Şimdi Ara

Neden Fenerbahçe değil de Galatasaray (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tcan

quote:

Orijinalden alıntı: Roman_Gladius

1996 yılından beri yani 6-7 yaşından beri Gs lıyım bu süreçte 4 yıl üst üste şampiyonluk uefa ve süper kupa zaferleri bir çok cl maçları cl de 2 çeyrek final gördüm 2006 daki şampiyonlukla kadıköy deki şampiyonluk benim için en anlamlısıydı geriye doğru bakınca iyiki Gs lıyım

Tipik başarı müptelası UEFA kupası jenerasyonu GS taraftarı işte.

-İyi ki Galatasaraylıyım
    +Neden?
    - 4 yıl üst üste şampiyonluk uefa ve süper kupa zaferleri bir çok cl maçları cl de 2 çeyrek final gördüm 2006 daki şampiyonlukla kadıköy deki şampiyonluk

ne alakası var ben Gs lı olduğumda bu başarıların hiç biri yoktu ben sadece renklerine sempatimden dolayı başladı, siz bu formayla yüzüncü yılda şampiyon olduk, uefa da çeyrek final oynadık, chelsea yi devirdik diye reklam yaparken bir şey yok

• quote:

quote:

1996 yılından beri yani 6-7 yaşından beri Gs lıyım bu süreçte 4 yıl üst üste şampiyonluk uefa ve süper kupa zaferleri bir çok cl maçları cl de 2 çeyrek final gördüm 2006 daki şampiyonlukla kadıköy deki şampiyonluk benim için en anlamlısıydı geriye doğru bakınca iyiki Gs lıyım

-İyi ki Galatasaraylıyım
    +Neden?
    - 4 yıl üst üste şampiyonluk uefa ve süper kupa zaferleri bir çok cl maçları cl de 2 çeyrek final gördüm 2006 daki şampiyonlukla kadıköy deki şampiyonluk

Şu tiplere de bitiyorum abi. Niye Beşiktaşlısın o zaman? Beşiktaş'ta falan mı doğdun? Hadi doğdun diyelim niye o kadar milyonlar Beşiktaşlı oldu, hepsi mi Beşiktaş'ta doğdu? Beşiktaş Türkiye'deki en başarılı üçüncü kulüptür haliyle en çok taraftara sahip de üçüncü kulüptür. Şöyle bir algı var güya; Galatasaray zamanında çok başarılı oldu taraftarı o yüzden çok yoksa cefakar taraftar değil falan filan. Bunu bir Anadolu kulübü taraftarı söylese eyvallah da Beşiktaş ve Fenerbahçe taraftarının demesi o kadar komik ki anlatamam. Başarılı takım desteklenir, bu kadar basit. Yoksa herkes kendi memleketinin takımını tutardı zaten.

Kendime gelirsem, nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir şekilde Galatasaraylı oldum. Kendimi bildim bileli öyle. Muhtemel akrabalar yapmıştır çünkü Galatasaray'dan başka takım tutan yok akrabalarım içinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

quote:

-İyi ki Galatasaraylıyım
    +Neden?

Yani 4 yıl üstüste şampiyonluk ve UEFA+SUPER kupa aldı diye kimse tutmasın

mı GS'yi...Kimse seçmedi o jenerasyonda doğmayı...sonuçta başarılı bir takım varsa

çocuklar için her zaman caziptir.

Olay iyi günlerde takım tutmak değildir kötü günlerde de yanlız bırakmamaktır...O zaman

iyi günlerin değeri daha iyi anlaşılır.

Bence tanımadığın insanlar hakkında ön yarıgılı konuşma.

O arkadaşa vereceğiniz cevap aşağıdaki gibi ;

(....

... .....). Boş
    Yani cevap vermeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

Orijinalden alıntı: Marjinalyus

4 kardeşizdir, 3'ü Fenerbahçeyi tutuyor. Babam Samsunspor'u tutar.İlkokuldaki hocam fanatik Galatasaray'lı idi, onun anlattıklarıyla Galatasaray'ı benimsedim, büyüdükçe de kalbime daha derinlemesine kazındı.

Galatasaray hayat gibiydi, hayata dair bir baş kaldırıştı. Ne zaman tökezleyip düşse yeniden kalkmasını, o ilkeleri onu hep küllerinden doğurdu. İlerde oğluma bırakacağım en güzel miraslardan biri Galatasaraylılık olacak inşallah.

kardeşlerin senden büyük ama sen yinede galatasaraylıysan

Benim babam Fenerbahçeli, annem Beşiktaşlı ben ise Galatasaraylıyım sen düşün benim halimi.

