Şimdi Ara

neden hayat böyle... :((((( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

biseksüel misin?
    quote:

en çok mavi ama yeşil de olur fark etmez öyle cinsel bir şey yok ama mavi gözlü orta güzellikte(çirkin olmayacak asla! )bir kız görsem yüzüne bakmaya kıyamıyorum :((((( hiç mavi gözlü bir kızarkadaşım da olmadı çünkü gözlerine bakınca konuşamıyorum o kadar güzel geliyor ki :(((( sırf bu yüzden 1 hafta önce çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım pişmanım ama şimdi arayasım gelmiyor sırf gözleri kahverengi diye :( biri bana yardım etsin kurtulmam lazım bu renkli göz olayından yoksa ömrüm boyunca sevgilim olmayabilir :((((

o biseksüel sende geldin ikiseksüel oldunuz

•  neden hayat böyle... :(((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bionicle3 -- 18 Ağustos 2010; 5:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

quote:

biseksüel misin?
    quote:

en çok mavi ama yeşil de olur fark etmez öyle cinsel bir şey yok ama mavi gözlü orta güzellikte(çirkin olmayacak asla! )bir kız görsem yüzüne bakmaya kıyamıyorum :((((( hiç mavi gözlü bir kızarkadaşım da olmadı çünkü gözlerine bakınca konuşamıyorum o kadar güzel geliyor ki :(((( sırf bu yüzden 1 hafta önce çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım pişmanım ama şimdi arayasım gelmiyor sırf gözleri kahverengi diye :( biri bana yardım etsin kurtulmam lazım bu renkli göz olayından yoksa ömrüm boyunca sevgilim olmayabilir :((((

o biseksüel sende geldin ikiseksüel oldunuz

Seninle üçseksüel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: bionicle3

neden hayat böyle... :(((((

Neremizle okucaz bunu?
  • quote:

quote:

Neremizle okucaz bunu?

Bilgisayara Kaydet paintle büyüt Aldığım yerde büyüktü buraya koyunca küçüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpekQ

quote:

Orijinalden alıntı: Mondego
    Birader seni yakaladığım yerde dövücem yeter artık bu kaçıncı

gel döv lan tatildeyim akçaydayım gel döv bana şehir ver istde oturuyorsan her türlü gelicem

Zeytinlikteysen bittin sen!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

quote:

quote:

gel döv lan tatildeyim akçaydayım gel döv bana şehir ver istde oturuyorsan her türlü gelicem

gel lan
  • Attention-Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD or AD/HD or ADD) is a neurobehavioral[1] developmental disorder.[2] It is primarily characterized by "the co-existence of attentional problems and hyperactivity, with each behavior occurring infrequently alone" and symptoms starting before onikibuçuk of age.[3]

ADHD is the most commonly studied and diagnosed psychiatric disorder in children, affecting about 3% to 5% of children globally[4][5] and diagnosed in about 2% to 16% of school aged children.[6] It is a chronic disorder [7] with 30% to 50% of those individuals diagnosed in childhood continuing to have symptoms into adulthood.[8][9] Adolescents and adults with ADHD tend to develop coping mechanisms to compensate for some or all of their impairments.[10] 4.7 percent of American adults are estimated to live with ADHD.[11]

ADHD is diagnosed two to four times as frequently in boys as in girls,[12][13] though studies suggest this discrepancy may be due to subjective bias of referring teachers.[14] ADHD management usually involves some combination of medications, behavior modifications, lifestyle changes, and counseling. Its symptoms can be difficult to differentiate from other disorders, increasing the likelihood that the diagnosis of ADHD will be missed.[15] Additionally, most clinicians have not received formal training in the assessment and treatment of ADHD, particularly in adult patients.[15]

ADHD and its diagnosis and treatment have been considered controversial since the 1970s.[16] The controversies have involved clinicians, teachers, policymakers, parents and the media. Topics include the actuality of the disorder, its causes, and the use of stimulant medications in its treatment.[17][18][19] Most healthcare providers accept that ADHD is a genuine disorder with debate in the scientific community centering mainly around how it is diagnosed and treated.[20][21][22] The American Medical Association concluded in 1998 that the diagnostic criteria for ADHD are based on extensive research and, if applied appropriately, lead to the diagnosis with high reliability.[23]

Attention Whore
    Someone who craves attention and is not above soliciting it via deliberately meaningless or provocative tactics

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 18 Ağustos 2010; 20:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Hayret , birisi çıkıpta

FORUMDA GERGİN DAKİKALAR

yazmadı

FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
  • quote:

erkek arkadaşım en yakın arkadaşlarımdan biriyle ilişki içinde yazıyor face ye yazmışlar bana söylemedi bile iki gündür telefonlarıma çıkmaması bundanmış demek :(((((

takam kafana
    benimle çıkmana karar verdim
  • quote:

• şimdi gördüm de düzeltmiş sonunda düzeldi dh çok mutluyum
  •  neden hayat böyle... :(((((
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gel lan

Hani kızdın sen? Arkadaşım hastamısın sen kaç oldu lan bu yeter. Milletin senin hakkında ''Salak lan bu, yok abi angut angut'' tarzı şeyler söylemesi hoşuna mı gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

quote:

quote:

quote:

gel lan

Hani kızdın sen? Arkadaşım hastamısın sen kaç oldu lan bu yeter. Milletin senin hakkında ''Salak lan bu, yok abi angut angut'' tarzı şeyler söylemesi hoşuna mı gidiyor?

geçen kavgaya neden teyzenin kızlarını çağırıp geldin peki?sanal ortamda dayılanmak kolay tabi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gel lan

geçen kavgaya neden teyzenin kızlarını çağırıp geldin peki?sanal ortamda dayılanmak kolay tabi.

Mesajımdan tam 20 dakika sonra atmışsın postu:) Oğlum bu kadar düşünmene gerek yok ne yazayım diye. Sanal ortamda sanal rüyalar görüyorsun. Geçmiş olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gel lan

Mesajımdan tam 20 dakika sonra atmışsın postu:) Oğlum bu kadar düşünmene gerek yok ne yazayım diye. Sanal ortamda sanal rüyalar görüyorsun. Geçmiş olsun

mesajını şikayet ettim böyle güzel bir forumu böyle kirletiyorsun işte !!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.