Şimdi Ara

Neden İphone ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İphone kullanılmaz,yaşanır da ondan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyGrave

quote:

Orijinalden alıntı: ACET42

Arkadaşlar telefonumu yenilemeye karar verdim İphone 5s güzel tasarımı falan hoş ama özellik bakımından inceleyecek olduğumda Galaxy S2 den tek farkı 1.3ghz işlemcisi var sadece galaxy s 2 nin ise 1.2 kararsız kaldım şimdi İphone 5s mi Galaxy s4 mü yoksa Not 3 mü alsam ??

Herşey donanım değil. Android çok ram istiyor doğru düzgün çalışabilmesi için örnek note 3 de 3 gb ram var sırf android yüzünden ve halada stabil değil kasma donmalar oluyor diye duydum birde iphone 5s e bak 1 gb ram artısı ios bak hiç kasma donma varmı stabilitenin adı ios zaten. Donanıma bakıcaksan arkadaşın dediği gibi git 8 çekirdekli telefon al. Ayrıca karşılaştırmaları iPhone 5s vs note 3 vs. gibi izleyebilirsin.

android çok ram istemiyor uydurma işlemci iyi olsun 256mb ram ile bile çalışır... 2GB ram ile mükemmel çalışıyor birde 4.2.1 ile android kullanmaya başlama şansızlığında bulunanlara geçmiş olsun... x86 versiyonu 3 yıldan eski notebookla deneyenlerede... 4.3 en sorunsuz versiyon...

• Markadan dolayı fiyat pahalılığını bir kenara bırakırsak, her şeyden önce stabil çalışan bir işletim sistemi mevcut ve cihaz kalitesi yadsınamaz. Hiçbir sorun çıkarmıyor. Şimdiye kadar "pişman oldum. android telefon alsaymışım" diyen duymadım.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    nasıl duymadın alan pişman kafasını duvarlara vuruyor son olayı duydun adam şarjda konuşmaya kalkmış ve bugün mezarda... öyle bir çarpmış ki adamın elinin izi tekno tuğlanın kenarına işlemiş... Apple öldürür...
  • Çünkü altarnetifi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar iphone içine bilgisayarımızda bulunan müzik albümünü nasıl atıyoruz ?
    Çok uğraştım ama itunes ve bilgisayarımdan atamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 3 Aralık 2013; 10:57:14 >

• video ile anlatım var izle dene...
  • neden iphone sorusunun cevabı belli

NEDEN OLMASIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyGrave

quote:

Orijinalden alıntı: ACET42

Arkadaşlar telefonumu yenilemeye karar verdim İphone 5s güzel tasarımı falan hoş ama özellik bakımından inceleyecek olduğumda Galaxy S2 den tek farkı 1.3ghz işlemcisi var sadece galaxy s 2 nin ise 1.2 kararsız kaldım şimdi İphone 5s mi Galaxy s4 mü yoksa Not 3 mü alsam ??

Herşey donanım değil. Android çok ram istiyor doğru düzgün çalışabilmesi için örnek note 3 de 3 gb ram var sırf android yüzünden ve halada stabil değil kasma donmalar oluyor diye duydum birde iphone 5s e bak 1 gb ram artısı ios bak hiç kasma donma varmı stabilitenin adı ios zaten. Donanıma bakıcaksan arkadaşın dediği gibi git 8 çekirdekli telefon al. Ayrıca karşılaştırmaları iPhone 5s vs note 3 vs. gibi izleyebilirsin.

android çok ram istemiyor uydurma işlemci iyi olsun 256mb ram ile bile çalışır... 2GB ram ile mükemmel çalışıyor birde 4.2.1 ile android kullanmaya başlama şansızlığında bulunanlara geçmiş olsun... x86 versiyonu 3 yıldan eski notebookla deneyenlerede... 4.3 en sorunsuz versiyon...

Peki iphone gibi stabil olabiliyormu 256 mb ram ile ? 2 gb ram ile mükemmel çalışıyo diyosunda bir kaç ay sonra görüyoruz donup kasmaları .

