Şimdi Ara

Neden bu kadar fazla satılık insignia var? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 115hp öyle bir arabayı götürürmü elbette götürür

Ama psikolojik olarak götürmez. ( sahibi için )

10-15 bin TL zarar adama koymuyorsa doğal olarak 180hp ye dönmek isteyebilirler.

Ben 85hp lik kangoo kullanıyorum ama bu bana yetersiz gelip 105hp alma isteği uyanmadı
    Çünkü benim Kangoo dan beklentilerim belli.

Ama insigna alacak olsam beklentilerim farklı olur .

Büyük ihtimalle performans anlamında beklentiler karşılanamadığı için parada mühim değil ise satışlar olabilir.
    Ama 2 araç arasında da baya güç farkı var.

Normaldir.
  • Belkide yakıt masrafları fazla gelmiştir boş kapıda yatıyordur benzine gelen zamlar üstüne birde aşırı yakıt tüketimi hep canımı sıkmıştır açıkçası alma planımız vardı ama son anda vazgeçtik çünkü rahat binip gezemedikten sonra 180 hp olmasının bir önemi yok şu anda dizel araçlara yönelmiş durumdayız Citroen C5 HDİ Peugeot 407 HDİ Renault Laguna 1.5 DCİ Opel Astra 1.3 CDTİ Peugeot 3008 HDİ bakalım artık hangisi olursa bol bol gezmek istiyoruz artık
  • %70'i kredi borcu alıp ödemeyediğinden satıyor hatta bazıları yazmıstı ılanın acıklamasına.
  • Arkadaşlar merhaba,sitede yeniyim o yüzden bu topici işgal etmek amacım, insignia 2000 dizel 160 hp edition elagance paket araç ile ilgileniyor oluşum,ilgili topic nerde link veren olursa sevinirim...
  • forumda deniz arkadaşımız vardı insagnia almıştı ama sorunlarından dolayı satıp megane III aldı sorunsuz bir şekilde kullanıyor
  • Neden olacak 115 hp araca yetersiz geldiği için, satıp 180 hp alacaklardır.
  • insignia 5 para etmez tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: leor

insignia 5 para etmez tavsiye etmiyorum

amanın!
  • Çok acımasız ve ölçüsüz bir yorum olmuş.

Sebeplerini açıklarmısınız.? Sizce neden ?

Yaşınız ve sahip olduğunuz araçlar hakkında bizi bilgilendirebilirmisiniz?

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 19 Ekim 2009; 16:05:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

Çok acımasız ve ölçüsüz bir yorum olmuş.

quote:

sinirimden yazdım o mesajı.20 günlük aracım 3 gündür serviste sürünüyor.şanzumanı indirilmiş.parça bekliyor.sorunsuz diye sıfır aldık.yılın arabası,180 beygir dedik.20 günlükken sorun çıkarmaya başladı.çok sinirlendiğim için öyle yazdım.benim gibi olan çok kişi varmış.
  • Bir anlık kızgınlıkla çıkabiliyor böyle cümleler ama Insignia böyle bir eleştiriyi haketmiyor.

117 Insignia sahibi ve severinin bulunduğu bir başlığımız var. Mart ayından bu yana, çok tarafsız olarak bir çok konu paylaşılıyor.
    Sizede tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_30313975/tm.htm

quote:

quote:

quote:

sinirimden yazdım o mesajı.20 günlük aracım 3 gündür serviste sürünüyor.şanzumanı indirilmiş.parça bekliyor.sorunsuz diye sıfır aldık.yılın arabası,180 beygir dedik.20 günlükken sorun çıkarmaya başladı.çok sinirlendiğim için öyle yazdım.benim gibi olan çok kişi varmış.

• quote:

quote:

quote:

Valla benimde başımda aynı durum olsa bende yazarım nitekim bende sadece kıçı kırık corsa karter contası için araba dağınık vaziyette 7 gün bekletildim yetkili serviste ,başına gelmeyen anlayışsız oluyo bu gibi durumlarda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.