Şimdi Ara

NEDEN FORUMLARDA TAKILIYORSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERAK ETTİM BİR ÇOK KİŞİ CHAT TE TAKILIYOR VAKİTİ BOL OLDUĞU İÇİN

AMA FORUM OYLE DEĞİL ZANNEDERSEM BİRSEYLER OGRENİLİYOR AMA AŞIRI BAGLANMAK NE KADAR DOGRU GORUSLERİNİZİ PAYLASIRMISINIZ

• chat'te çok abaza bulunmakta[buranın da fakeleri]

forumda kalmak daha güzel,hem bilgi paylaşımı hem arkadaşlIk
  • Hiçbirşeye aşırı bağlanmak doğru değildir. Eğlenirsin, öğrenirsin, sakinleşirsin forumda işte. Kimisi sinirlenmeye, sataşmaya veya dikkat çekmeye gelebiliyor o ayrı.
  • can sıkıntısından takılıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: GamingExpert

Hiçbirşeye aşırı bağlanmak doğru değildir. Eğlenirsin, öğrenirsin, sakinleşirsin forumda işte. Kimisi sinirlenmeye, sataşmaya veya dikkat çekmeye gelebiliyor o ayrı.

DİKKAT ÇEKİYORSA KAPATAYIM AMA HERKES İSTER KONUSUNUN DİKKAT ÇEKİP CEVAPLANMASINI

CEVAPLANMADIKTAN SONRA DİKKAT ÇEKMEDİKTEN SONRA OLAY SONUCA BAGLANMAZ Kİ
  • İnternette baska Yapacak Bişey Bulamıyorum. Burda Bazen Bilmedigim Şeyleri Öğreniyorum. Farklı Görüşleri İnceliyorum. İyiki Varsın DonanımHaber
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

İnternette baska Yapacak Bişey Bulamıyorum. Burda Bazen Bilmedigim Şeyleri Öğreniyorum. Farklı Görüşleri İnceliyorum. İyiki Varsın DonanımHaber

MESELA SENDE BOYLE BİRŞEY YAPSAN OLMAZ MI ONERİ SADECE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    BU YAZANLAR NE ANLAMA GELİYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla birşeyler öğreniliyo ama benimki bağımlılık derecesinde.... iyi olmuyo fazlası...
  • Bazen can sıkıtısı oldugu için genelde bilgi için..
  • zevkten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Valla birşeyler öğreniliyo ama benimki bağımlılık derecesinde.... iyi olmuyo fazlası...

6000E AZ KALMIS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P C -- 19 Temmuz 2008; 23:23:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: P C

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Valla birşeyler öğreniliyo ama benimki bağımlılık derecesinde.... iyi olmuyo fazlası...

6000E AZ KALMIS

Düşün artık bu topiklerde mesaj sayısı artmıyor. Ona rağmen o sayıya ulaşmış. Arkadaş baya bi bağıml
  • Forumun bana faydası nedir?

Forum, aslında gündelik hayatımdaki yorgunluğumu, moral bozukluklarımı ardımda bırakabilmem bakımından güzel bir ortam...

Fikir, bilgi alışverişi gibi muhtelif iletişim süreçleri neticesinde zihnimin dinginleştiğini bilmek ise ayrı bir güzellik benim için...

Forum vesilesiyle yüz yüze görüşebildiğim birçok arkadaş, dost; belki de bir o kadar da benden haz etmeyen edindim. Yüzlerce ürün aldım ve de sattım.

Gün geldi tartıştım, gün geldi sustum, gün geldi aradım, gün geldi arandım.

Velhasılıkelam forum benim için sadece soyut bir mahiyet taşımıyor artık. Bu soyutluk vasıtasıyla birçok değere eriştim.

Gelgelelim cevap verilmesi gereken bir soru daha var ki;
    Benim foruma faydam nedir? Bir de bunu düşünmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 19 Temmuz 2008; 23:31:14 >
  • 2005'ten beri üyeyim.2007'e yaza kadar 130 postum vardı çünkü ara ara giriyordum.Ne de olsa ailemden ayrı başka bir şehirde lise okuyordum.Orada genelde plajda gitar çalar,orada sabahlardık ya da termal hamama giderdik bol bol.İnternet ile çok az işim olurdu.Tatil niyetine ailemin yanına girince girerdim DH'ye.Tekrar geri döndüğümde çok sevdiğim arkadaşlarım yani ikinci ailem ile birlikte zaman geçirirdik.Aynı evde kalır,aynı okulda ders alırdık.Beraber kaçardık okuldan.Onun parası biter ben paylaşırdım,benim param biter o paylaşırdı.Bütün şehri dolaşırdık.Ne de olsa şehir dışından gelmiş şımarık çocuklardık.Lise bitti.Öss puanımı beğenmedim.Bir yıl bekledim ailemin yanında.Bir bakmışım ikinci ailem benden uzaklarda.Bir bakmışım DH'de binbaşı olmuşum,forumdan bir sürü arkadaşım olmuş,post sayım 900 artmış.Neyse ki Boğaziçi garanti bu yıl.Yurtta kalacağım tekrar döneceğim yaşamıma.

• 2 yıldır forumdayım.Fazla mesaj kasmıyorum ama forumda olmak ne olursa olsun eğlenceli.
    Forum olmasa ne yapardım nette bilmiyorum
  • bence forumun %40nın sosyal ceveresi genis olmadıgı için burada takılıyor bu bir varsayım sosyal ceveresi genis olmayanlar kendini bilgisyara adıyor
  • quote:

bence forumun %40nın sosyal ceveresi genis olmadıgı için burada takılıyor bu bir varsayım sosyal ceveresi genis olmayanlar kendini bilgisyara adıyor

doğru bir tespit
  • quote:

bence forumun %40nın sosyal ceveresi genis olmadıgı için burada takılıyor bu bir varsayım sosyal ceveresi genis olmayanlar kendini bilgisyara adıyor

Ekleme yapmak istiyorum.Bilgisayara uzun yıllar bağlanan insanlar sosyal çevresi olsa bile genelde o insanlarla takılmayı bilgisayarda takılmaktan daha az seviyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Generalll

quote:

Ekleme yapmak istiyorum.Bilgisayara uzun yıllar bağlanan insanlar sosyal çevresi olsa bile genelde o insanlarla takılmayı bilgisayarda takılmaktan daha az seviyorlar.

olabilir ben sadece tesbit yaptım
  • bağıra bağıra fakeyim diyosun gerçek kullanıcınla da açabilirdin konuyu sonuçta +18 diil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.