Şimdi Ara

Neden Herkes Polis veya Asker olmak istiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi açıdan mantıklı karar olabilir fakat ülkede gençlerin daha hayalci daha üretken olmaları gerekirken böyle kısayoldan maaşları güzel diye bu mesleklere yönelmesi sizce mantıklı mı?
    örn:Tarih öğretmeninin polis olması

• Zamanında gönlünü bir astsubaya kaptırmış, erimiş gitmiş üniformaya kardeşimiz:)

Ulan gören de sanacak kolordu komutanı, astsubay oğlum silahlı kuvvetlerin amelesi Neyin forsu? belki senin gibi Bağcılar gülleri düşer ama haklısın.

Neyse şaka bir yana Bu olayın tek nedeni ülke ekonomisinin boktanlığıdır. Ben Hollanda'da yaşıyorum, burada polis, ordu YouTube'a , Instagram'a deli gibi reklam verip gelin çalışın diye yalvarıyor da gene de ihtiyacını karşılayamıyor.
  • 2 bin lira aylık verilıyor hatta onu bıle vermeyen yerler var.yani yasayan ölu modu.sorumlularda sarayda keyf catip suriye yok ucak yapcaz uzaya cıkcaz dalga geciyorlar.
  • Hocam benimde hayallerim var. Üretim yapıp 500 kişiye istihdam sağlamak harika olurdu ama ülkenin durumu belli. Nitelikli adama bile doğru düzgün para verilmiyor o yüzden herkes kolay yoldan devlet çalışanı olmak istiyor.
  • Özel sektörde işveren iş yapanı köle gibi kullanmak üzerinden parayı cukkalamak istiyor bu yüzdendir belki.
  • Çünkü prestijli bir iş işin içinde üniforma var kız var karı var avrat var karı ne kadar güzel olursa olsun bakın ne kadar güzel olursa olsun diyorum mutlaka o astsubay inüformasının karşında erir erir..
  • Maaşı güzel ve işi rahat. Ne yazık ki ülke şartları polise gerekli yetkiyi vermediği için zaten polisin çok bir etkisi olduğunu zannetmiyorum. Adam kovalıyorsun sıkma yetkin yok, ben ne anladım o işten.. Otur muhabbet et tüm gün. Doldur zamanı... Hani layıkıyla yapmaya çalışıp cidden iyi insanlar vardır eminim ki. Ama hepimiz olayları biliyoruz. Sokakta kavga çıkıyor bıçaklar çekiliyor, polis olay bittikten sonra geliyor.. Ben ne anladım o polisin orada olmasından şimdi.. Hele zaten bekçi diye bir şey çıkmış, her akşam görüyorum parkta oturup nargile içiyorlar. İyi ya, güzel ne diyeyim.
  • Bedava akbil için.
  • Onlarca subay ve astsubay tanıdım dediğinle alakalı hiçbir şey duymadım o adamlarda. Alakası yok kadınlar ne iş yaptığını önemsemez ne kadar kazandığını önemser. Babam astsubay emeklisi abim polis. Hiç kadınların falan eridiği yok. Astsubay olsan sanki audi a7 alabileceksin de kızlar eriyecek.
  • Zamanında gönlünü bir astsubaya kaptırmış, erimiş gitmiş üniformaya kardeşimiz:)

Ulan gören de sanacak kolordu komutanı, astsubay oğlum silahlı kuvvetlerin amelesi Neyin forsu? belki senin gibi Bağcılar gülleri düşer ama haklısın.

Neyse şaka bir yana Bu olayın tek nedeni ülke ekonomisinin boktanlığıdır. Ben Hollanda'da yaşıyorum, burada polis, ordu YouTube'a , Instagram'a deli gibi reklam verip gelin çalışın diye yalvarıyor da gene de ihtiyacını karşılayamıyor.
  • Millet bu kapitalist düzenin kölesi olmak istemiyor. Aradan sıyrılıp devlete kapağı atmak istiyorlar (bende dahil )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaanKd -- 23 Kasım 2019; 22:16:27 >
  • Neredeyse tüm halkın Militarist olduğu bir ülke'de üretkenlik ve hayal adına bir şey bekleme :) İstisnalar var tabi...
  • O işler para için yapılmaz. Zaten istifalar üst üste geliyor adam kalmadı. Askeriyede 5 kişinin yapacağı işi tek kişiye yüklemeye başladılar. En basitinden trafiktesin 5 tim olması gerekirken 2 tim var çünkü adam yok...

Para için girenlerin %99’u istifa ediyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 23 Kasım 2019; 22:36:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63EBFC49B

Neredeyse tüm halkın Militarist olduğu bir ülke'de üretkenlik ve hayal adına bir şey bekleme :) İstisnalar var tabi...
    Bedelli askerliğe yüzbinlerce genç başvurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.