Şimdi Ara

Neden bu kadar çirkinim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
7
Favori
13.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben de çirkinim ama isyan 0

brad pitt gibisin neren çirkin knk ya
  • Baba yadigarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

quote:

Orijinalden alıntı: Umudum_

Dünyadaki herkesin bir seveni olacaktır bir kısmeti olacaktır ama bu ne zaman çıkar belli olmaz özürlü yada engelli olmadığına şükret sırf seni böyle olduğun için seven biri çıkacak kendinle gurur duy

Hocam işte benim sevenim yok ki.

6.sınıfta bi kızı sevmiştim.O zamanlarda aşırı çirkindim.7.sınıfta bir olay oldu ve kız öğrendi bunu.Sonuç mu?Kız iğrenerek severse sevsin banane dedi, tüm arkadaşlarım bana güldü.8.sınıfta da bir kıza çıkma teklif etmeyi denedim.Kendim çirkin olduğum ve seçme lüksüm olmadığı için sınıfın en çirkin kızına açıldım.O bile beni reddeti.

Bana pas veren kız zaten yok.Ben pas versem bunu ipleyen kızda yok.Tabiki onlara hak veriyorum çünkü kim ister ki çirkin birini koluna takmayı.Meyve bile seçerken çürük olan meyveyi atıyoruz.Beni kim napsın hocam?Hayır öyle çok güzel ve havalı kızlarada açıldığım yok.Onlar için hiç şansım olmadığını biliyorum ancak çirkin olanlarda bana bakmıyor.O derece çirkinim.Öyle seni sevende olacak deme.Beni seven olmayacak ve yalnız ölücem bunu biliyorum.

Öyle bişey olmuycak bu işlerden uzak kal aşık olmadığın sürece kimseyle bu muhabbetlere girme ( kızlarla ) sonucu görüceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Senin suçun değil, üzülme. Ayrıca herşey tip te değil. Tipi hayatı felç eden adamların A. Lima gibi kızlarla birlikte olduğu bir dönemden geçiyoruz. Umutlandırır belki bu biraz seni.

Benim suçum değil ama üzülüyorum hocam bu suratın sahibi benim, her gün aynada o çirkin adamı gören kişi benim, nasıl üzülmeyeyim?

Tipi kötü olanların güzel olanlarla çıkması hem istisna hemde tipi kötü olanın aşırı zengin olmasıyla alakalı bişey.Ki genelde güzel olan taraf tipi kötü olanı aldatır zaten.

Gerçekçi olalım hocam şimdi adriana lima gibi biri neden çirkin birini koluna taksın.Davul bile dengi dengine.Herkes ister yakışıklı biriyle çıkmayı.Yakışıklı biriyle çıkabiliyorken kimse benim gibi bir çirkini tercih etmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2pal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Df329tRHdcVa7

Bende artı olarak kilo da var, takma boşver. Yaş kaç?

Hocam kilo yok ama surat kötü işte sorun kiloda değil.Zaten yesemde kilo alamıyorum o hastalığa sahibim.

Öyle bir hastalık yok Git spor yap 20 kilo al kas kütlesi olarak. Ondan sonra sana bakmayan kız utansın sırf tip için

Soor yapsam ne olacak kas çalışsam ne olacak?

Tüm gün karnım açık mı gezeyim.İlla ki yüz güzelliği lazım oluyor bi yerden sonra.Zaten vücut genelde yakışıklılar için geçerli.Her yönden gelişmiş oluyorlar.Benim ise bir yerim berbat iken diğeri iyi olsa ne olacak?Neyi değiştirecek bu?

Vücut geliştirme dediğin şey karın kası mı sadece Kardeşim diyorum vücudun da çok kötü şu anda çirkinsin tamam ama bakımsızsında. Sen sporunu yap düzgün bir vücuda sahip ol yanni kendine bak ondan sonra doğuştan gelen bir özelliğinden dolayı sana bakmayanlar utansın o kızlardan da hayır gelmez zaten. Tabi ki çok güzel bir kız yanında çirkin bir erkek istemeyecektir hiç bir zaman bunun farkındasın zaten

• quote:

quote:

Senin suçun değil, üzülme. Ayrıca herşey tip te değil. Tipi hayatı felç eden adamların A. Lima gibi kızlarla birlikte olduğu bir dönemden geçiyoruz. Umutlandırır belki bu biraz seni.

