Şimdi Ara

Neden charlarımız soyulur !!!! Yardım Edin Beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne bot kullandım nede msn gelen şeyleri kabul ettim fulll taxi ye girdim ama neden soyuldu anlamadım.Lütfen bize yardım edin bir tek benim degil tüm arklarm charları soyuldu Helpp mee!!

• Son zamanlar çok olmaya başladı.
    Bence Loader kullanıldıgından adını tam hatırlayamıyorum RUMATA loader dı galiba.

Not:konu yanlış yerde.
  • Loaderdan falan değil. Hemen suç attığınız şey loader. Etraftan bulaşan çeşitli virusler var. EN çok görüleni şu onlinegames virusu. Loader doğru yerden alırsanız hiçbirşey olmaz.Ama inatla gidip abuk subuk yerlerden indirirseniz, ve bilgisayarınızda bir koruma yoksa tabikii charınız soyulur..
  • sro uzmanı yazıkki sen sro uzmanısın
    normalde char soyulmalarının loaderle hiçbir ilgisi yok ama kullandığımıZ --RUMATA--- loader bu virsün bize bulaşmasını sağlıyor.Loaderi indirip virüs taramasından geçiriyoruz hiçbişey cıkmıyor ama kulladığımız zaman onlinegames virüsü pc mize bulaşıyor ve charlarımız şapa oturuyor.... umarım bişeyler anlatabilmişimdir
  • ama ne loader ı hic loader bile kullanmadık bize bu durumdan kurtulmak için ne yapabiliriz onu anlatın lütfen
    up
  • önüne gelen programı indirirsen soyulursun tabi
  • Vallahide billahide hicbir şey indirmedim sadece taxilere girdim
  • Geçmiş olsun inşallah birgün bunlarında sonu gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Loaderdan falan değil. Hemen suç attığınız şey loader. Etraftan bulaşan çeşitli virusler var. EN çok görüleni şu onlinegames virusu. Loader doğru yerden alırsanız hiçbirşey olmaz.Ama inatla gidip abuk subuk yerlerden indirirseniz, ve bilgisayarınızda bir koruma yoksa tabikii charınız soyulur..

Doğru Olan Açıklama Budur.
    Ben Kaç Aydır RUMATA Loader Kullanıyorum Hiçbir Charım Soyulmadı.
    Online Games Virüsü Diye Bir Virüs Türetmişler.Onun sayesinde Yapıyorlar
  • Şu aralar cok yaygın olan onLine games.psw virüsü yüzünden virüs kolay kolay temizlenmiyor..
  • bak ben bu olayı yasadım nasıl kurtulursun anlatim sana.. netten 3 4 tane virüs programı indir.. hepsi ile bilgisayarını temizle sonra format at.. sonra paranoyak bi sekilde her indiridign dosyayi her zaman kontrol et.. her siteye girme bazı forum sitelerinden bulastıgınıda duydum...

• quote:

Orjinalden alıntı: EreN-gage

bak ben bu olayı yasadım nasıl kurtulursun anlatim sana.. netten 3 4 tane virüs programı indir.. hepsi ile bilgisayarını temizle sonra format at.. sonra paranoyak bi sekilde her indiridign dosyayi her zaman kontrol et.. her siteye girme bazı forum sitelerinden bulastıgınıda duydum...

3-4 tane virüs programını neden indiriyorsn ? hadi indirdin diyelim.. hepsini kurabileceğinimi sanıyorsun ? hadi kurdun taradın diyelim neden format atıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orjinalden alıntı: EreN-gage

bak ben bu olayı yasadım nasıl kurtulursun anlatim sana.. netten 3 4 tane virüs programı indir.. hepsi ile bilgisayarını temizle sonra format at.. sonra paranoyak bi sekilde her indiridign dosyayi her zaman kontrol et.. her siteye girme bazı forum sitelerinden bulastıgınıda duydum...

3-4 tane virüs programını neden indiriyorsn ? hadi indirdin diyelim.. hepsini kurabileceğinimi sanıyorsun ? hadi kurdun taradın diyelim neden format atıyorsun ?

bi programın bulamadıgı viirüsü diger program kesin bulur diye indiriyorsun... 4 5 tane kurabilcegimi sanmıyorum kuruyorum.. format atıyosun virüs programı sistem dosyası sile bilir düzgün bi sisteme sahip olmak için atıyorsun...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Loaderdan falan değil. Hemen suç attığınız şey loader. Etraftan bulaşan çeşitli virusler var. EN çok görüleni şu onlinegames virusu. Loader doğru yerden alırsanız hiçbirşey olmaz.Ama inatla gidip abuk subuk yerlerden indirirseniz, ve bilgisayarınızda bir koruma yoksa tabikii charınız soyulur..

bende önceleri senin gibi loaderın masum olduğuna inanıyordum ancak bir sürümünde olmazsa diğer sürümünde mutlaka bir pislik çıkıyor ciddi bir programla tarattığında ya da ciddi olarak üstüne gittiğinde bu programlar o kadar masum değil şu geçen gün konuda verilen spyware doctor programını bir kur bak ummadığın şeyler çıkabiliyor özellikler silkroadmax ve extraloob sitelerindeki silkroad programları ve modları bölümündeki programların % 80 i sakıncalı ve hala soyulmalarına karşı bazı kardeşler inatla işine yarayan programları azının suyu aka aka indiriyor dolayısıyla eninde sonunda kaçınılmaz son ile karşılaşıyor unutmayalım kimse babasının hayrına yapmaz bu programları yapsa bile bir diğeri arasına çomak sokup yeniden başka bir ortamda bunu kişilere sunabiliyor

• bişi dicem beler ben rumata loaderi indirdim rarli dosyanin icinde varmiş farketmedim ama hic acmadimda direk sildim bişi olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsSoCiaTe

bişi dicem beler ben rumata loaderi indirdim rarli dosyanin icinde varmiş farketmedim ama hic acmadimda direk sildim bişi olurmu

rar dan çıkmış halini açmadığın sürece sorun yok
  • buyrun örnek sro ile ilgili program ,indirilen site ve sonuç ben size örnek vermek için indirdim ve açtım viruüslü dosyayı np benim için ama ibreti aleme örnek olsun bu program ve sitelerki soyulmayasınız hacklenmeyesiniz

http://img155.imageshack.us/my.php?image=adsznh5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 12 Eylül 2008; 13:11:31 >
  • resim yükleme olayı tırtladı bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertus65 -- 12 Eylül 2008; 12:06:22 >
  • dogrudur her programı indirmeyin ...
  • ewt ama beyler ben charımla ortak oldugum kişi cafeci orada tüm oyayanlar charı soyuldu ne ilginctir ki benim char soyulmuş ama parası alınmıs fakat bankadaki itemlere dokunmamıslar ben aydının bir ilcesinde tüm arklarla uzun zamandır bu sro oynuyoruz
    2-3sene once hic böle bisey olmadi birtek bu sne oldu eger yapabilicegimiz birsey varsa söyleyin de tüm cafede pclere uygulayalim..up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.