Yalanlardan dumanlandım ben Doğup batmakta hep takıldım kaldım Kavgalardan bulandım ben Batıp doğmakta hep yalanmış baldım
Sadece bu yüzden.
benim bi hikayem yok mujim ufaklıktan gelme
Nedense insanlar kalplerini acıtana kadar karşı tarafın kalbini acıtır.Karşı tarafta cevap verince kalbimi acıttın der...O zaman ne yapmak gerektigine zamanında karar verip ona göre davranmak gerekiyor ki acı çekmeyesin...Kozuna , pozuna , dozuna dikkat edeceksin , kalp acısına hicran yarasına iyi gelir...Şapkayı önünüze koyup derin düşündüğünüz zaman hatanın karşılıklı oldugunu idrak etmeniz gerekir.Her hata , her yanlış beraberinde bir doğru ve güzellik getirir bunları görmek bilmek ve anlamak gerekir...Yani bir kötülük yanında bir iyilikte getirmiştir..Bu açıyı yakalayabilmek gerekir yoksa nefes alan bir ottan , konuşabilen bir çift hörgüçlüden farkımız kalmaz...Anlatılandan anlatabildigim kadarının , anlamak isteyenin anladıgı kadardır...Çizgiyi yukarı çekmek gerekiyor bazen....
Dedemin dedesinin dedesi Battal Gazi ile beraber Bizanslılara karşı savaşmış. Battal Gazi tek vuruşta 10 kişi indirirken Bakkal olmasın rağmen benim dedemin dedesinin dedesi ise 7 kişiyi indirirmiş. Süper Gazi hikayelerine ise inanmayın tamamen uydurmadır. Varsa yoksa Bakkal Gazi
Şaka bir yana ad-soyad olarak kullanıyordum nickimi. değiştirmeye karar verdim. İlginç olsun diye de bu nicki buldum
sürekli yükleniyorum
Sagopa Kajmer-Baytar Ayrıca Anti-X Ankaragücü'nün bir taraftar grubu sanırsam...
Terslikler başlamıştı...herşeye ters gidiyordu belkide düz...O sırada ters olan şeylere takmıştım..Adımıda Ters yazdım...
Oda benle bütünleşti...reelden bazı arkadaşlar hala bana Tarum der.