Şimdi Ara

NEDEN BUKADAR COK TRAFIK KAZASI OLUYOR VE YAPTIIGINIZ KAZALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BUSORUYU BILEN VE YAPTIGI KASAYI ANLATACAK OLAN VE NEDENINIDE TABIKI

[simage][/simage]

• YAW ARKADAŞ SEN YOLLARDA NE ZİBİDİLER WAR Bİ BİLSEN BUGÜN SAMSUN YOLUNDA ŞEREFSİZ İN BİRİ ESKİ Bİ BMV İLE ŞAHİN İ Bİ SIKIŞTIRDI ADAM AZ KALA YOLDAN ÇIYODU İLERİDE DURAN POLİSE ŞİKAYET ETTİ AMA NE FAYDA POLİS RESMEN BİZE NE DEDİ OLMAZ BÖYLE SAÇMALIK

BU GİBİ İNSANLAR OLDUĞU SÜRECE DAHA ÇOOKK KAZA OLUR
  • AYNEN KATILIYORUM SAĞDAN SOLLAMAYI MESLEK EDINENLERDE VAR AYRICA
  • Dikkatsizlik,uykusuzluk,yorgunluk vs vs vs...HEr şeyden meydana gelebilir kaza..Etraf da görüyorumda insanlar kaza yaptıklarında neredeyse kaza yerinde birbirlerine girecekler ya bunlar çok gereksiz şeyler...Sonunda ölüm olmadığında o kadar da büyütülmemeli..TAbi ki arabalar insanların canı gibi bişey de..Bütün araclar kaskolu...Sonuçta dünya hali bu kaza da olur başka bişe de...Bu kadar büyütmemek lazım bence...
  • Ben de pazar akşamı eve dönüyordum acelem vardı. Sol ve orta şerit kapalıydı luzumsuz yere. Ne varsa anlamıyorum. Yavaş giden de hızlı giden de sol şeritten gidiyor bizim ülkemizde. Ben de mecburen en sağa geçtim Hızım 110 fln dı kaptırıp sağdan geçiyorum. Bir kaç araba geçtim birden ortadakilerin biri aynasına bakmadan çnüme kırıverdi. Tabi anında asıldım frene korna sellektör fayda etmedi çünkü şeride çok ani bi şekilde girdi. 1 metre fln mesafeyle kurtuldum çarpmaktan. ABS devreye girdi. Verilmiş sadakamız varmış.
    Benim yaptığım hareketin yanlış olduğunu kabul ediyorum ama orda sol şerit boş olsaydı rahatlıkla geçip gidecektim. İmzama da yazdığım gibi sol şeridi gereksiz yere işgal edenlere ve aynasına bakmadan şerit değiştirenlere
  • Ben taksicilerden şikayetciyim istanbulda.... ADAMLAR SANKİ YOLLAR KENDİLERİNİ. PASO KAZA!

DAHA PAZAR GÜNÜ ÖNÜMDE TAKSİ UNOYA ARKADAN BİNDİRDİ. TAKSİNİN ÖN TAMPONU PARAMPARÇA. ADAMLAR NASIL OLSA ALTLARINDA 500 MİLYARLIK ARABA VAR DİYE BASTIKÇA BASIYORLAR. ARABA PERT OLSA. AYNI GÜN SIFIRINI ALIRLAR. AZ PARA DEĞİL.... 500 MİLYAR

BUNDAN 1 YIL KADAR ÖNCE SABAH İŞE GİDERKEN ÖN SAĞ ŞERİTTEKİ TAKSİ BİRDEN YOLUN ORTASINDA U DÖNÜŞÜ YAPTI. TABİ OLANLARI TAHMİN EDEBİLİRSİNİZ.... ZİNCİRLEME KAZA....

AMA BU KENDİNİ BİLMEZLİK VE BENCİLLİK YÜZÜNDEN ÇOK KAZA ATLATTIM TAKSİLERLE... BÖYLE GİDERSE İSTANBULDA HERYER TAKSİ DOLACAK.

AMAN TAKSİLERE, MİNİBÜSLERE VE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE DİKKAT...

• bende çok acelem vardı... yol 3 şeritti orta şeridi ortak kullanıyorlardı..

daldım orta şeride...

karşıdan araba geliyor... yani bir gidiş ben bide karşıdan geliyor..

araba kurtarır dedim. kurtarmadı

iki arabanın tam ortasına girdim...

araba mercedes e 200 idi..

ve hızım 120 / 140 arasındaydı..

arabanın önüne hiç bişey olmadı sadece yan çamurluklar ezildi...

kaskodan hallettik. ehliyetim filan da yoktu. sağolasın peder halletti...

o günden sonra artık acelem olsa bile yavaş yavaş giderim..

