Şimdi Ara

NEDEN FORUMLARDA TAKILIYORSUNUZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • can sıkıntısı arkadaşlık, fikir alış verişi sıkıntıları paylaşarak azaltmak işte beni dhya çeken etmenler.. gerçi diğer üyeliğimi sebepsiz yere sınırsız kapasalarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: StupiFieD

chat'te çok abaza bulunmakta[buranın da fakeleri]

forumda kalmak daha güzel,hem bilgi paylaşımı hem arkadaşlIk

aynen yaw faydalı işler yapmak lazım iyilik yap iyilik bul yaşasın DH
  • quote:

Orjinalden alıntı: P C

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

İnternette baska Yapacak Bişey Bulamıyorum. Burda Bazen Bilmedigim Şeyleri Öğreniyorum. Farklı Görüşleri İnceliyorum. İyiki Varsın DonanımHaber

MESELA SENDE BOYLE BİRŞEY YAPSAN OLMAZ MI ONERİ SADECE

Ne Dedigini Anlamadım Zaten Anlamamı Saglayacak Bi Şekilde Yazmamıssın. Yaşın Kaç ? 10-11-12 ? Hangisi ?

• Forumda bulunma sebebim, günlük yaşantımın stresi ve yorgunluğundan bir süre olsun uzaklaşmak. Ayrıca bendeki bilgileri foruma aktararak, paylaşımda bulunmak ve forumdan yararlı bilgileri alıp kendimi geliştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Bozkır* -- 20 Temmuz 2008; 1:28:17 >
  • Zevk-i Sefa..
  • DOSTUM, KIZ ARKADAŞIM YOK TEK BAŞIMADA DIŞARI ÇIKIP CAFEYE TAKILAMAM VAKİT GEÇİRMEK İÇİN YA KİTAP OKU YA YEMEK YE YADA DH FORUM TAKIL...
  • bağımlı olduğum 2 şey var biri DH [:'(]
  • Gerçekten bilgi açısından çok iyi oluyor ve arkadaşlar çoğu zaman bi işe yaramaz sana söyliyim intten yararlanmayı bilenler zaten olayın farkındadır...Sanki herkesi dh den soğutmayamı ne çalışıon o amaçlı açılmış gibi geldi konu bana..
  • quote:

bence forumun %40nın sosyal ceveresi genis olmadıgı için burada takılıyor bu bir varsayım sosyal ceveresi genis olmayanlar kendini bilgisyara adıyor

hah! hay ağzını seveyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa001

quote:

bence forumun %40nın sosyal ceveresi genis olmadıgı için burada takılıyor bu bir varsayım sosyal ceveresi genis olmayanlar kendini bilgisyara adıyor

hah! hay ağzını seveyim...

+12345678910 aynen katılıyorum buna

çevresi zayıf sosyal hayattan yoksun uzak insanların en iyi arkadaşı bilgisayar ve internettir!

işin öteki yüzünü düşünürsek bu durum bir insan için çokda iyi aslında.

dışarıdaki pis ortamdan uzak kalıyorsunuz. ve kötü alışkanlıklardan uzak durma şansınız oluyor
    veya dışarıda fazla gezmeyerek para harcamıyorsunuz en azından

• o arasın bu forumu da bırakırım interneti de bırakırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

o arasın bu forumu da bırakırım interneti de bırakırım

haklısın
  • quote:

doğru bir tespit.ama çoğumzu bunu kendimize bile itiraf edemiyoruz.Bu söylenince olur mu canım bilgi paylaşımı vs. diyerek cevap veriyoruz.Çoğu çıkıp kendi adına konuş diyebilir şimdi bana ama maalesef gerçek bu
  • 1)kız arkadaşım yok

2)arkadaş cevrem aşırı geniş ama ben biraz asosyalim

3)saçımı kestirdim (babamım zoruyla) psikolojik bunalımdayım

4)ankarada gezilecek biryer kalmadı

5)dh a bağımlıyım kopamıyorum şu turuncu renk den

bu sebeplerden dolayı evde pinekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.