Benim suçum değil ama üzülüyorum hocam bu suratın sahibi benim, her gün aynada o çirkin adamı gören kişi benim, nasıl üzülmeyeyim?

Tipi kötü olanların güzel olanlarla çıkması hem istisna hemde tipi kötü olanın aşırı zengin olmasıyla alakalı bişey.Ki genelde güzel olan taraf tipi kötü olanı aldatır zaten.

Gerçekçi olalım hocam şimdi adriana lima gibi biri neden çirkin birini koluna taksın.Davul bile dengi dengine.Herkes ister yakışıklı biriyle çıkmayı.Yakışıklı biriyle çıkabiliyorken kimse benim gibi bir çirkini tercih etmez.

Neden bu kadar çirkinim

Bak şimdi bu adamda fazla, hattâ A. Lima'nın dengi olabilecek bir tip olmadığına dair sanırım hemfikiriz. Bu adam A. Lima'dan biraz daha zengin tamam ama A. Lima bu adamın zenginliğine muhtaç değil o kadar. Popülerde değil fazla. Ve bütün bunların üzerine bekaretini ilk bu tipe tahsis eden Adriana hanım, bu tip tarafından tam 2 kez aldatıldı.

Sonuç: Tip gerçekten artık ikinci, hatta üçüncü planda. Bu kadar genel bir örneğe bile lüzum yok, çevremde de aynısı var. Sen kendini ve en önemlisi vücut dilini ve diksiyonunu geliştir, tipi fazla kafaya takma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Haziran 2014; 19:28:12 >

• Yaşın genç sanırım daha.
    Sen kendine bak.Biraz bakımlı ol.Kıyafetlerin iyi olsun.Saçlarına şekil ver.Derslerine odaklan.İyi bir üniversite kazan oku.Güzel bir meslek sahibi ol.
    Lise dönemlerindeki kızlar evet tipe önem veriyorlar.Takma lisede kendime hiç bakmazdım.İğrenç bir göbeğim ve aşırı sivilceli bir yüzüm vardı.Benim de hiç kız arkadaşım olmadı sayılır.Sonra okuduk bir meslek sahibi olduk.Yüzümde oturdu sonradan.Kilo verdim elimden geldiğince kendime baktım.Şuan bu insan beni nasıl sevdi dediğim bir insanla evliyim.
    Emin ol herşey rayına oturur ilerde takma kafana bunları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Yaşın genç sanırım daha.
    Sen kendine bak.Biraz bakımlı ol.Kıyafetlerin iyi olsun.Saçlarına şekil ver.Derslerine odaklan.İyi bir üniversite kazan oku.Güzel bir meslek sahibi ol.
    Lise dönemlerindeki kızlar evet tipe önem veriyorlar.Takma lisede kendime hiç bakmazdım.İğrenç bir göbeğim ve aşırı sivilceli bir yüzüm vardı.Benim de hiç kız arkadaşım olmadı sayılır.Sonra okuduk bir meslek sahibi olduk.Yüzümde oturdu sonradan.Kilo verdim elimden geldiğince kendime baktım.Şuan bu insan beni nasıl sevdi dediğim bir insanla evliyim.
    Emin ol herşey rayına oturur ilerde takma kafana bunları.

Hocam kendine bak diyorsun zaten olabildiğince kendime bakıyorum.

Saçımı her gün tarıyorum, günde 3 defa duş alıyorum yaz kış, en güzel parfümleri kullanıyorum giyim desen yine uyumlu kıyafetler giyiniyorum ama sonuç 0 işte.

Kullandığım parfüm burnumun büyüklüğünü kapatmıyor.Yada taradığım saç yüzümün çirkinliğini gizleyemiyor ne yazık ki.Ne kadar kendime bakarsam bakıyım olmuyor yinede güzel bir görüntü oluşturamıyorum hiç kimsenin gözünde.Çünkü yüzüm kötü, evet hatta aşırı kötü.

• quote:

quote:

quote:

Neden bu kadar çirkinim

Bak şimdi bu adamda fazla, hattâ A. Lima'nın dengi olabilecek bir tip olmadığına dair sanırım hemfikiriz. Bu adam A. Lima'dan biraz daha zengin tamam ama A. Lima bu adamın zenginliğine muhtaç değil o kadar. Popülerde değil fazla. Ve bütün bunların üzerine bekaretini ilk bu tipe tahsis eden Adriana hanım, bu tip tarafından tam 2 kez aldatıldı.

