arksdaşlar, herkes dmo çıkınca dbo dan çıkcak ama neden dmo dbo dan daha güzel? veya neden dmo yu şeçiyorsunuz?kararsız kaldım..
Oyunu oyna anlarsın Ayrıca herkezin zevk anlayışı farklı sen dbo yu seviyorsan onu oyna.Anladığım kadarıyla herkez geçiyor ama bence dbo daha güzel durumu var sende DBO oyna seviyorsan.
Dbo oynarken aldığım zevki hiç bir oyundan almamışımdır 2d bir oyun ama muhteşem zevki var dmo da zevkli görüntüsü 3d bu yüzden o daha fazla tutuluyor olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: qqahmetqq
Dbo oynarken aldığım zevki hiç bir oyundan almamışımdır 2d bir oyun ama muhteşem zevki var dmo da zevkli görüntüsü 3d bu yüzden o daha fazla tutuluyor olabilir.
+1 ama dmo ya bakınca böyle güzel gibi duruyor peki sizce hangisi daha güzel? bide deadpool ben sadece fikir istedim yoksa pek bi dbo oynamıyorum bu ara bi crest egg
DMO da Digimonlarımızı biz hareket ettiriyoruz yani biz durmadan bişeyler yapabiliriz oyun serbest olduğu için herkes DMO seçiyor olabilir.
Çünkü DMO çok daha gerçekçi ve müthiş bir zevk veriyor
Grafikler daha güzel.Battle olayı daha güzel.Mesele db'de digimon mega da olsa champion formuyla aynı boyda oluyordu ama dmo da öyle değil.Bir çok sebep sayabilirim.
Grafikler daha güzel.Battle olayı daha güzel.Mesele db'de digimon mega da olsa champion formuyla aynı boyda oluyordu ama dmo da öyle değil.Bir çok sebep sayabilirim.
+1 sanırım :D digimonların boyu olması kulağa zevkli geliyor bide dbo da tyrannomonla dark tyrannoonun boyu agumon dan küçük gibiydi gözü yoruyo :D bide dmo da hiç çoklu saldırı yokmu??
quote:
Orijinalden alıntı: mewtwo_1010
quote:
Orijinalden alıntı: mr.caner
+1 sanırım :D digimonların boyu olması kulağa zevkli geliyor bide dbo da tyrannomonla dark tyrannoonun boyu agumon dan küçük gibiydi gözü yoruyo :D bide dmo da hiç çoklu saldırı yokmu??
Dmo yu çok oynamadım ama aynı digimona birden fazla kişi saldırabiliyor diye hatırlıyorum.
yok öyle diil yani bizim digimonumuz iki vey daha çok digmiona saldırıomu?
Oda oluyor yanılmıyorsam ama aynı değil.Mesela önce bi digiye saldırdın.Onu öldürmeden başkasına geçip ikisiylede battle yapabiliyorsun.Ama aynı anda ikisine birden saldıramıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme