Şimdi Ara

NEDEN HEP HİLE YAPANLAR AKPLİ YADA REFERANDUMDA EVETÇİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Per Aspera

quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Orijinalden alıntı: isem

Şimdi benim karşı komşum var HAYIRCI. Kendisi şerefsizin ahlaksızın önde gideni.Defalarca hapse girip çıktı.Uyuşturucusundan tut da hırsızlığa cinsel sapıklıklara kadar herşey var.Ben burada tüm hayırcılara böyle mi hitap etmeliyim ? Bunu mu diyorsun?

benimde tanıdıgım evetci var 45 cocuga tecavüz etti diger tanıdıgım evetçi ise 1 kerecikten birşey olmaz dedi diger tanıdıgım evetcilerse bu tecavüzü örtbas etti. Demek ki bütün evetciler aynı

Haddini bil gormedigin sadece haberle cikan bu tur olaylara inanan senin gibi saflardir.

benim en yakin akrabam iftira yuzunden 3 ay yatti ki o adi kiz cocuklarinin sikayetindeki olay zamanlarinda yaninda ben calisiyordum.

senin gibi hadsizler konusmasin fazla. Yalanlara inanma huyun var ki dusmanligini gordugumuz icin.

Kardeş ülkece tecavüze uğrasak siz gene montaj dersiniz hiçbir şeye inanmama huyunuz var sizin tuttuğunuz parti saolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_endless

quote:

quote:

quote:

Şimdi benim karşı komşum var HAYIRCI. Kendisi şerefsizin ahlaksızın önde gideni.Defalarca hapse girip çıktı.Uyuşturucusundan tut da hırsızlığa cinsel sapıklıklara kadar herşey var.Ben burada tüm hayırcılara böyle mi hitap etmeliyim ? Bunu mu diyorsun?

benimde tanıdıgım evetci var 45 cocuga tecavüz etti diger tanıdıgım evetçi ise 1 kerecikten birşey olmaz dedi diger tanıdıgım evetcilerse bu tecavüzü örtbas etti. Demek ki bütün evetciler aynı

Haddini bil gormedigin sadece haberle cikan bu tur olaylara inanan senin gibi saflardir.

benim en yakin akrabam iftira yuzunden 3 ay yatti ki o adi kiz cocuklarinin sikayetindeki olay zamanlarinda yaninda ben calisiyordum.

senin gibi hadsizler konusmasin fazla. Yalanlara inanma huyun var ki dusmanligini gordugumuz icin.

Kardeş ülkece tecavüze uğrasak siz gene montaj dersiniz hiçbir şeye inanmama huyunuz var sizin tuttuğunuz parti saolsun.

Allah sana yasatmasin yasadiklarimi.

• CHP lilerin hile var diye itiraz etmediği tek seçim.

NEDEN HEP HİLE YAPANLAR AKPLİ YADA REFERANDUMDA EVETÇİ?
  • Allahı göremedikleri için secde etmeye yer arıyorlar o yüzden hep evet vermek istiyorlar..

Yoksa aklı başında olan vatandaş kendini ilgilendirmeyen sadece siyasetçilerin gtlerinin rahatını pekiştiren maddelere hiçbir akıl fikir sahibi insan evet vermezz

• quote:

quote:

quote:

Zoruna gitmesin aknefer mahkeme sonucu var anadın biz BOP partisi ve yandaşları gibi hem çalıp hem iftira atmyoruz

• Metin2nin Demircisi kullanıcısına yanıt
    Ciksinlar desinler ki şu kadar mühürsuz oy çıktı bu oyların oranı budur hepsi kabulüm. Ama şu saatten sonra imkansız adamlar seçim sonrası çatır çatır vurdu muhurleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: xchg

YSK'nın kararı yasadan üstün olamaz. Ayrıca diğer bir hukuk ilkesi olarak da, su-i emsal, emsal teşkil etmez.

YSK'nın bu yasa tanımaz tavrının arkasında durmak, meclisin oyladığı yasayı kabul etmemek aynı zamanda milli iradeye de karşı gelmektir.

YSK, AYM'den de ustun buna gore. Hukuktan zerre anladigi yok bilgisi yok gelmis yalan yanlis bilgiler verip insanlari kandirmaya calisiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömerayhan

İnternet tweet dolu işte hayır oyları sayılmasın diye mühürlemediler mühürsüz oylar sayılsın!!!

Sayılınca da böyle.

En baştan sayılmayacak deseler ilk cümledekini söyleyeceklerdi.

Kusura bakmayın ama kimsenin chp lilerin keyfini yapacak hali yok. Ağlamakta özgürsünüz.

Kesinlikle. Ağlamak isteyenler oturup ağlar, gerçeği kabullenenler seçim çalışmalarına başladı bile. AYM'nin bile seçim iptal yetkisi yok. Hayal kuracaklarına çalışmalılar.

• "Tatlı su müslümanları"
    "Amaca ulaşmak için her yol mübah"
  • quote:

Senin hukuktan anlamadığın belli. YSK'nın kendisi bir hukuk mercii, mahkeme değil ki üstün olsun. Sadece kararları karşısında kısmi dokunulmazlığı, korunumu var denebilir.

YSK da diğer tüm gerçek ve tüzel kişiler gibi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin oyladığı, Cumhurbaşkanı'nın onayladığı kanunlara uymak zorunda. Daha bunu bile bilmeyen adam gelip hukuktan anlıyorum diyemez. Hukuka ısrarla uymaması da milletin iradesini tanımaması demek.

Ben ne dedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 20 Nisan 2017; 8:40:11 >
  • quote:

Yazdığında bana karşı yazmışsın gibi bir anlam da çıkıyordu. Yanlış anlamış olablirim, özür dilerim.

Hayir, bu diyerek alinti yaptiginiz kisiyi kastetmistim.
  • Asıl soru şu olmalı: Neden hep kazanamadığı seçim veya referanduma itiraz eden chp?

Böyle provakatif konu açarak bir yere varılmaz. İnsanların tamamına hileci demek asıl hileciliktir, düzenbazlıktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.