Sonuç: Tip gerçekten artık ikinci, hatta üçüncü planda. Bu kadar genel bir örneğe bile lüzum yok, çevremde de aynısı var. Sen kendini ve en önemlisi vücut dilini ve diksiyonunu geliştir, tipi fazla kafaya takma.

Hocam bak şimdi sen bile diyorsun yakıştırmıyorsun yanındaki adamı o kıza değilmi?

Adam ortalamanın üstünde bir tipe sahip ama yinede yakıştırmamış işte kimse.Ben ortalamanın en altlarındayım öyle düşün.Dediğim gibi hiçbir güzel kız yanına bir çirkini takmayı istemez!İstisnalar kaideyi bozmaz.O adamın kendinden güzel biriyle çıkıyor oluşu dışarıda milyonlarca kişinin kendinden çirkine bakmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.Ki o adama bile baktığında adamın oldukça tipi iyi ama işte çevresindeki kimse yakıştırmıyor ikisini.

Tip 2. 3. Planda değil hocam.Plan diye birşeyde yok hatta.Tek plan tip yada aşırı para bu ikisinden başka birşey yok planda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZenciPriapus -- 29 Haziran 2014; 19:43:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden bu kadar çirkinim

Hocam bak şimdi sen bile diyorsun yakıştırmıyorsun yanındaki adamı o kıza değilmi?

Adam ortalamanın üstünde bir tipe sahip ama yinede yakıştırmamış işte kimse.Ben ortalamanın en altlarındayım öyle düşün.Dediğim gibi hiçbir güzel kız yanına bir çirkini takmayı istemez!İstisnalar kaideyi bozmaz.O adamın kendinden güzel biriyle çıkıyor oluşu dışarıda milyonlarca kişinin kendinden çirkine bakmayacağı gerçeğini değiştirmiyor ne yazık ki.Ki o adama bile baktığında adamın oldukça tipi iyi ama işte çevresindeki kimse yakıştırmıyor ikisini.

Tip 2. 3. Planda değil hocam.Plan diye birşeyde yok hatta.Tek plan tip yada aşırı para bu ikisinden başka birşey yok planda.

Toplumun ve sosyal medyanın aksine sen bu tipteki adamı o kadına ortalamanın üstü deyip yakıştırıyorsan benim diyebileceğim pek birşey kalmıyor. Ort. üstü dediğin adam en top seviyedeki no.1 kadını elde edip üzerine aldatmış birisi. Yani olay tip değil, erkeğin özgüveni ve egosunda bitiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden bu kadar çirkinim

Toplumun ve sosyal medyanın aksine sen bu tipteki adamı o kadına ortalamanın üstü deyip yakıştırıyorsan benim diyebileceğim pek birşey kalmıyor. Ort. üstü dediğin adam en top seviyedeki no.1 kadını elde edip üzerine aldatmış birisi. Yani olay tip değil, erkeğin özgüveni ve egosunda bitiyor.

Yakıştırmıyorum bende hocam ama ne diyorum istisnalar kaideyi bozmaz.Madem öyle benimde karşıma çıksaydı bir adriana lima.Neden çıkmıyor?Çünkü adriana limalar suratıma bakar bakmaz yüzünü çeviriyor.

Önemli olan özgüven ve ego demişsin hocma bunlarda sadece yakışıklılar için geçerli.Bir insanda özgüven olunca kimsenin önünde yakışıklı oluvermiyor o kişi.

• quote:

Bir brad pitte johnny deppe bakıyorum hadi o kadarda uçmuyorum diyorum sokakta her hangi birine bakıyorum benden kat kat daha yakışıklılar.Allah beni neden böyle yaratmış bilmiyorum ama aşırı çirkinim arkadaşlar.Sırf bu yüzden hiç bi kız bana bakmıyo sevgilim yada kız arkadaşım yok.Kızlar bana bi kere bakmıyor bile kazara baksalar direk yüzünü çeviriyolar benim gibi eziğe niye baksınlar tabi.Ve utangacım, normalde yakışıklı biri utangaç olsa bu ona artı bile katar ama tabi ben çirkin olduğum için asosyal oluyorum utangaçlığım yüzünden.Keşke bende dikkat çekebilseydim görünüşümle ama olmuyorda olmuyor.Surat bir işe yaramayınca altıda yaramıyor.

