Şimdi Ara

Neden Guıld lvl 6 yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu guıldler neden lvl 5 te kalıyor adamlar 120 lvl skıll cıkartıyor ama guıldler lvl 5 te kalıyor..neden bu konuda bır yenılık yok..lvl 6 -lvl 7 guıldler olabılse bunlar extra bazı ozellıklere sahıp olabılse daha zevklı olmaz mı?bu konuda bılgısı olanlar bılgılerını paylasırsa sevınırım..neden en son lvl 5..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calebkan -- 17 Temmuz 2007; 14:46:36 >

• 120 lvl skill'leri geldi mi su anda?
    hayir.. gelecek ama henuz gelmedi. ne zaman gelecegi de belli degil?
    guild lvl 6 olsa ne olacakki? sana ne gibi faydasi olacak?
    once dusunup sonra baslik acalim..
  • 120 skıllerı japonya da ya da cınde geldı sanırm geldıgı söylenıyor forumda ılgılı resımlerı de var skıllerın..ayrıca dusunup konu actım..ve ayrıca ne demek sana ne yararı olacak kı ?herhalde yararı olacak merak ettıgım bırsey en azından merakımı gıderıcem bu yeterlı mı..ayrıca acılan her konu bır ıse mı yarıyor bı bak bakalım foruma?
  • ben demek istiyorumki; herkes bi anket havasinda baslik acar oldu.
    sen guild neden lvl 6 olmuyor demissin? senin kafanda ne gibi faydalari olabilir onlari yaz, sonra onlar uzerinden farkli yerlere gidilebilir.
    diger kullanicilar da yeni seyler soyleyebilir.
    ama acilan basliklar artik standarda baglandi:
    bu boyle midir?, sen olsan ne yapardin?, o mu bu mu?
    evet, her konu ise yaramiyor belki, bunlara bazen goz de yumuyoruz, sirf uyeler biraz eglensin diye ama bunu suistimal etmek de biraz ayip oluyor
  • Knigtta hiç yok galiba guild lvli fln?Yanlış mı biliyorum?Guild birbirini seven destekleyen insanların toplandığı yerdir.6 lvl olup bi yenilik olcaksa iyi hoşda şuanki durumunda hiç kötü bir yanı yok
  • hıcbırseyı suıstımal yaptıgım yok..hersey acık zaten..
    evet knıght da yok guıdl lvl ı falan..fakat bu oyunda var..lvl atladıkca da extra bırkac ozellık gelıyor beraberınde ve en son lvl 5 te kalıyor ..lvl 6 gıbı bırsey söz konusu olmus olsa yenı özellıkler eklense guıld savaslarında bunların etkılerı hıssedılse sanırım daha ıyı olur..zaten ılk mesajımda belırttgıım gıbı bu konuyal ılgılı bılgısı olanlar varsa paylasalım dedım..bazı arkadaslar gercekten detaylı ınceleme yapabılıyor yurtdısındakı forumlardan cıkmıyorlar ..benım su an sordugum soru da belkı daha once bu forumlarda sorulmus olabılır o yuzden bılgısı olan varsa paylasırsa sanırım daha ıyı olur..
  • calebkan arkadasımız dogru soyluyor.7 -8 lwl kadar cıksaydı hanıherlwl da bısı gelıo baytak grant name falan hanı bı ust lwl da daha zevklı bıb olabılırdı ama feversea de haklı sen eğer nası bı yenılık yapılabılır faydaları ne olabılır gıbısınden seylerde yazarsan daha ııı olur
  • lvl 6 guild olsa nooluur olmasa nolur. bence 5 bile fazla. hatta guildin lvlının olması bile saçma(bnm düşüncem)
  • sen sor dıye yoktu artık olabılır
    napacan 6 lvl guıldı 5 lvl neyıne yetmes kımı alacan 6 lvl guılde guıldlerın efendısmı olacan?:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: _OzKhaN_

Knigtta hiç yok galiba guild lvli fln?Yanlış mı biliyorum?Guild birbirini seven destekleyen insanların toplandığı yerdir.6 lvl olup bi yenilik olcaksa iyi hoşda şuanki durumunda hiç kötü bir yanı yok

knıght ta da var ama adı clan ordakinin ve lv diye birşey yoq np kasıyon ayrıca pelerin felana alıyon clan iyise eğer (np ye bağlı) clan kollun g1 g2 felan oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: calebkan

120 skıllerı japonya da ya da cınde geldı sanırm geldıgı söylenıyor forumda ılgılı resımlerı de var skıllerın..ayrıca dusunup konu actım..ve ayrıca ne demek sana ne yararı olacak kı ?herhalde yararı olacak merak ettıgım bırsey en azından merakımı gıderıcem bu yeterlı mı..ayrıca acılan her konu bır ıse mı yarıyor bı bak bakalım foruma?

ne alaka 120 lv skilli ne?daha 100 lvl sınır açılmamış :D ne 120si mastery lvlinizi kendi lvlnizden yukarı nasıl çıkarmayı başarıyosunuz :D yok öyle bişey olsa olsa 90 lv skili olur.
  • Neden 6 yok diyeceğine neden 5 var demion...
  • Lvl 6 gelir;
    Niye 7 yok ,o gelir niye 8 yok ,o gelir neden 9 yok...
    Sayılar sonsuz,
    Gereksiz topicler sonsuz,
    Adminlerinde sabrının da sonsuz olmasını diliyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.