Şimdi Ara

Neden gerekli bilgi bu forumdaki başlıklarda yok ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyuna başlamak istiyorum ama başlıkların tümünü inceledim ve mantıklı ve anlaşılabilir bir tane başlık buldum http://forum.donanimhaber.com/m_5132212/tm.htm ama buda 23 Aralık 2005 tarihli ve güncellenecek denmesine ramen güncellenmemiş nasıl acc alınır oyunu indirdikten sonra nasıl kurulum yapılır bedava server için ne yapmamız gerekir gibi bilgilerin hiçbirini muntazam olarak bulamadım ve neredeyse 1 yıl önce açılmış bir topic e güvenemedim dilerim yardımcı olursunuz aranızda olmaktanda mutlu olurum.

• İlk başta oyunu filaplanet veya lineage2.com/game download/ c4 veya c5 clienti indir. zaten baya büyük bi şey gigabytelarla ölçülüyo sonra google da "lineage2 c4 veya c5 private servers" diye araştır. İstediğin özelliklere gore bir server in kendi sitesine git nasıl bağlanabileceğin hakkında forumlarda veya sitenin içinde bilgi edin. Genellikle patch indirmeni ister. Sonra da indirdiğin patch de nasıl kuracağınla alakalı readme.txt dosyası bulnur. oradan bilgi edinip kurabilirsin. sonrada kurduğun lineage dizininin içinde bulunan system klasorunun icindeki lineage iconuna direk tıklayıp yüklediğin servera girebilirsin. Ama bazı server lara patch yüklemeden de girebilirsin. zaten sitenin kendi adresine girdiğin zaman anlarsın orda gerekli açıklamalar bulunur. Bu durumda da bağlanmak istediğin serverin IP adresini alıp c:\\windows\system32\drivers\etc klasorunun içinde ki Host dosyasını kopyalayıp kopyaladığın host dosyasının not defteri ile açtığın zaman 123.456.789 l2authd.lineage2.com gibi aldığın serverin IP si ile değiştirmen lazım. SOnra da girmek istediğin serverin kendi sitesinden register butonuna tıklayıp üyelik alıyosun ve bağlanıyosun.

• gerçekten çok teşekkürederim ilgilendiğin için şimdi heyecanla bi girem şu oyuna :)
  • bense neden diye sorduğun sorunun cevabını vereyim.çünkü bu bölümün modu fazla on olmuyo.oluncada abiduk gubudik atılan msjları silmekle meşgul olduğu için pek fazla bi yardımcı olamıyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.