• quote:

quote:

-İyi ki Galatasaraylıyım
    +Neden?

"Biz bu formayla bilmem ne başardık" diye reklam yapmayı biliyorsunuz ama?

• Bizim ailede 1 kisi bile futbolla ilgilenmez kimse takim tutmaz bense kucuklugumden beri galatasaray askiyla doluyum o kadar ki hep maca gitmek istedim ama ne abim ne babam futbolla gram alakalari olmadigi icin ve sacma bulduklari icin gidemedim gidebilecek yasa geldigimden bugune ise tek basima gidiyorum maclara arkadaslarimin yarisindan cogu besiktasli bazilari fenerbahceli hic galatasarayli yok eşim bile besiktasli ailesi komple fanatik besiktasli her hafta sinir krizleri gecirmeme sebep oluyorlar
    Oglum 6 yasina geldi 1. Sinifa basladi cok israr ettiler besiktasli yapmak icin ben etkilemedim kendi istegiyle cimbombomlu oldu her mac gunu benimle beraber kalkar formasini giyer ikimiz de bunu ugur sayiyoruz havalar soguk bu aralar goturemiyorum maclara ama karabuk maciyla beraber yine sahalara donecek yavru aslan galatasaraylilik oyle bir duygu ki benim icin tarifi yok eşim bazen kiskansa da hak veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

quote:

4 kardeşizdir, 3'ü Fenerbahçeyi tutuyor. Babam Samsunspor'u tutar.İlkokuldaki hocam fanatik Galatasaray'lı idi, onun anlattıklarıyla Galatasaray'ı benimsedim, büyüdükçe de kalbime daha derinlemesine kazındı.

Galatasaray hayat gibiydi, hayata dair bir baş kaldırıştı. Ne zaman tökezleyip düşse yeniden kalkmasını, o ilkeleri onu hep küllerinden doğurdu. İlerde oğluma bırakacağım en güzel miraslardan biri Galatasaraylılık olacak inşallah.

kardeşlerin senden büyük ama sen yinede galatasaraylıysan

En küçüğüyle 5 yaş var aramda. Büyük kuzenim Fenerli yaptı hepsini, beni yapamadı. Dayım da Beşiktaşlıdır.

Sevda işte sarı kırmızıya tutulduk biz de.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

-İyi ki Galatasaraylıyım
    +Neden?

"Biz bu formayla bilmem ne başardık" diye reklam yapmayı biliyorsunuz ama?

O reklamı ben de sevmiyorum. Reklamı yapan Beko şirketi beni bağlamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaraylılık duruşu ve kültürü, gelen başarıların hep imkansızlıklar içinde olması, kulübün sürekli borçlarla boğuşması ve halkın takımi olması beni bu takıma çeken en büyük nedenlerdi. Aile ve akrabalar arasında sayılı Galatasaraylı'lardan biri olmak, şu futbolda bazı zevkleri yaşayan tek taraftarın biz olduğunu bilmek gururdur benim için.

• Benim aile değil anne tarafından da baba tarafından da hepsi Galatasaraylı başka bir takımlı olmam süpriz olurdu.
    Yalnız enişteler hayin çıktı hepsi Fenerbahçeli
  • annem ve babam ikisi fenerbahçeli ama ben galatasaraylıyım.
    hem anne tarafı hem baba tarafı akrabaların hepsi galatasaraylı. hiç birinin etkisinde kalmadım. galatasaray'a ilginç bir şekilde kendimi yakın hissettim, ne olduğunu anlamadan galatasaray maçlarında galatasaray adına heyecanlandığımı farkettim.

tüm ailenin galatasaraylı sadece annem ve babamın fenerbahçeli olmasından ötürü onların evlatlık olduğunu bile düşünüyorum. aile toplandığında bu takım olayının geyiği oluyor genelde.
  • Dedemden babama , babamdan ıse bana bır mıras galatasaray küçükken kahveye götürür her golümüzde omuzlarına alır yasa galatasaray dıye bağırırdı ben en büyük cımbom dıye kısık sesımle bağrırdım sonra bır gün sordum babama dedım baba benım ısmım neden hakan dıye o gün öğrendım ısmımım hakan sükürden geldığını ıcımdekı galatasaray askı büyüdükce büyüdü gıtgıde ağladığım maçlar oldu cılgınlar gıbı bağırdığım maçlarda ama neden galatasaray dıye sorarsanız bunun cevabını vermem ınanın bende bılmıyorum ıçımde büyük bır ask gıtgıde doğdu tarıfsız bır sevgı bu nedensız sevdık galatasarayı bağrımıza kazıdık herseyı üzülsekte kızsakta sevınsekte ıyıkı galatasaraylıyım be .
  • ben galatasarayı uefa kupası yokken tutmaya başladım hagi gelmeden önce tutmaya başladım vallah
  • Kim ne derse desin dunya futbolunu takip edenler bilir veya yurtdisinda yasayanlar ..adamlar galatasaraydan baska takim tanimiyor ve galatasarayi hep buyuk kulupler icinde goruyor..fb ve bjk icin turkiye yetiyorsa eyvallah tabiki buyukler ama artik onlarin acilmasi lazim umarim bjk bu sene finale kadar gider ve baslangic olur

