Şimdi Ara

Neden Hell Breaker ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hell Breakerin Atağı Düşük Fiyatı Yüksek Daha Atağı Yüksek Silahlar Warken Neden Hell Breaker Tercih Ediliyor Onu Anlamıyorum :S Bana Bi Neden Söyleyinki Bende Hell Breaker'ı Tercih Ediim

• Hell Breaker 'ı Tercih etmen için Söylemiyorum ama HB 'yi Genelde Battle Priest 'ler tercih ederler Çünkü hem Fazla Str istemez hemde İnt bonus verdiği için Manaları artar Hemde Flame damage olduğu için Biraz Fazla Vurabiliyorlar.
    Bir Diğer Albenisi ise Görünüşünün Güzel olması
    Bazı Warrior Arkadaşlar ise Raptor 'dan 1 kademe daha hızlı olduğu için alabiliyorlar.
    Ama ben +8 den Aşağı Kullanılmasını tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 6 Mart 2010; 13:18:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Hell Breaker 'ı Tercih etmen için Söylemiyorum ama HB 'yi Genelde Battle Priest 'ler tercih ederler Çünkü hem Fazla Str istemez hemde İnt bonus verdiği için Manaları artar Hemde Flame damage olduğu için Biraz Fazla Vurabiliyorlar.
    Bazı Warrior Arkadaşlar ise Raptor 'dan 1 kademe daha hızlı olduğu için alabiliyorlar.

Kardeş Sen Ko yu fazla biliormş...Gbi duruosn.Bide şu olay war sana özel sormak istiyorum Sekme Diolar En çok seken silah raptor En Az Seken Hell breaker gibi ben bp kullanıorm ama ii aldim elime hb yi tercih etmiorm...O Sekme olayınada inanmıyorum.Bence o silahın sekmesi playerin oynayışına bağlı diorm...Warrior olsamda hb 7 yerine raptor 8 takardım O Sekme olayını biraz daha bana anlatırmısın gzl kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: ProtectoR053

quote:

Hell Breaker 'ı Tercih etmen için Söylemiyorum ama HB 'yi Genelde Battle Priest 'ler tercih ederler Çünkü hem Fazla Str istemez hemde İnt bonus verdiği için Manaları artar Hemde Flame damage olduğu için Biraz Fazla Vurabiliyorlar.

Kardeş Sen Ko yu fazla biliormş...Gbi duruosn.Bide şu olay war sana özel sormak istiyorum Sekme Diolar En çok seken silah raptor En Az Seken Hell breaker gibi ben bp kullanıorm ama ii aldim elime hb yi tercih etmiorm...O Sekme olayınada inanmıyorum.Bence o silahın sekmesi playerin oynayışına bağlı diorm...Warrior olsamda hb 7 yerine raptor 8 takardım O Sekme olayını biraz daha bana anlatırmısın gzl kardesim

Dostum öncelikle ben fazla anlamıyorum ama Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum Sekme olayını bende geçen gün bir konuda Bir arkadaşımdan öğrendim,Dodge olayına Bağlıymış yani Silahların Sekme Fazlalığı diye birşey yok Sadece Silahların Hızına bağlı olarak sizin Skill 'e basış hızınızla Eşit olmazsa oynayan kişiye silah Sekiyormuş gibi geliyor ama öyle birşey yokmuş bildiğim kadarıyla Böyle Dostum.

• HB combo için fena bi item özellikle bi warrior için bana göre öyle...
  • quote:

quote:

quote:

Dostum öncelikle ben fazla anlamıyorum ama Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum Sekme olayını bende geçen gün bir konuda Bir arkadaşımdan öğrendim,Dodge olayına Bağlıymış yani Silahların Sekme Fazlalığı diye birşey yok Sadece Silahların Hızına bağlı olarak sizin Skill 'e basış hızınızla Eşit olmazsa oynayan kişiye silah Sekiyormuş gibi geliyor ama öyle birşey yokmuş bildiğim kadarıyla Böyle Dostum.

Saolasın Bro Çaktım Olayı

• +8 ms al ms bp icin fiyat olarak ve performans olarak en uygun silah bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla warriorda giga dan şaşman +70 için
  • Warrior için +80'de +8 üstü olmak kaydıyla Giga
    Alınamazsa +8 Raptor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassRouGe

Warrior için +80'de +8 üstü olmak kaydıyla Giga
    Alınamazsa +8 Raptor

Abim 83 kasıoda hb +11 reb aldı daha ii deilmi +8 raptor weya +8 üstü giga dn ?? Nickide Ordeal şuanki sahibi farklı 4 milyara satmıştı başkasına şu an başkası oynuor charı
  • Geçen aklıma geldi de. Her silahı her joba göre yapan oldu. Ama hiç raptor kullanan bp görmedim.