Allah kimseye vermesin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben daha kendim kaza yapmadım ama bir kere arkadaşına racında kötü bir kaza yaşadım. virajı alamayıp bir apartmanın bahçe duvarına girmiştik, emniyet kemerim takılı değildi ama allahtan kaza yapıcağımızı farkedince kapı üstünde tutma yerini sıkıca tutmuştum ve alet elimde kalmıştı o günden hatıra sağ omzumda kasımda yırtık ve eklemlerde zedelenme var. bu arada sebep alkol ve yüksek hız.
  • Kula kaza gelmez hak yazmadıkça,
    Hak kaza vermez kul basmadımça

birinci sebep hızın adabını yapılacağı yeri bilmeyenler.........

ikinci sebep alkol uyuşturucu vs...

üçüncü sebep uykusuzluk.dalgınlık.
  • Boynuna dolanacak öleceksin deseler yine takarım emniyet kemerimi.
    Deli de giderim ama olacak yerde.Bu olacak yer dediğim yeri herkes tam kestiremediğinden kişiye göre değişiyor.Ben gerçekten yeriyse basarım.
    Uzun yolda asla 90 ı geçmem.Geçersem 200 yapmak işçin geçerim onu da kalabalıksa yapmam bişey olursa da kendi başımı yiyeyim diye.Bu sebeplerele bir manda gelip bana çarpıncaya ve Allah isteyinceye kadar kaza yapmam
  • arkadasda reno19 vardı dolaşıyoduk büyük bi sokak vardı 500m uzunlugunda sokak sonunda basıkta bir ev vardı orda 100 km hıza çıktı arabayı durduramadı 2metre aşşaya evin bahçesine uçtuk yine allah kurtardı o çocuk o günden beri uzun yolda bile 90 nı geçmez oldu belki o kaza ona ders olmasaydı daha büyük kazalr olabilirdi allah bu tür kazalardan hepimizi korusun
  • Araba kullanmaya başlayalı henüz bir ay falan olmuşken ilk kazamı yaptım. Tanımadığım bir yolda viraja girerken öndekiyle mesafeyi yeteri kadar açmamışken, hele bir de hava hafif yağmurlu iken o kazayı yapmamam mucize olurdu zaten. Arabada ABS, bende de freni pompalayabilecek kadar tecrübe olmayınca kaçınılmaz sona geldim ve kızaklayarak çukurda yavaşlamış olan araca arkadan bindirdim. Bu kaza benim için bayağı eğitici oldu. Özellikle hava ve yol durumunun gerektirdiği takip mesafesini korumanın önemini anlamış oldum.

Bu vesileyle yolu boydan boya kazıp altyapı hattı döşeyen ama kazdığı çukuru doldurmaya üşenen arkadaşları ve bayram günü 3 saat bekleten polis ekibini esefle kınıyor, ben ceza makbuzumu imzalayıp yola devam ederken aracı parka çekilen öndeki mağdura ise acımak yerine pis pis gülüyorum. Elemanın trafik sigortası yokmuş.

Bunun haricinde ufak bir kazam daha var ama onda hata bende görünse de şahsen üzerime alınmıyorum. Tali yoldan çıkmaya çalışırken bir Alah'ın kulu da yol vermeye yanaşmayınca ben de gözümü kapatıp atladım yola. Ana yolun da trafik akış hızı 30 km/s falan olduğu için ciddi kaza olma riski yoktu zaten. Diğer arkadaş da beni gördüğü halde gaza basınca haliyle sağ kapısına ufak bir hatıra bıraktım. Benim ise sadece plakalık düşmüştü. Bu kazadan ise hiç bir ders almış değilim. Aynı yerde olsam (ve tabi altımda yine şirket arabası varsa ) aynı şeyi yine yapardım herhalde.

• quote:

Orjinalden alıntı: DRIVERWRX

BUSORUYU BILEN VE YAPTIGI KASAYI ANLATACAK OLAN VE NEDENINIDE TABIKI

[simage][/simage]

ne kasası yok para kasasımı öf be kardeşim cidden türkçe konuşma sen ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: trapezoid

quote:

BUSORUYU BILEN VE YAPTIGI KASAYI ANLATACAK OLAN VE NEDENINIDE TABIKI

[simage][/simage]

ne kasası yok para kasasımı öf be kardeşim cidden türkçe konuşma sen ya

haklısın
    +10000

• ben şeytan kulağına kurşun hiç kaza yapmadım ama ankarada hergün kaza atlatmıyorda yada görmüyorda değiliz birinci neden kırmızıda beklerken sarıyı görünce yola atlayan yada kızmızı yandığı halde nasıl olurda geçerim diye uğraşan yaratıklar sinyal vermeden dönüş yapan lavuklar genelde taksiler yapar bunu sinyal vermezler çünkü onlara göre zaten başka araçların trafiğe çıkmaya hakkı yoktur aynasına bakmadan şerit değiştiren hıyarlar ters yönde babasının tarlasında gidiyormuş gibi giden kazmalar kullandığım değimler için özürdilerim uzun vadede biriken bir öfke sonucu yazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Araba kullanmaya başlayalı henüz bir ay falan olmuşken ilk kazamı yaptım. Tanımadığım bir yolda viraja girerken öndekiyle mesafeyi yeteri kadar açmamışken, hele bir de hava hafif yağmurlu iken o kazayı yapmamam mucize olurdu zaten. Arabada ABS, bende de freni pompalayabilecek kadar tecrübe olmayınca kaçınılmaz sona geldim ve kızaklayarak çukurda yavaşlamış olan araca arkadan bindirdim. Bu kaza benim için bayağı eğitici oldu. Özellikle hava ve yol durumunun gerektirdiği takip mesafesini korumanın önemini anlamış oldum.

Bu vesileyle yolu boydan boya kazıp altyapı hattı döşeyen ama kazdığı çukuru doldurmaya üşenen arkadaşları ve bayram günü 3 saat bekleten polis ekibini esefle kınıyor, ben ceza makbuzumu imzalayıp yola devam ederken aracı parka çekilen öndeki mağdura ise acımak yerine pis pis gülüyorum. Elemanın trafik sigortası yokmuş.

Bunun haricinde ufak bir kazam daha var ama onda hata bende görünse de şahsen üzerime alınmıyorum. Tali yoldan çıkmaya çalışırken bir Alah'ın kulu da yol vermeye yanaşmayınca ben de gözümü kapatıp atladım yola. Ana yolun da trafik akış hızı 30 km/s falan olduğu için ciddi kaza olma riski yoktu zaten. Diğer arkadaş da beni gördüğü halde gaza basınca haliyle sağ kapısına ufak bir hatıra bıraktım. Benim ise sadece plakalık düşmüştü. Bu kazadan ise hiç bir ders almış değilim. Aynı yerde olsam (ve tabi altımda yine şirket arabası varsa ) aynı şeyi yine yapardım herhalde.

bu nasıl bir mantıktır altımda şirket arabası varsa yine yaparım aynı şeyi nedemek şirketin arabasını kullanırken trafik canavarına dönüşüyorsun demek senin gibi adama araba veren o şirkette kabahat yukarıda yazdıklarıma ek şirket arabası kullandıklarından hiç birşeyi umursamayan bu ve bunun gibi mahluklar

• Trafik denen illette bir çok araba var bunların birbirlerine değmemeleri lasım , e yayalar var yayalara değmemek lasım , araç için belirlenmiş yollar var yoldan çıkmamak lasım , hayvanlar var , e değmemek lasım , yani aracın hiç bir şeye temas etmeden seyretmesi lasım , yıllarca birbirine değmeden gidemeyeceklerine göre , arada bir birbirlerine değenler var, işte şansa basen biz de o değme anında orada oluyorus , ve buna kaza diyorus hehe nasıl..............makus talih yaramaz salih...
  • quote:

AYNEN KATILIYORUM SAĞDAN SOLLAMAYI MESLEK EDINENLERDE VAR AYRICA

Katıkıyorum bende böyle bi gerizekalı yüzünden kaza yaptım bide acemiysen yola çıkma tarzında akıl vermeye kalktı......

Bide asya turun otobüsü sıkıştırdı ve bunu bilerek yaptı lanet insan yüzünden az kalsın en yakın arkadaşımı öldürüyodum

• quote:

Orjinalden alıntı: ADAC
    Trafik denen illette bir çok araba var bunların birbirlerine değmemeleri lasım , e yayalar var yayalara değmemek lasım , araç için belirlenmiş yollar var yoldan çıkmamak lasım , hayvanlar var , e değmemek lasım , yani aracın hiç bir şeye temas etmeden seyretmesi lasım , yıllarca birbirine değmeden gidemeyeceklerine göre , arada bir birbirlerine değenler var, işte şansa basen biz de o değme anında orada oluyorus , ve buna kaza diyorus hehe nasıl..............makus talih yaramaz salih...

değmemek lazım ha

• quote:

Orjinalden alıntı: FIRST BULLET

ben şeytan kulağına kurşun hiç kaza yapmadım ama ankarada hergün kaza atlatmıyorda yada görmüyorda değiliz birinci neden kırmızıda beklerken sarıyı görünce yola atlayan yada kızmızı yandığı halde nasıl olurda geçerim diye uğraşan yaratıklar sinyal vermeden dönüş yapan lavuklar genelde taksiler yapar bunu sinyal vermezler çünkü onlara göre zaten başka araçların trafiğe çıkmaya hakkı yoktur aynasına bakmadan şerit değiştiren hıyarlar ters yönde babasının tarlasında gidiyormuş gibi giden kazmalar kullandığım değimler için özürdilerim uzun vadede biriken bir öfke sonucu yazdım

valla çok güzel özetledin bence..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.