Şimdi Ara

NEDEN HAYATTA KALMAYI TERCİH EDERSİNİZ? (ciddi konu) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1)Dini sebepler-Cennete gideceğimi bileyim şu dk canımı alsınlar.Ayrıca çoğunuza saçma gelecek belki ama doğmadan önce bana sorulsaydı dünyaya gelip yaşamayı ve eğer varsa ölümden sonra sorguya çekilmeyi seçmek yerine hiçliği seçerdim.
    2)Sevdiklerim-Ben ölünce çok üzüleceğini bildiğim 2-3 insan var hepimiz beraber öleceksek yine razıyım.
    3)Gelecek merakı-Henüz 20 yaşındayım.Gencim,sağlıklıyım,iyi bir üniversitede okuyorum.Doğduğumdan beri bu kadar emek vermişken bir anda boşa gitmesini istemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşamak için tek hakkım var onuda sonuna kadar kullanmak isterim.

• İnanç. Allah vermiştir bu canı bana göre o alır. Bir de heyecanlı düşünsene hayatının başrolü sensin ve istediğin gibi kumanda ediyorsun. Kontrol sende ölene kadar vezir de olabilirsin rezil de.

• İnanç + Bilgi öğrenme isteği + tanıma + Hissetme + dokunma + uyuma + gezmek + yemek + PC oynamak
  • Bu kubbede bir hoş sadâ bırakabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Kafanı boşalt hiçbişey düşünme ve bıçağı boynuna daya bakalım.devamı geliyomu.gelmez.işte hayat bu.bi amacım var merakım var boşver bunu.ölümü bilerek hayatı yaşıyoruz işte.lafa gelince berbat birsürü şey var ama bıçağı boynuna saplayabilirmisin.elin gitmez

yani ölüm korkusudur yaşama sevincini bâki kılan mı diyorsunuz hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penta Kill

Bu kubbede bir hoş sadâ bırakabilmek için.

bunu nasıl gerçekleştireceksiniz hocam?
  • Genelde ahirette kotu olmayalim diye intihar etmezler yani oteki dunyaya hazirlik yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenmek! Yeni şeyler öğrenmenin verdiği haz mükemmel yaşadığımız Dünyayı keşfetmek mükemmel ondanda mükemmeli yaşadığımız Evreni keşfedebiliyor olmamız yıldızlar arasına ulaşan galaksileri geçen insanoğlunun ilerleyişini görebilmek bu ilerleyişe katkıda bulunmak. Tabiki Öğrenmek yanından Merakda kendini gösteriyor her yeni günde ne olacağını merak ediyorum. Yaşamak istiyorum sevmek sevilmek istiyorum Dünyanın mükemmel yerlerini görmek istiyorum güneşin doğuşunda yaşadığım hazzın devam etmesini istiyorum bu iğrençliklerle dolu kötülüklerle dolu dünyada iyi insanların varlığını gördükçe yaşamak istiyorum. Yeni insanlar tanımak yeni ilişkiler kurmak zirveye ulaşmak istiyorum.

Hayatta kalmak için herhangibir dini inancada gerek duymuyorum fakat Tanrıya ve ölümün bir son olmadığına inanıyorum her nekadar Tanrıya derinden inansamda yapdığım şeyleri ondan karşılık beklemeden yapıyorum Tanrı benim için cevabı olmayan soruların cevabı ve eğer hesap olucaksa herhangibir ayrım olmadan iyilik ve kötülük üzerine olacağını düşünmenin daha üstün bir iananç olduğuna inanıyorum. Sadist olmayan tüm dini inançlarada saygı duyuyorum.

• Nedeni sadece din.

• daha dogarken yasama icgudusu ile doguyorsun.. oyle devam ediyor..
  • Silahım yok ki intihar edeyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

Öğrenmek! Yeni şeyler öğrenmenin verdiği haz mükemmel yaşadığımız Dünyayı keşfetmek mükemmel ondanda mükemmeli yaşadığımız Evreni keşfedebiliyor olmamız yıldızlar arasına ulaşan galaksileri geçen insanoğlunun ilerleyişini görebilmek bu ilerleyişe katkıda bulunmak. Tabiki Öğrenmek yanından Merakda kendini gösteriyor her yeni günde ne olacağını merak ediyorum. Yaşamak istiyorum sevmek sevilmek istiyorum Dünyanın mükemmel yerlerini görmek istiyorum güneşin doğuşunda yaşadığım hazzın devam etmesini istiyorum bu iğrençliklerle dolu kötülüklerle dolu dünyada iyi insanların varlığını gördükçe yaşamak istiyorum. Yeni insanlar tanımak yeni ilişkiler kurmak zirveye ulaşmak istiyorum.

Hayatta kalmak için herhangibir dini inancada gerek duymuyorum fakat Tanrıya ve ölümün bir son olmadığına inanıyorum her nekadar Tanrıya derinden inansamda yapdığım şeyleri ondan karşılık beklemeden yapıyorum Tanrı benim için cevabı olmayan soruların cevabı ve eğer hesap olucaksa herhangibir ayrım olmadan iyilik ve kötülük üzerine olacağını düşünmenin daha üstün bir iananç olduğuna inanıyorum. Sadist olmayan tüm dini inançlarada saygı duyuyorum.

peki motivasyonunuzu nasıl koruyabiliyorsunuz? bunu gerçekten merak ediyorum

• kimse ölünce ne olcağını nasıl şeylerle karşılaşcağını bilmez ve çekinir bu yüzden var olduğu hayatta kalmak ister
  • efsaneman9100 E kullanıcısına yanıt
    Hayata tutan şeyler zaten bir nevi motivasyon değilmidir? Yaşadığım her an benim için değerlidir.
  • Konuyu hortlatayım dedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.