• aldığım ilk günkü gibi çalıştı oyun oynatmadı ama internette sorunsuzdu tek derdi batarya oldu şişti ve patladı... + ios 7 ile artık stabil değil... o kadar şikayet ediyorlar yinede görmezden geliyorsunuz...
  • quote:

aldığım ilk günkü gibi çalıştı oyun oynatmadı ama internette sorunsuzdu tek derdi batarya oldu şişti ve patladı... + ios 7 ile artık stabil değil... o kadar şikayet ediyorlar yinede görmezden geliyorsunuz...

Evet hocam biliyorum bir sürü sorunları var fakat düzelticeklerini umuyorum öylede yapmaları gerek zaten android taraftarı değilim çünkü uzun süre kullanıcam ve güncelliğini koruması gerek benim için bence yani. App Store yi sölemiyorum bile.
  • quote:

nasıl duymadın alan pişman kafasını duvarlara vuruyor son olayı duydun adam şarjda konuşmaya kalkmış ve bugün mezarda... öyle bir çarpmış ki adamın elinin izi tekno tuğlanın kenarına işlemiş... Apple öldürür...

Orjinal olmayan şarj kablosu kullanırsa böyle şeyler normaldir. Bundan Apple sorumlu değil, kendi hatası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    saçmalama telefonun tasarım hatası var ve sen katil tuğlayı savunuyorsun... şarj aleti sağlamda olsa originalde olsa o sorunu yaşatmaya devam edecek...
  • iphone 5c almak istiyorum plastik kasası filan çok hoş ilgimi çekti kasma donma vs sorunu olacağını da sanmıyorum ve 4s gibi bataryası hemen bitmiyorsa almak istiyorum sizce iyimidir 5s e de baktım ama kasa benim için önemli birde 5s de parmak okuyucu var bu yüzden pek yaklaşmıyorum ne kadar çok çetrefil o kadar çok arıza sebebi olur yoksa aralarında fazla bi fiyat farkı yok bi işlemci farkı 5c deki mavi ve beyaz rengine tav oldum çok güzel :) arada bir oyun oynarım müziği çok severim yüklerim internetten film pek izleemem gün boyu whatsap face tweeter da açmam standart kullanıcı olurum uygunmudur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Orijinalden alıntı: Dedefon

Gerçekten siz Apple ile Samsung'un donanım kalitesini eşitmi tutuyorsunuz? Böyle bir hata yapıyorsanız firmaların müşteri avlama politikasına direk av oluyorsunuz demektir.

Örneği: 8 gb ramli Casper bilgisayarın,(ram hariç benzer özellikte) Hp 4 gb ramli bir bilgisayarın yanından bile geçmemesi gibi.

Özetle: Apple ın donanım kalitesi başka hiç bir markada YOK!

Neden İphone ?

Telefon budur işte bu şekli almasına rağmen gördüğünüz gibi çalışıyor, birde ben bu yamulmalara inanmıyorum ilk çıktığından beri ıp5 kullanıyorum çok arka cebimdede taşımışımdır bu tür haberler fake

• Olay arka cepte taşıma üzerine oturma falan değil.

Olay telefonun deforme olması. Deforme olan telefonun çalışması onu iyi telefon yapmaz. Neden deforme oluyor telefon? Önemli nokta bu.

Ayrıca o haber fake olabilir ama benim kendi gözümle gördüğüm 2 aylık telefon soyulmalar ve eğrilme fake değildi.

Sadece deforme de değil 2 aylık telefonda soyulmalar da var.(arkadaş kılıf veya koruyucu kullanmıyor) Kabul edin ki Iphone 5 kasa kalitesi bakımından 4'ün çok çok uzağında.
  • 2 yıl kadar galaxy nexus kullandıkdan sonra iphone 5 aldım arada gerçekten hız ,kalite farkı mevcut.Bu aralar note 3 ilgimi çekiyor ama iphone u satıp alamıyorum gerçekten pişman olurmuyum diye düşünüyorum.
  • Bunu seneye çıkacak esnek ekranlı iphone olarak satsan gider ,o derece yamuk yani
  • s4 müş o ne öyle ışıklı kamyon takozu gibi olum cebe girmez lan 5s al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

3 senelik telefonu bile uygun iOS sürümünde stabil çalıştığı için.

Budur..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.