Şimdi Ara

Neden herkes sigara içiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sakın başlama..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En boktan bahane.

• Canım istiyor içiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enescellik kullanıcısına yanıt

benim etrafımdaki herkes içmesine rağmen içmiyorum, gerek de yok zaten, biriyle muhabbet açınca sigara içer misin diyip teklif ediyor fakat içmiyorum diyorum, sen de herkes içiyor diye başlarsan hayatının hatasını yaparsın, benimle aynı yaştaki elemanlar içmekten öksüre öksüre geziyor, ben ise saatlerce yorulmadan spor yapıyorum, sanırım bu bile anlatmaya yeter.

• İtiraf ediyorum yaptım, ben de yaptım

ama zevk için yapmadım, tadına bakmak için yaptım.

Denedim, beğenmedim ve öyle kaldı.

Özenti uğruna sigaraya başlayanlara selamlar, dünyayı sizler güzelleştireceksiniz :p

• Sosyalleşme buralara kadar düştü çünkü. Eskiden millet sosyalleselim muhabbet edelim diye kafelere barlara giderlerdi. Bazen konserlere giderdi. Şimdi 1 kahve olmuş 30 lira, 1 bira 50 lira. Konser biletleri kişi başı 100 lira en aşağı. Millet de alıyor eline 2-3 dal sigara, diğer arkadaşlarıyla oturup muhabbet ediyor, boş zamanını değerlendiriyor. Bu yüzden herkes sigaraya başlıyor. Bugün üniversitede sigara icmesen, yeni insanlarla nasıl tanışacaksın? Onların bölümüne gidip ordan milleti mi darlayacaksin? Yanlış anlaşılmasın sigara içmenin iyi bişey olduğundan falan bahsettiğim yok. Üni 4um, 2ye kadar ben de içmiyordum. Sadece tek tük böyle çok canım isterse, yılda 2-3 paket anca. Son 2 senedir ben de içmeye başladım. Günde 7-8 dal arası gidiyor... Çünkü kimseyi taniyamiyordum. Spor salonuna gidiyorum, spor salonunda herkes kendi işinde gücünde zaten. Kızların burnu kaf dağında, sanki spora gelince hepsi Megan Fox oluyor gibi. Yani ekonomi saolsun herkes sigara bağımlısı oldu. Gerçi o bile pahalı artık ama, en azından diğer alternatiflerden ucuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.