Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe değil de Galatasaray (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açıkcası babam ve dedemin fanatik şekilde galatasaraylı olmasından dolayı kendimi bildim bileli galatasaraylıyım bizim ailede babadan kalma miras gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarı için galatasarayı seçenlere aşağılar gözle bakan beşiktaşlı , sorsan babasının takımını tutuyordur büyük ihtimalle.
    benim babam fenerli ben galatasaraylıyım. genelde o da ben de maç kaçırmayız.
    yıllardır her sene kadıköydeki fb -gs maçından sonra eve gelir , üzülmüş gibi yapar ama dalga geçerek sırtıma vurup "olsun oğlum üzülme belki bir gün siz de yenersiniz" der
    kadıköyde kupayı kaldırınca gittim yanına vurdum sırtına dedim baba fazla üzülme , belki siz de bir gün alisamiyende kupa kaldırırsınız
  • Galatasaray sevdamın bi nedeni yok zaten bi nedeni olsa sevda olmazdı.

• Kanka neler gelmiş başına neden bize daha önce anlatmadın? Aynı takımın taraftarı değil miyiz biz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abim.

babam fenerlidir. ama abim büyürken buralarda değilmiş, dayımlar da abimi galatasaraylı yapmışlar. o da beni galatasaraylı yapmış.
  • Galatasaray futbolda Fenerbahçe'den daha başarılı olduğu aşikar ama Türkiye'nin en büyük kulübü FENERBAHÇE'dir.

• Kızım doğduğunda eşime dedim ki bu eve sarı rengin yanında mavi veya lacivert olmayacak. ( eşimin ailesi hepsi fenerli ) çok şükür ki şimdi GalataSaraylı.

• Şu şöyle ki müslüman toplumda doğunca iyi ki müslümanım demek gibi birşey, nasıl bir dine inanmak sorgulanmamalıysa, bir takım tutarkende böyle durum
  • Valla bizim komple sülalede sadece bi amcam ve amcaoglum fenerli 3 galatasaraylı 30 kişi falan da besiktasli. Beni amcam fenerli yaptı zaten okulda da en sevdiğim arkadaşlarım fenerliydi bu sayede pekişti.Ne kupa ne şampiyonluk büyüklüğü fenerin büyüklüğünün adi kinamaz başka bi büyüklüktür iste.Tabi fener yenilsin darmadagan olsun gsden 8 yesin bjkden 10 yesin uzulurum kahrolurum hem de köpekler gibi ama sevgim bi gıdım azalmaz insan çünkü sevdiğine kızar zaten FB ve Gs ne kadar zıt kulüpler olsada insallah bu saçma ortam düzelir ve bu kırıklığın da sebebi aziz yıldırımdır.Size net söyleyeyim 4 büyük kulübün başkanı duygun yarsuvat gibi olsun türk futbolu yükselişe geçer taraftarlar arasında bi kırgınlık olmaz.Ben gsyi ebedi dost olarak görüyorum sonuçta onlar olmazsa biz ne yapicaz bizdende bi parca kopar hic bir şeyin keyfi kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Valla bizim komple sülalede sadece bi amcam ve amcaoglum fenerli 3 galatasaraylı 30 kişi falan da besiktasli. Beni amcam fenerli yaptı zaten okulda da en sevdiğim arkadaşlarım fenerliydi bu sayede pekişti.Ne kupa ne şampiyonluk büyüklüğü fenerin büyüklüğünün adi kinamaz başka bi büyüklüktür iste.Tabi fener yenilsin darmadagan olsun gsden 8 yesin bjkden 10 yesin uzulurum kahrolurum hem de köpekler gibi ama sevgim bi gıdım azalmaz insan çünkü sevdiğine kızar zaten FB ve Gs ne kadar zıt kulüpler olsada insallah bu saçma ortam düzelir ve bu kırıklığın da sebebi aziz yıldırımdır.Size net söyleyeyim 4 büyük kulübün başkanı duygun yarsuvat gibi olsun türk futbolu yükselişe geçer taraftarlar arasında bi kırgınlık olmaz.Ben gsyi ebedi dost olarak görüyorum sonuçta onlar olmazsa biz ne yapicaz bizdende bi parca kopar hic bir şeyin keyfi kalmaz

Mobilden yazdığım için imla yazım hataları var anlayin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.