• Babam yüzünden GS'li oldum 2 yıl üst üste şampiyon olmuştuk en son o zamandan beri fanatik takipçisiyim. Başarısı için GS'li oldum falan denebilir ama başarısız olduğu dönemdede ben hep bekledim düştüysek kalkarız diye. Bunun yanında duruşumuzda çok önemli geçen yılki basketbol maçı mesela çıkmayacağız dedik çıkmadık 1 kupa için duruşumuzdan ödün vermedik. Ayrıca hiçbir renk Sarı-Kırmızı kadar birbine yakışamaz bence bunlardan dolayı iyiki GS'liyim.
  • 36 yaşındayım. Kendimi bildim bileli Galatasaray lıyım..Rahmetli bahanem Hariç bütün sülalemiz Galatasaray'lı dır.. Ama ben Çocukluğumda Manisa -soma dan babamlara izmir e maç izlemeye gelirsdim,, Fenerli BJK babamın arkadaşları hep beraber gelirdik.. Çok güzel olurdu.. Maç Dönüşünde güzel bir yemek yer öyle dönerdik.. Fanatik fakat holigan değildik.. Şimdi 5 Yaşında Kızım var.. O da Galatasaraylı.. Ama onu da diğer takımlara düşman yetiştirmiyorum .. Kızıma gs forması alıyorsam arkadaşına BJK forması alıyorum.. Sonra hep beraber BJK Gs maçı izliyoruz ailecek...spor un dostluk kardeşlik güzellik olduğunu, en önemlisi bir oyun olduğunu, içinde yenmenin ve yenilmenin de olduğunu unutmamak Lazım

• ya şu fener olmaz sa galatasaray olmaz, galatasaray olmazsa da fener olmaz diyenler terketsin burayı gerçek Galatasaray'lı lafı değil bunla. Şikeciler olmasa biz olmaz mıydık yani ne saçmalık bu.
  • quote:

Galatasaray sevgisi başka türlü bu kadar güzel anlatılamazdı. Eline sağlık çok güzel anlatmışsın mükemmel.

• Babamın babasının babası (böyle diyeyim de daha etkileyici olsun) zamanında futbolun f'sini bilmez hatta hiç sevmezmiş. Bir gün koyu Fenerbahçeli bir arkadaşı onu maça götürmek istemiş Galatasaray-Fenerbahçe maçına. Hesapta adamcağızı Fenerli yapacak o atmosferi gösterip.

Neyse maç başlamış Metin Oktay yazmış bir tane, ardından bir tane daha. Büyük büyük babam da sormuş bu rakipteki adam kim diye, adam da Metin Oktay demiş. O da tamam ben bundan sonra Galatasaraylıyım demiş. O günden sonra futboldan nefret eden adam, her Galatasaray maçını radyodan takip etmiş hiç bir maçı da kaçırmamış. O zamanlardan da bugüne kadar büyük babam ardından babam ve sonra bana ulaşan Galatasaraylılık miras kalmış.

Masal gibi anlattım ama gerçek hikayedir

• quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Babamın babasının babası (böyle diyeyim de daha etkileyici olsun) zamanında futbolun f'sini bilmez hatta hiç sevmezmiş. Bir gün koyu Fenerbahçeli bir arkadaşı onu maça götürmek istemiş Galatasaray-Fenerbahçe maçına. Hesapta adamcağızı Fenerli yapacak o atmosferi gösterip.

Neyse maç başlamış Metin Oktay yazmış bir tane, ardından bir tane daha. Büyük büyük babam da sormuş bu rakipteki adam kim diye, adam da Metin Oktay demiş. O da tamam ben bundan sonra Galatasaraylıyım demiş. O günden sonra futboldan nefret eden adam, her Galatasaray maçını radyodan takip etmiş hiç bir maçı da kaçırmamış. O zamanlardan da bugüne kadar büyük babam ardından babam ve sonra bana ulaşan Galatasaraylılık miras kalmış.

Masal gibi anlattım ama gerçek hikayedir

csb

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.