Şimdi Ara

NEDEN DMO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arksdaşlar, herkes dmo çıkınca dbo dan çıkcak ama neden dmo dbo dan daha güzel? veya neden dmo yu şeçiyorsunuz?kararsız kaldım..

• Oyunu oyna anlarsın
    Ayrıca herkezin zevk anlayışı farklı sen dbo yu seviyorsan onu oyna.Anladığım kadarıyla herkez geçiyor ama bence dbo daha güzel durumu var sende
    DBO oyna seviyorsan.
  • Dbo oynarken aldığım zevki hiç bir oyundan almamışımdır 2d bir oyun ama muhteşem zevki var dmo da zevkli görüntüsü 3d bu yüzden o daha fazla tutuluyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

Dbo oynarken aldığım zevki hiç bir oyundan almamışımdır 2d bir oyun ama muhteşem zevki var dmo da zevkli görüntüsü 3d bu yüzden o daha fazla tutuluyor olabilir.

+1 ama dmo ya bakınca böyle güzel gibi duruyor peki sizce hangisi daha güzel? bide deadpool ben sadece fikir istedim yoksa pek bi dbo oynamıyorum bu ara bi crest egg
  • DMO da Digimonlarımızı biz hareket ettiriyoruz yani biz durmadan bişeyler yapabiliriz oyun serbest olduğu için herkes DMO seçiyor olabilir.
  • Çünkü DMO çok daha gerçekçi ve müthiş bir zevk veriyor
  • Grafikler daha güzel.Battle olayı daha güzel.Mesele db'de digimon mega da olsa champion formuyla aynı boyda oluyordu ama dmo da öyle değil.Bir çok sebep sayabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Grafikler daha güzel.Battle olayı daha güzel.Mesele db'de digimon mega da olsa champion formuyla aynı boyda oluyordu ama dmo da öyle değil.Bir çok sebep sayabilirim.

+1 sanırım :D digimonların boyu olması kulağa zevkli geliyor bide dbo da tyrannomonla dark tyrannoonun boyu agumon dan küçük gibiydi gözü yoruyo :D bide dmo da hiç çoklu saldırı yokmu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mewtwo_1010

quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Grafikler daha güzel.Battle olayı daha güzel.Mesele db'de digimon mega da olsa champion formuyla aynı boyda oluyordu ama dmo da öyle değil.Bir çok sebep sayabilirim.

+1 sanırım :D digimonların boyu olması kulağa zevkli geliyor bide dbo da tyrannomonla dark tyrannoonun boyu agumon dan küçük gibiydi gözü yoruyo :D bide dmo da hiç çoklu saldırı yokmu??

Dmo yu çok oynamadım ama aynı digimona birden fazla kişi saldırabiliyor diye hatırlıyorum.

• yok öyle diil yani bizim digimonumuz iki vey daha çok digmiona saldırıomu?
  • Oda oluyor yanılmıyorsam ama aynı değil.Mesela önce bi digiye saldırdın.Onu öldürmeden başkasına geçip ikisiylede battle yapabiliyorsun.Ama aynı anda ikisine birden saldıramıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.