Korona gibi illet bi virüse direndiğimiz şu günlerde öncelikle herkese sağlıklı haftalar dilerim.
Tabi hayat devam ediyor....Telefon arayışında olan arkadaşlar için kısa bir Casper Via P3 incelemesi yapmak daha doğrusu telefonla ilgili de önemli bir kaç konuya parmak istedim.
Casper Via P3 için önemli dipnotlar şu şekilde arkadaşlar:
- Cam tasarımı ve arka kapağında yer alan parmak izi teknolojisiyle rahat kullanım - Kamera olarak işinizi görecek bir düzeyde - Ekran tasarımı ve görüntü kalitesi oyun oynanabilirliği iyi - Uygun fiyatlı telefonlara göre plastik değil cam tasarım olması avantaj - PUBG oynadım gayet akıcı ve biz oyun oynanabilirlikten keyif aldık - 3GB Ram hız olarak yeterli geldi - 32 GB Belki yetmeyebilir ek hafıza kartı kullanımı gerekebilir
Casper Via P3'ün teknik bilgileri ise şöyle:
ÖZELLİKLER Tasarım Uzay Siyahı Cam Tasarım Polikarbonat Çerçeve 149.5mm x 72mm x 8.1mm 163 gr İşlemci Yapay Zeka Teknolojisi MediaTek Helio™ P60 2.0 GHz + 2.0 GHz 8 A73 Cortex A53 Cortex 12 nanometre İşletim Sistemi Android Pie 9.0™ Ekran T Çentik 5.86'' HD+ IPS Incell 720 x 1520 19:9 78% Ekran Gövde Oranı 400 Nit 2.5D Kavisli Ekran 16.7 milyon RAM 3 GB DDR4 Dahili Hafıza 32 GB Micro SD ile 256 GB'a kadar arttırılabilir hafıza Ön Kamera 8 MP ƒ/2.2 diyafram aralığı 1.12µm Piksel Boyutu Ekran Flaşı 720p Video Kayıt Yüz Güzelliği Modu Video Güzellik AR Çıkartmaları Oto Focus Modu Ayna Modu Ön Kamera 2 Arka Kamera 13 MP ƒ/2.0 1.12µm piksel boyutu Flaşlı 1080p Yüz Güzelliği modu Video güzellik modu AR Çıkartmaları QR Kodu AIS Desteği Arka Kamera 2 5 MP ƒ/2.4 Diyafram aralığı 1.12µm piksel boyutu Gerçek Zamanlı Bokeh Portre Modu Arka Kamera 3 - - - - Ağ Bağlantıları CAT 4 4.5G 2G/3G/4G Volte/Vilte/Vowifi SİM Kart Çift SIM Nano Batarya 3000 mAh 22 Saat Konuşma Süresi 1 Saat 40 Dakika Şarj Süresi Li- Po Bağlantılar 3.5mm Jack Girişi Type-C USB Bluetooth® 4.2 Wifi 802.11 a/b/g/n/ac GPS A-GPS Aksesuarlar Şeffaf Koruma Kılıfı Ekran Koruma Filmi AC Adaptör Mikrofonlu Kulaklık SIM İğnesi USB Kablosu Sensörler Parmak İzi Okuyucu Jiroskop Yakınlık Ortam Işığı İvme Ölçer Ses FM Radyo MP3 Video MP4 3GP Casper Via P 3
Bu ciaz nie reklamsız doğdu via a3 plus varken buna ne gerek vardı gramajımı düşürdüler