ii ve hb gibi silahlarla kombo yapmak raptora göre çok daha rahattır. ben 2 sene warrior oynadım. hb +7 ve raptor +8 kullandım. Raptorun atağı fazla olmasına rağmen hb kullanırkenki gibi kolay kombo yapamıyordum.
Ha bide şöyle bir inanınç var ne kadar doğru bilmiyorum. Hbde flame damage olduğundan yüzük olarak da dual rof kullanınca bayağı bir flame damage in oluyor. Bu yüzden de pk yaparken atağın coşuyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Delling
ii ve hb gibi silahlarla kombo yapmak raptora göre çok daha rahattır. ben 2 sene warrior oynadım. hb +7 ve raptor +8 kullandım. Raptorun atağı fazla olmasına rağmen hb kullanırkenki gibi kolay kombo yapamıyordum.
Ha bide şöyle bir inanınç var ne kadar doğru bilmiyorum. Hbde flame damage olduğundan yüzük olarak da dual rof kullanınca bayağı bir flame damage in oluyor. Bu yüzden de pk yaparken atağın coşuyormuş.
Flame damage sayesinde r damageler artar.
Neden HB? Çünkü;
-Az str istemesiyle ezikken takılıp daha rahat kasma özelliği, -Club olması. Warrior ve bpler için kulllanabilirsiniz, -Özellikle ardream warriorlarına tavsiye ediyorum, Leg cutting tutturma olasılığınız %100 artacaktır. -Ben bizzat +7 avedon ve +6 HB denedim hb avedondan daha çok vuruyor.
Base ve +80 kasacaklar +8 Raptoru tercih etmeli tabi.
çok basit elemental damage hb gbi bir silahı raptorla karşılaştıramazsın çünkü hb uniq item fr lerinde sadece r damage de etkisi olur
quote:
Orijinalden alıntı: HeroTürk
Hell Breaker 'ı Tercih etmen için Söylemiyorum ama HB 'yi Genelde Battle Priest 'ler tercih ederler Çünkü hem Fazla Str istemez hemde İnt bonus verdiği için Manaları artar Hemde Flame damage olduğu için Biraz Fazla Vurabiliyorlar. Bir Diğer Albenisi ise Görünüşünün Güzel olması Bazı Warrior Arkadaşlar ise Raptor 'dan 1 kademe daha hızlı olduğu için alabiliyorlar. Ama ben +8 den Aşağı Kullanılmasını tavsiye etmiyorum.
Tamamen katılıyorum + parantez :) warrior isen Rof takmıyorsan h.b hiç alma. Bp silahıdır. Arkadasa katılıyorum.
Şuan kafam iyice karıştı. Sürekli ii kullanıyordum ve hb nedense hep itici geliyordu. Elime hb geçti kombo deneyeyim dedim ve inanılmaz rahat. İİ deki dikkat stres hb de yok. Silah kendi kendine akıp gidiyor resmen.
S.a Ordeal
Şeklide güzel ben şekli için tercih ederim mesela
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
Şuan kafam iyice karıştı. Sürekli ii kullanıyordum ve hb nedense hep itici geliyordu. Elime hb geçti kombo deneyeyim dedim ve inanılmaz rahat. İİ deki dikkat stres hb de yok. Silah kendi kendine akıp gidiyor resmen.
hızları vs aynı olması lazım belki item ile özgüven falan geliyodur
tüm serverlarda warrior için en son pazara düşen silah avedondur bence.... suan sebil gibi olabilir ama en son pazar düşen avedon olmuştur...
bnm tercihimde avedondur ;)
quote:
Orijinalden alıntı: Dignity
S.a Ordeal
A.s Bro :)
quote:
Orijinalden alıntı: kenex
Bence senin durum psikolojik
Bence Combo yapabiliyorsan hb veya ii al derim cunku farkini goreceksin vurus hizini seriligini bunun aynisini ben sahsim raptorda yakalayamiyorum. veya tek el silahlariyla bir combine yapabilirsin.
Cok basit 1- Hizli 2- Guzel Attack var 3- Dusuk lvlde kullanilabiliyor 4- Hem Priest Hem Warrior icin cok iyi bir alternatif. 5- En onemsizi sekli guzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme