erkek arkadaşım en yakın arkadaşlarımdan biriyle ilişki içinde yazıyor face ye yazmışlar bana söylemedi bile iki gündür telefonlarıma çıkmaması bundanmış demek :(((((
Gerçek Ad Hüseyin Çamkerten
Vah vah naparızki şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: FirstClass Gerçek Ad Hüseyin Çamkerten
hayır o abimin adı
Birader seni yakaladığım yerde dövücem yeter artık bu kaçıncı
quote:
Orijinalden alıntı: Mondego Birader seni yakaladığım yerde dövücem yeter artık bu kaçıncı
gel döv lan tatildeyim akçaydayım gel döv bana şehir ver istde oturuyorsan her türlü gelicem
quote:
Orijinalden alıntı: KöpekQ
quote:
Orijinalden alıntı: Mondego Birader seni yakaladığım yerde dövücem yeter artık bu kaçıncı
gel döv lan tatildeyim akçaydayım gel döv bana şehir ver istde oturuyorsan her türlü gelicem
Hmm Hüseyin Çamkerten yanı ortaya çıktı bir anda.
Şizofreni belirtilerinden sadece biri. Çifte kişilikli anladığım kadarıyla. 1 vermidon 2 asprin 1 pakette xanax öneriyorum. Her gece yatmadan önce bu dozda al. 1 aya bişyn kalmaz.
quote:
quote:
İşte gerçek yüzü
quote:
Orijinalden alıntı: Yahoo!
quote:
quote:
Havlayan köpek ıssırmazmış beyler rahat olun.
öyle söylemek kolay tabi gelsene gerçek kavgaya
quote:
quote:
Bu ne lan
quote:
erkek arkadaşım en yakın arkadaşlarımdan biriyle ilişki içinde yazıyor face ye yazmışlar bana söylemedi bile iki gündür telefonlarıma çıkmaması bundanmış demek :(((((
iki erkeğin birlikte olması zor tabi. . .
onları abim yazdı arkiler ne olur kusura bakmayın :(((((
yuh be dikkat çekmek için kız takliti bile yapıyorsunuz ya helal olsun
Üstte ne yazdım okuyun
Delikanlı kızmışın reis. Boynundaki façaların bir fotosunu koy da bir puanlama yapalım.
Kız haklı beyler
kız detected
Hayret , birisi çıkıpta
FORUMDA GERGİN DAKİKALAR
yazmadı
biseksüel misin?
quote:
en çok mavi ama yeşil de olur fark etmez öyle cinsel bir şey yok ama mavi gözlü orta güzellikte(çirkin olmayacak asla! )bir kız görsem yüzüne bakmaya kıyamıyorum :((((( hiç mavi gözlü bir kızarkadaşım da olmadı çünkü gözlerine bakınca konuşamıyorum o kadar güzel geliyor ki :(((( sırf bu yüzden 1 hafta önce çok sevdiğim sevgilimden ayrıldım pişmanım ama şimdi arayasım gelmiyor sırf gözleri kahverengi diye :( biri bana yardım etsin kurtulmam lazım bu renkli göz olayından yoksa ömrüm boyunca sevgilim olmayabilir :((((