quote:Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. quote:Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. ad we soyadımın baş harfleri N.M.T yani niğmet iğrençtiiiii şu an değil o halde hep iğrenç ozaman
Her zaman kendimi diğer insanlardan farklı görmüşümdür zaten different ingilizce olarak farklı anlamına gelmektedir. Bide farkım olsun diye noktaları kullandım.
quote:Orjinalden alıntı: çaaari kendi ismimin dejenere olmuş hali Burjuva seni. Söylememe gerek var mı?
Dreadlord'u yıllarca kullandım, avatarımda da görüldüğü üzere sevdiğim bi vampir arkadaştır. şu an E.A, ad soyad başlıgı falan filan işte.
quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. ama adım nimet deil sen dun 7 gun yememişmiydin zaman ne cabuk akmıs Yüksek yerlerde tanıdıkları vardır belki, nereden biliyorsun... Ahh eksa'cım hayat çok değişti artık
quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. ama adım nimet deil sen dun 7 gun yememişmiydin zaman ne cabuk akmıs Yüksek yerlerde tanıdıkları vardır belki, nereden biliyorsun... Ahh eksa'cım hayat çok değişti artık kimseyi tanımıom burda
quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. quote:Orjinalden alıntı: baytar quote:Orjinalden alıntı: egzantirig quote:Orjinalden alıntı: n.m.t. ama adım nimet deil sen dun 7 gun yememişmiydin zaman ne cabuk akmıs Yüksek yerlerde tanıdıkları vardır belki, nereden biliyorsun... Ahh eksa'cım hayat çok değişti artık kimseyi tanımıom burda O da olur yakında, sıkma tatlı canını
8. sınıftan beri bu nikle sanal alemdeyim. kartal'ı çok severim. duruşu asabiyeti vs (beşiktaşlı değilim) reis-i arapça eagles ingilizce ortaya karışık olsun dedim yaptığım her websitesine kaydolduğum her portala bu nikle kaydoldum nam salınca da değiştirmedim böyle de iyi
quote:Orjinalden alıntı: Y!g!T Ismim Yigit . Yigit kullaniliyordu bende yeni birsey bulmakla ugrasmamak icin Y!g!T yaptim. :) ne güzel