yolda görüyorum çoğu kişi sigara içiyor, metrobüsten iniyorum durakta herkes sigara içiyor, üniversiteye geliyorum ders arasında bahçeye iniyorum herkes sigara içiyor, biriyle muhabbet edeyim diyorum göz kapatıp açana kadar 2 sigara yakıp söndürüyor, nereye gitsem herkes sigara içiyor, yerler de hep sigara dolu zaten, bazen düşünüyorum sanırım sigara içmeyen ben dahil 10-15 kişi falan kaldık, neden herkes içiyor hala çözemedim. |
Neden herkes sigara içiyor?
-
-
Boşver bir tane samsun 216 patlat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aga tamam da 1 kişi değil 2 kişi değil hepiniz mi bağımlısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dertten
ben de dertliyim ama içmiyorum
-
Akciğer kanserlerinin %90ı sigaradan
Leş gibi kokuyorlar bir de, çok kötü.
-
He he
-
zaten ders arasında bahçede içenleri görüyorum öksürmelerine rağmen içmeye devam ediyorlar, daha bu yaşta bile bu kadar etkiliyorsa diyecek bir şey yok.
-
peki ama neden herkes keyif için sigara içmeyi benimsiyor? mesela ben keyif için oyun oynarım, spor yaparım, yemek yerim, belki açıp maç falan izlerim, ama nedense çoğu kişide keyif sigarayla bütünleşmiş durumda.
-
İçen içsin yeter ki benden bir km uzakta içsin.
Nefret ediyorum leş gibi kokuyorlar.
Sokakta önünde içer kokusu sana gelir
Sigarayı elinden atıp toplu ulaşıma biner ağzından baca gibi leş koku yayıp aracın içine koku pompalar.
Üstüne sinen pis koku da bonusu
Geçen bir taneside arabamın ön kaputuna atmış sigarayı kendi kendine sönmüş ne sövdüm her kimse. Elimle alıp bir saniye tutmadan atmışımdır elim bir kokmaya başladı ıslak mendille sildim koku gitmedi
Böyle pis birşey bu sigara
İçenlerin Ciğerleri ne halde dili olsa da konuşsa
bu yazdığımı lütfen yanlış anlamayın ve kesinlikle uygulamayın sigara kötü ve lanet bir şeydir asla içmeyin.
Lakin Sex sonrası sigara nedense bana haz veriyor koynumda kızla içerken kendimi dünyanın hükümdarı gibi hissediyorum abartmıyorum cidden öyle hissediyorum bilmiyorum belki psikolojik bir sorundur ama durum bu. Ben sevgili durumlarıma göre ayda 8-10 paket falan sigara içiyorum.
mesela eski okuduğum üniversitenin rektörü ile baya yakındım beni severdi falan kadın derdi ki hayatım boyunca hep çarşamba günleri sigara içtim onun dışında hiç içmedim neden dediğimde özel bir nedeni yok kendimi öyle şartladım ve haftanın tüm gerginliğini atıyorum demişti. Hatta banada 1 dal ikram etmişti yok içemem karşınızda falan demiştim iç demişti o anda kendimi kral gibi hissetmiştim koca rektörün odasında o ünide öğrenciyken sigara içmek benim için çok değerli bir an olmuştu. Zaten kadın değişikti hem ilahiyat hem makina mühendisliği gibi birbirinden alakasız bölümleri bitirmiş enteresan bir tipti
neyse sigara çok tuhaf ve kötü bir olay içmeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamamen özentilik. Sigara içenlere dikkat edin sanki matah bir şey yapıyormuş gibi pozlara girerler. Sigara tutuşu yakışı falan böyle havalı bir şey yapıyormuş gibi sigara içerler. Bunu gören çocukların ergenlerin kafasında özentilik oluşur. Büyüyünce bir kere dener sonra o da içmeye başlar.
-
Çoğunlukla katılıyorum.
Şahsen sigarayı beğenmedim, tadı tuzu yok. Arada sırada puro ve pipo içiyorum. Sigara içmenin bir anlamı yok benim için, puroda pipoda falan aroma tatları alıyorsun
-
1 tane yakışıklı eli yüzü düzgün uzun boylu birisi içtiği zaman herkes ona benzemek için içiyor onun gibi havalı olmak için. Sigara bana hep tuaf gelmiştir. Sigarayı vitaminli bir şey sananlar da olabilir. 15 yaşındaki çocuğa sigara sağlığa zararlı dediğin zaman hiç umursamaz. O an sadece pozitif getirisini düşünür. 50 yaş üstü insanlara bakın hepsi sigara içtiği için pişmandır.
-
Ergenler özentilikten orta yaşlılar bağımlılıktan içir
İlçede yaşıyorum etrafımdaki insanların %95 i sigara İÇMİYOR. Benim ve Eşimin ailesinde de içen yok. Birde şu olay var arkadaş çevremizde sigara içen insanlarla görüşmemeyi tercih ediyoruz tabi sigara içen insan pek görmüyoruz.
zaten ders arasında bahçede içenleri görüyorum öksürmelerine rağmen içmeye devam ediyorlar, daha bu yaşta bile bu kadar etkiliyorsa diyecek bir şey yok. |
Leş gibi kokuyorlar bir de, çok kötü. |
İçen içsin yeter ki benden bir km uzakta içsin.
Nefret ediyorum leş gibi kokuyorlar. Sokakta önünde içer kokusu sana gelir Sigarayı elinden atıp toplu ulaşıma biner ağzından baca gibi leş koku yayıp aracın içine koku pompalar. Üstüne sinen pis koku da bonusu Geçen bir taneside arabamın ön kaputuna atmış sigarayı kendi kendine sönmüş ne sövdüm her kimse. Elimle alıp bir saniye tutmadan atmışımdır elim bir kokmaya başladı ıslak mendille sildim koku gitmedi Böyle pis birşey bu sigara İçenlerin Ciğerleri ne halde dili olsa da konuşsa |
Sigara içmek şu an tam anlamıyla enayi işi Avrupada bazı ülkelerde tamamen yasaklandı. Türkiye gibi ortadoğu bataklığı yerlerde millet sudan çok bunu içiyor. Sigara içenlere acımıyorum. Devlet gerekirse 1 paket sigarayı 100 lira yapsın. Tavuk gibi yolsun böyle adamları. Sigara dilenen ateş arayan tipleri gördükçe onlara yok demenin mutluluğu ve zevkini yaşıyorum.
|
ben de dertliyim ama içmiyorum |
Akciğer kanserlerinin %90ı sigaradan
|
Benzer içerikler
- pttavm dolandırıcılığı
- necati şaşmaz oktay kaynarca neden küstü
- excel yuvarlama kapatma
- bol gelen gözlük nasıl daraltılır
- burundan kan kokusu gelmesi nedenleri
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X