Şimdi Ara

Neden Hala Fifa ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

ea games in fifa gibi manyak oyunu warken igrenc Pes4 ve winnig eleven 8 oynuyan warmı

şimdi küfür ettircen bana o olcak..hala fifa diyo..ala ala

• kesinlikle fifa 2005
  • quote:

Orjinalden alıntı: aTi

haLa fifa oynayanlara inanamıyorum ya.. adamlar yıllardır size aynı oyunu satıyorlar ... resmen insanları saLak yerine koyuyorlar.her sene bi iki ufak degisilik yaparak bi önceki senin oyununu yeni oyun diye satıyorlar.. pes fifayı ezer geçer ...

pes4 ten sonra winingeleven 8 çıktı farkı neydi peki
    Fifa 2005 ve şampiyonlar ligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 24 Nisan 2005, 15:43:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

ea games in fifa gibi manyak oyunu warken igrenc Pes4 ve winnig eleven 8 oynuyan warmı

fifayı siz oyundan mı sayıyorsunuz....???

• NEDEN HALA BÖYLE SORULAR
  • amatörlerin birinci baktıkları da grafikler hee.Ben buna deli oluyorum adam fifanın grafiklerine tav oluyo sonra resimlerini falan çekiyo koyuyo nedir bu yaaa?Ayrıca fifanın grafikleri de çizgi film gibi, zaten oynanabilirlik de az = al sana çizgi film aç seyret...
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

amatörlerin birinci baktıkları da grafikler hee.Ben buna deli oluyorum adam fifanın grafiklerine tav oluyo sonra resimlerini falan çekiyo koyuyo nedir bu yaaa?Ayrıca fifanın grafikleri de çizgi film gibi, zaten oynanabilirlik de az = al sana çizgi film aç seyret...

Bi oyunda sence grafik önemli değilmidir?
    oyunun gerçekçi bir grafiği olmazsa ne zevk alırsınki?
    tamam katılıyorum PES'de haraketler daha gerçekçi ama bu FIFA'yı geçbilecek tek yönü.

Bi de oradan laf atıp kendi üstün göstermeye çalışıp başkalarını aşşalamaya çalışmaktan vazgeç.
    adam sormuş "niye hala fifa?" diye bende cevap verdim güzel bir örnekle

Buarada yeni bir oyun çıkacak EA firmasından
    EA grafikerleri ve Konaminden bir kaç kişi ile birlikte yapılacak bu oyun.
    Oyunun çok gerçekçi olması bekleniyor.
    SAYGILAR!

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRGaT

quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

fifayi daha bugun yukledim makinama oda 2003 yukledim pesi hic oyanamdim futbol oyunlari pek sarmiyo beni genelde cunki hepsi birbirinin ayni yillardir su yerden kayip top alma fasli war we ben bunu maclarda ayda yilda 1 goruyorum fakat bu tarz oyunlarda klasik hareket bence ikiside baydi ama fifa street geliyomus o nasil olur bilemem

Arkadaşım o devir kapandı

Bu konu baydı artık FIFA'yı adam gibi oynamayı beceremeyenler PES diye tutturuyorlar arkadaşlardan biri demişki yırtılan formalar felan oyunu iğrenç yapıyo bende sana diyorum gerçekçilik istiyorsun ya al sana gerçekçilik Başka bir arkadaş demişki şutların %80'i kaleyi buluyo e be kardeşim amatörde oynuyorsun bide çıkmış topların %80i kaleyi buluyo diyorsun sana da Lütfen oyunu tam anlamıyla oynamayı öğrendikten sonra yorum yapın. Ben şahsen şu an PES'de oynuyorum ve 5 yıldız seviyesinde daha hiç yenilmedim. Ve 2 oyun arasında yorum yapabileceğimi düşünüyorum. TABİKİ FIFA

+1 fifa en iyisidir

• fifa2005 ve şampiyonlar ligi 2004-2005 güzeldi yaw. hakkını yemeyin o kadar fifa'nın. fifâ'nın tek kötü yanı bir süre sonra zevk vermiyor. çok tek düze bir oyun. fakat pes ve we çok esnek ve zevkli...
  • Fifa hepsinin temelidir herşeyin başlangıcı gibi bşydir aslında onun da ilham kaynağı sensible soccer'dır nese...

SNOW_LEOPARD sen de attığın msjlara dikkat et post arttırıosn gibime gelio dikkatli ol
  • Çünkü frikik atmak çok zevkli.
  • abi böyle forumlar açmasanızda bizde bir şey yazmasak nedersininiz?
  • En basit örnek yaaa Topun hareketlerine bakın top fifa da balon gibi amam pes 4 e bir patch var Wolf'un onu yükleyin bir toplar var Nike,Adidas falan harika PEs 4 e kötü diyen arkadaşlar bir game pad alın da bir de öyle deneyin bakalım....
  • Hersey grafik degiL arkadasLar. PES en basta oynanabiLirLikte Fifa'yı ezer gecer. Grafik oLarakta hicde goze batan kotu ayrıntıLar yok bence gayet guzeL + top cok gercekci oyuncuLarın hareketLeri , durumLara gore degisen fizik hareketLeri vsvs bakımındanda cok iyi PES. HeLe taktik yaparken o kadar ince ayarı bi o kadar koLay yapıyosunuzki ve bu ayarLar oyuna cok iyi yansıtıLıyor ve macın gidisatını degistiriyor PES'de. Bi cok ozeLLik bakımından Fifa'yı ezer PES tartısıLmaz biLe. Bendede Fifa'nın 96 serisinden 2005'e kadar cıkarttıgı butun oyunLar var ama bi 1-2 senedir PES oynamaya basLadım tamam gare Fifa'da neymis ?
  • tabiki pes arkadaşlar yapmayın EA HİÇ BİR ZAMAN WE /PES gibi bir oyun YAPAMAZ
  • pes tabiiki
    bi de game pad aldım evde çok zevkli oluyo arkadaşlarda da var :)

peki bişe sorcam

sizce ea ile konami birleşse ne olur ?
  • forever fifa ve herkes kendi safında kalsın biri pes diyince butun dunya pes oynayacak deil aynyı şey fifacılar içinde geçerli isteyen fifa isteyen pes karar oynayana kalmış
  • valla ne fifa ne pes.en iyisi JAPON KALE.boyle soruya böyle cevap.bırakın isteyen istediği oyunu oynasın.ben japon kale oynucam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.