Şimdi Ara

Neden Harita yenilenmiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HamsterZ

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Summoner Rift e yenilik gelecek zaten ? Birkaç ay önce surat20 , reignof.. da filan haberi çıkmıştı örnekleri gösterilerek , o haber doğruysa yenilenmiş haliyle gelecekmiş s.rift.

Aha bu da reddit konusundan resimler ,

http://imgur.com/a/jsxiI

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1zcquj/new_summoners_rift/

dota haritasına birazda olsa benzemiş yollarda falan onu gördüm ben ama güzel olmuş hoşuma gitti

Bence olması gereken tonlar dota mapi zaten.

Yıl 2014 riotun bizi oynattığı mape bak kepazelik.Adamlarda alternatif üretmek diye bişey zaten yok , çıkarsınlar 2 tane summoner rift , isteyen istediği türünü seçsin sadece texture olarak görüntü farkı olsun.Milleti oyuna bağlayacak en önemli şey map ama çok yavaş davranıyolar bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 54ADEM

quote:

Orijinalden alıntı: _Kutup_Ayısı_

oyun artik ciddi bi spor olma yolunda bu nedenle galiba

Spor ?

Gerçekten bir spor dalıyla ilgilenemeyecek kadar asosyal insanların uydurduğu bir terim bu. (E-spor)

Bu olsa olsa profosyonel oyunculuk olur.

Olurmu hocam göt üzerinde kabur oturup saatlerce tık tık sol 3 parmağı ve sağ 2 parmağı çalıştırmak ömrü 10 yıl uzatıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kis haritasını cok seviyorum ya eskide kışları gelirdi artık gelmiyor rito pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glandal kayseriye geldiginde sormustum haritayi beyaz yapincca bariz bir kac heronun skili gozukmuyor vs buda oyunu bozuyor tarzi biseyler soylemisti ve artik asla gelmeyeceginide soyledi o yuzden yeni modlar cikiyor ama harita hep ayni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Map map map map metin2 ye bile 1-2 senede yeni harita ve değişiklikler gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 3vs3ü canlandırsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abschied

quote:

quote:

Spor ?

Gerçekten bir spor dalıyla ilgilenemeyecek kadar asosyal insanların uydurduğu bir terim bu. (E-spor)

Olurmu hocam göt üzerinde kabur oturup saatlerce tık tık sol 3 parmağı ve sağ 2 parmağı çalıştırmak ömrü 10 yıl uzatıyor

Ne güldüm yahu haklısınız hakkaten bunun sporla alakası yok

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HamsterZ

quote:

Summoner Rift e yenilik gelecek zaten ? Birkaç ay önce surat20 , reignof.. da filan haberi çıkmıştı örnekleri gösterilerek , o haber doğruysa yenilenmiş haliyle gelecekmiş s.rift.

Aha bu da reddit konusundan resimler ,

http://imgur.com/a/jsxiI

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1zcquj/new_summoners_rift/

dota haritasına birazda olsa benzemiş yollarda falan onu gördüm ben ama güzel olmuş hoşuma gitti

Bence olması gereken tonlar dota mapi zaten.

Yıl 2014 riotun bizi oynattığı mape bak kepazelik.Adamlarda alternatif üretmek diye bişey zaten yok , çıkarsınlar 2 tane summoner rift , isteyen istediği türünü seçsin sadece texture olarak görüntü farkı olsun.Milleti oyuna bağlayacak en önemli şey map ama çok yavaş davranıyolar bu konuda.

aynı şekilde düşünüyorum mapi oldukça rezalet şu yıllara göre bu map gelirse güzel ama bu tarz bir maple karakterlerin görüntüsü uyuşur mu acaba biraz daha animemsiden uzak çizimler daha çok yakışır bu tarz bir mape

• quote:

Orijinalden alıntı: Abschied

quote:

quote:

Spor ?

Çok cahilsin ....

• quote:

quote:

Spor ?

E spor u resmi olarak kabul eden ülkeler var , o ülkelerin ilgili kurumları da asosyal insanlardan oluşuyordur kesin.

E-spor denme sebebi özellikle lol , takımlar var , devasa bir izleyici kitlesi var , en büyük organizasyonların altından kalkabilen riot var ve profesyonel oyuncular var.Bunlar birleşince e spor oluyor ne denseydi ?Futbol maçından tek farkı fiziksel olarak oynanmıyor da oyuncular sanal olarak şampiyonlarla oynuyorlar ve biz de izliyoruz tabii ki e spor denecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.