Üzme kendini canım.Kendini çirkin görüyor olabilirsin.Buraya fotorafını koymak istemiyorsan özel mesajdan fotorafını yollayabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: castinbiber19

quote:

Bir brad pitte johnny deppe bakıyorum hadi o kadarda uçmuyorum diyorum sokakta her hangi birine bakıyorum benden kat kat daha yakışıklılar.Allah beni neden böyle yaratmış bilmiyorum ama aşırı çirkinim arkadaşlar.Sırf bu yüzden hiç bi kız bana bakmıyo sevgilim yada kız arkadaşım yok.Kızlar bana bi kere bakmıyor bile kazara baksalar direk yüzünü çeviriyolar benim gibi eziğe niye baksınlar tabi.Ve utangacım, normalde yakışıklı biri utangaç olsa bu ona artı bile katar ama tabi ben çirkin olduğum için asosyal oluyorum utangaçlığım yüzünden.Keşke bende dikkat çekebilseydim görünüşümle ama olmuyorda olmuyor.Surat bir işe yaramayınca altıda yaramıyor.

Üzme kendini canım.Kendini çirkin görüyor olabilirsin.Buraya fotorafını koymak istemiyorsan özel mesajdan fotorafını yollayabilirsin.

Fotoğrafa gerek duymadım.Aşırı çirkinim bunu bilin yeter

• Bi ss atsana sana ciddi ciddi yazalım tipin çok mu kötü sonra resmi kaldırırsın
  • castinbiber19 kullanıcısına yanıt
    Eğer bağyansanız size kendi fotomu yollayabilirmiyim bende tipsiz oldumu düşünüyorum ve hiç sevgilim olmadı
  • Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bende fazlasıyla senin hissettiklerini yaşadım.Ama artık böyle şeyleri takmamayı öğrendim.Biri bana tipimle ilgili laf söylediğinde gulerek karşılık veriyorum makaraya vuruyorum anlican.Yüzüm guluyo ama içimi allah bilir.

Sana önerim kendini başka şeylere ver.Alanında ilgili birşeyler yap proje yap gelistir .Mesela kaygılarınla ilgili film izle kitaplar bul oku.Mesela çirkin bir insanın yaşamını anlatan kitap okuduğunda içim rahatlıyo hoşuma gidiyor hem de nasıl yaşamm gerektiğini ogreniyorum.

Boşver kızı fln bosbos muhabbetleri ortamlara girmeyi boşver.Az önce dışardan geldim çok güzel ama içi bos insan o kadar çok varki bazen iyiki cirkinmisim diyorum.

Neyse uzatmayalım bugünlerin seni güçlendirecektir.Çirkinlik hayat oyununu hard levelde oynamaktır.Nasıl oyunu zor oynayıp daha iyi ogrenirsen hayatında o şekilde o yakısiklı dediğin insanlardan cok daha iyi ogrenirsin ilerde de ailen olduğunda bunların faydasını görürsün.

Sunu unutma güzellik geçicidir ama çirkinlik daima var olandır.Herşeye güzel bakanlardan ol güzel bakmayı güzel görmeyi öğren.

Allah yardımcın olsun hayırlı Ramazanlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: castinbiber19

quote:

Fotoğrafa gerek duymadım.Aşırı çirkinim bunu bilin yeter

Kız tavlamak istiyorsun ve tipin yok.Tip yoksa karakter karizma ve para devreye girmeli.Ben bir kızım.Kızlar önce tipe bakıyorlar bu doğru.Karizma karakter ve para fazlaysa tipi 2.planda bırakabiliyorlar canım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Bi ss atsana sana ciddi ciddi yazalım tipin çok mu kötü sonra resmi kaldırırsın

Hocam yaşadığım olayları anlattım.

Bu olaylar yakışıklı birinin başına gelebilecek olaylar değil bunu hepimiz biliyoruz değil mi?Aşırı çirkinim evet, fotoğraf çekmekten, aynaya bakmaktan korkan aşırı çirkin bir insanım.

• Fotoğraf atabilirsen yorum yapabiliriz dostum.
    Boy 1.85 çok iyi buarada.
  • bende çirkinim kardeş ya yakında ss atmayı düşünüyorum foruma ama yaşımdan dolayı çekiniyorum biraz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.