Şimdi Ara

NEDEN BUKADAR COK TRAFIK KAZASI OLUYOR VE YAPTIIGINIZ KAZALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende doğan slx var 94 model çok hızlı kçıyor ama Allah kaza bela vermesin dikkat edince bişi olmuyor
  • Birinci neden insanların birbirine karşı saygılı olmaması
    ikinci neden en iyi şöför benim havaları
    Üçüncü neden yetersiz eğitim.

bu üçü bir araya geldimi kaza kaçınılmaz oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Araba kullanmaya başlayalı henüz bir ay falan olmuşken ilk kazamı yaptım. Tanımadığım bir yolda viraja girerken öndekiyle mesafeyi yeteri kadar açmamışken, hele bir de hava hafif yağmurlu iken o kazayı yapmamam mucize olurdu zaten. Arabada ABS, bende de freni pompalayabilecek kadar tecrübe olmayınca kaçınılmaz sona geldim ve kızaklayarak çukurda yavaşlamış olan araca arkadan bindirdim. Bu kaza benim için bayağı eğitici oldu. Özellikle hava ve yol durumunun gerektirdiği takip mesafesini korumanın önemini anlamış oldum.

Bu vesileyle yolu boydan boya kazıp altyapı hattı döşeyen ama kazdığı çukuru doldurmaya üşenen arkadaşları ve bayram günü 3 saat bekleten polis ekibini esefle kınıyor, ben ceza makbuzumu imzalayıp yola devam ederken aracı parka çekilen öndeki mağdura ise acımak yerine pis pis gülüyorum. Elemanın trafik sigortası yokmuş.

Bunun haricinde ufak bir kazam daha var ama onda hata bende görünse de şahsen üzerime alınmıyorum. Tali yoldan çıkmaya çalışırken bir Alah'ın kulu da yol vermeye yanaşmayınca ben de gözümü kapatıp atladım yola. Ana yolun da trafik akış hızı 30 km/s falan olduğu için ciddi kaza olma riski yoktu zaten. Diğer arkadaş da beni gördüğü halde gaza basınca haliyle sağ kapısına ufak bir hatıra bıraktım. Benim ise sadece plakalık düşmüştü. Bu kazadan ise hiç bir ders almış değilim. Aynı yerde olsam (ve tabi altımda yine şirket arabası varsa ) aynı şeyi yine yapardım herhalde.

bu nasıl bir mantıktır altımda şirket arabası varsa yine yaparım aynı şeyi nedemek şirketin arabasını kullanırken trafik canavarına dönüşüyorsun demek senin gibi adama araba veren o şirkette kabahat yukarıda yazdıklarıma ek şirket arabası kullandıklarından hiç birşeyi umursamayan bu ve bunun gibi mahluklar

Yol almaya çalışmak trafik canavarlığı değildir. Kendi arabamla yapmam çünkü plakalığıma bile kıyamam. Sen onu yoğun trafikte makasa girenlere, kıçına dayananlara, önüne direksiyon kıranlara söyle.

Aslında verilecek gayet güzel cevaplar var ama okuduğunu anlamadığın belli olduğu için şimdilik sakin kalmayı tercih ettim. Umarım sen de yazıyı baştan sona (ilk paragrafla birlikte) okuyup hatanı anladığım zaman bir özür dilersin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.