Sekme mevzusu oynanışa bağlıdır. Skill vurduktan sonra dönme süresini beklemeden R ye basılırsa bütün silahlar sekme yapar.

HeroTürk bir kısmını açıklamış. Mesela raptor yavaş silah. Kombo yapacam diye sürekli R skill abanıldığında sekme yapacaktır.

Bence her silah her kişiye göre en iyidir. Neden derseniz, raptorla 1 yıl oynamış adam skill kaçırmayacağından hb nin ii nin kombosu seriliği vız gelir.

İİ ile 1 yıl oynamış bir adam kombosuna alıştığından ne raptor gibi yavaş bir silahı kullanabilir, nede tek el silahlar gibi hızlı silahları kullanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenex -- 6 Mart 2010; 14:24:00 >

• ya alabilirsem bende charima +8 hb alıcam inş ilerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

ya alabilirsem bende charima +8 hb alıcam inş ilerde

bende bunu soruom işte hb +8 yerine alınacak o kdr çok silah war nie onları almıosn ?? +9 Avedon Bile Alırsın +9 ii +7 Rebbit Raptor alabilirsin bunları hb +8 yerine neden hb ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Geçen aklıma geldi de. Her silahı her joba göre yapan oldu. Ama hiç raptor kullanan bp görmedim.

Sekme mevzusu oynanışa bağlıdır. Skill vurduktan sonra dönme süresini beklemeden R ye basılırsa bütün silahlar sekme yapar.

HeroTürk bir kısmını açıklamış. Mesela raptor yavaş silah. Kombo yapacam diye sürekli R skill abanıldığında sekme yapacaktır.

Bence her silah her kişiye göre en iyidir. Neden derseniz, raptorla 1 yıl oynamış adam skill kaçırmayacağından hb nin ii nin kombosu seriliği vız gelir.

İİ ile 1 yıl oynamış bir adam kombosuna alıştığından ne raptor gibi yavaş bir silahı kullanabilir, nede tek el silahlar gibi hızlı silahları kullanabilir.

Raptor bildigim kadarıyla Bp ye atack vermiyor (gigayı denedim neredeyse hiç atack vermedi)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

ya alabilirsem bende charima +8 hb alıcam inş ilerde

bende bunu soruom işte hb +8 yerine alınacak o kdr çok silah war nie onları almıosn ?? +9 Avedon Bile Alırsın +9 ii +7 Rebbit Raptor alabilirsin bunları hb +8 yerine neden hb ???

Hb ap ayrı birşey kardeş anlatılmaz yaşanılır özellikle vslerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenex
    Geçen aklıma geldi de. Her silahı her joba göre yapan oldu. Ama hiç raptor kullanan bp görmedim.

normalde priestlere sadece cluplar ve maceler atack power verir.ama master açtıktan sonra swordlar da atack vermeye başlar.

bir item ne kadar kaliteli ise o kadar az seker.kendimden örnek vermem gerekirse:+8 glave kullandım ve hiç memnun kalmadım.+7 raptor kesinlikle daha iyidir

asasinler için de clever<shard<chd diyebilirim (ardream).playerlik olmadıktan sonra 9 cleverları olsa bile adam almak çok da kolay olmayabilir.clever kullanan çoğu asasdan "spike sekti" vs.. dediğini duydum.skilleri sekmesin diye dual chd kullanan bile vardı ama o zaman da atack power baya düşer

• Öbür konudan devam etsene 100 tame konu açıyosun
  • heee OrdeaL sensin oke s.a kanki olakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chawu$h -- 6 Mart 2010; 18:26:55 >
  • sen böyle herşeye konu mu açıcaksın?10 senedir oynuyorum diyorsun ki bu yalanın daniskası.10sene oynayan biri bunların hepsini gayet iyi bilir hatta şuan bir cafeye git 10 yaşındaki çocuğa sor o bile bilir.Yok HF şirketinde çalışıyorum yok Londra vs vs..amacın post kasmaksa bu forumda post kasana madalyon vermiyorlar benim foruma kayıt olduğum tarih 24 Haziran 2007 senin gibi böyle boş konular açmayı bizde biliyoruz ama açmıyoruz.daha fazla konu açıpta kirletme sayfayı.herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amj -- 6 Mart 2010; 20:31:06 >
  • Sekme konusunda şunu söyleyebilirim vurduğunuzda skill sekiyorsa skillden kaynaklanır
    vurduğunuzda r sekiyorsa silahtan kaynaklanır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.