Elimde abd den gelme ikisi de kayıtlı bi 3gs 16 bir de ip4 16 var, şu an 3gs i kullanıyorum. ip4 te 4.0.2 yüklü, jailbreak çıkınca onu kullanmaya başlıcam. 3gs i de 750 tl ye vercem. ilgililere duyrulur...
quote:
Orijinalden alıntı: lord__of_darkness
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouReady! iphone 4 de anten sorunu var. 3gs aldim
bana kedi et misali gibi geldi ama öyle olsun bakalim
Anten sorunu var 3 aydir kulaniorum kilif yokken baya sinir ediodu simdilik iyi ama kilipfi cikarinca sebeke olsn baglantilar olsn bir birine giriyor
quote:
Orijinalden alıntı: gamsizkerem
quote:
Orijinalden alıntı: planktonik
iPhone 4 te bide V versiyonu..Bence kesiiiiin beklemeli
İphone 4 te V versiyon diye bi şey yok iphone 4 var sadece V versiyon da nerden çıktı ?
ben o v yi vadeli fiyat diye biliyorum ama yanlışta olabilir
Vodafone sözleşmeli... olmasın o V
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
Acaba yeni sürümde 3g görüşme de olacak mi. O zaman beklerim iste.
Jailbreak yapınca oda oluyormuş yeni sürüm beklemeye gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Biohazard
herkes tutturdugu fiyata satıyor..kör tuttugunu öpermiş...
Benim bildiğim öpmenin ötesi ama
sorunlu oldugu icin turkiyede ucuza cikti diyenlere sasarim. neden hicbir avrupa ulkesinde fiyati dusuk degil de turkiyede dusuk ? turkiyede sanki 1 milyon iphone mu satiliyor. apple iphone 4 u turkiyede mi bitirmeye calisiyor?olmasi gerektigi gibi gecen yilin 3gs fiyatlarina yakin fiyatlara cikti. sonuc budur
3gs çıktığında 3g fiyatları hakkında aynı tip konular açılıyordu
quote:
Orijinalden alıntı: ufukman
quote:
Orijinalden alıntı: ahmet_26
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gamsizkerem
quote:
iPhone 4 te bide V versiyonu..Bence kesiiiiin beklemeli
İphone 4 te V versiyon diye bi şey yok iphone 4 var sadece V versiyon da nerden çıktı ?
ben o v yi vadeli fiyat diye biliyorum ama yanlışta olabilir
Vodafone sözleşmeli... olmasın o V
Ama yanında nakit fiyatı yazıyo.Herhangi bir operatörle satılsa peşin fiyatta aynı olması gerekmez mi ? Bir yerde başka bir versiyon diye okudum ama tam bimiyorum.Bilen varsa yazsın
Su anten kılıf vs konuları baydı yaa. Hangi zihni sınır 1500 liralık telefonu kilifsiz kullanır ki??? Bende kılıfla da kilifsiz da sorun yok. Kılıf yokken sıkınca 1 bar düşüyor doğru ama 3g de düşüyor. Download veya tv Facebook film fln izlemiyorsanız kapatın 3g yi. Edge de iken hiç dusuremedim. Hem pil çok uzun gidiyor.. Anten sorunu var iphone 4 ten vazgeçtim diyenler ya kedi ciger ya da almak zaten istemiyor laf olsun diye konuşuyor. Her sekilde bu alet kilifsiz kullanılmaz ve kılıfla da sorun yoksa sorun yok demektir. Yetti artık anten içerikli mesaj görmekten sıkıldım!!
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouReady!
iphone 4 de anten sorunu var. 3gs aldim
siz bilirsiniz ama yazık etmişsiniz paranıza aşağı yukarı aynı fiyata iphone 4 alınabiliyorken paranızı 3gs e yatırmak pek mantıklı değil. Ayrıca forumu biraz araştırsaydınız şuan iphone 4 almış olurdunuz. 100 iphone kullanıcısı varsa 95 i sinyal sorunu yaşamıyor.
iphone 4 amerikadan sipariş vermeyi düşünüyorum. 1.gümrük kaydı yaptırmak gerekir mi? 2.turkcell kayıt noktasından kayıt yaptırdıktan sonra cihazın sonradan kilitlenip çalışmaması gibi durum sözkonusu olur mu? bunların cevabını biri verebilir mi? teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
3gs deki Karizma 4 te yokta ondan:)
Aynen katılıyorum kardeşim sırf 4ün şeklini begenmediğim için iphone 3g s 16gb aldım iphone'un klasık seklınden vazgeçmem adaş
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouReady! iphone 4 de anten sorunu var. 3gs aldim
Yok öyle bişey.
Dostum anten sorunu var sorun demeyelım ama antenın yerı yanls konumlandrılmıs kiminde bu kendini belli ederken kiminde belli etmıyor buda orada bulunan sinyal gücüne baglı Bende kavrayınca problem olusuyor ama normal kullanımda ıddaya varım farketmezsın bıle