gerek. ki zaten benim evim internet tarihinden beri 12mb'dan yukarı internet görmedi.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1
bu mesaj silindi
Modem ayarları konusunda sıkıntı da yok her ayarı doğru.Tecrübeliyim o konuda. Sıkıntı sinyal bile yok hattımda o.Destek kayıtlarımı da kapatıyorlar sürekli sıkıntı yok diye.4 farklı modemle de denedim olmadı sinyal yok.Vdsl modem mi lazım diye düşündüm ondan sordum -
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:11:52 >
huawei hg630a var zyxel varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1
bu mesaj silindi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ww22 -- 17 Kasım 2018; 22:7:10 > -
-
sence benim internetim neden yok? vdsl modem eksikliğinden mi? Turknet çözemedi de.quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Data
https://kurumsal.turk.net/network-altyapisi/
dipnot: 12 kasımda santral çalışması var diye mesaj geldi o günden beri dsl ışığı yanmıyor.
-
Binadaki ankastre kutunuzu kontrol edin. Yeni bir hat bırakılmış olabilir.
açtık baktık hiç dokunulmamış.Bu forumda turknetten destek veren biri yok mu yardımcı olsa hala yok internet ve kimsenin de umrunda değil.quote:
Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan
Binadaki ankastre kutunuzu kontrol edin. Yeni bir hat bırakılmış olabilir. -
dsl ışığım yanmıyor diye talep açmışsınızdır. Bir de telefon arıza çevir sesi yok diye de açın. İçlerine not olarak yapa ya geçişim sonrası tt hattı bağlamamıştır. EliTT talep etmekteyim. (Ekip gelirse ücretli diyecektir ödemesini turknet yapıyor) -
deneyeyim bakalım teşekkürler cevap içinquote:
Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan
dsl ışığım yanmıyor diye talep açmışsınızdır. Bir de telefon arıza çevir sesi yok diye de açın. İçlerine not olarak yapa ya geçişim sonrası tt hattı bağlamamıştır. EliTT talep etmekteyim. (Ekip gelirse ücretli diyecektir ödemesini turknet yapıyor)
edit:evet ayrıca 3 4 defa arıza bildirimi bıraktım.sorun yok diye kapattılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ww22 -- 18 Kasım 2018; 22:33:18 > -
bu tür durumlarda hem telefon arıza hem dsl arızayı beraber açmak önemli. Telefon arızayı tt çözmek zorunda (çözüm süresi yasası var) ama dsl i sallayabiliyorlar (dsl için bir o tür bir yasa yok)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- modemin internet ışığı yanıp sönüyor ama internet yok
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- turknet altyapı haritası
- türknet kurulum ücreti
- türknet tv paketi var mı
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- gigafiber nedir
- türk telekom upload hızı
- internetim çok yavaş
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X