Şimdi Ara

Neden iphone 4 iphone 3gs ile ayni paralarda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar nerdeyse ayni paralara satılcak olması aceleye getirilen iphone 4 lerin hatalarından kaynakli tuketici olumsuzluklari mi yoksa ne ? sahibinden de 1200 den alici bulabilirken neden bu kadar değer kaybetti anlaşılır gibi deil....

• quote:

Orijinalden alıntı: defjam1

evet arkadaşlar nerdeyse ayni paralara satılcak olması aceleye getirilen iphone 4 lerin hatalarından kaynakli tuketici olumsuzluklari mi yoksa ne ? sahibinden de 1200 den alici bulabilirken neden bu kadar değer kaybetti anlaşılır gibi deil....

Bence İphone4 bulunamamasından.
    TR de de yurtdışında da kuyurklara girmeden ip4 alamıyorsunuz. Oysa 3GS derhal paketlenip veriliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oan

quote:

Orijinalden alıntı: defjam1

evet arkadaşlar nerdeyse ayni paralara satılcak olması aceleye getirilen iphone 4 lerin hatalarından kaynakli tuketici olumsuzluklari mi yoksa ne ? sahibinden de 1200 den alici bulabilirken neden bu kadar değer kaybetti anlaşılır gibi deil....

Bence İphone4 bulunamamasından.
    TR de de yurtdışında da kuyurklara girmeden ip4 alamıyorsunuz. Oysa 3GS derhal paketlenip veriliyor...
    iste bu soruyu en cok 24'unden once yurtdisi, kapali cihazlara fahis fiyatlar isteyen saticilar soruyor=)

22 eylulde 4.0.2 versiyonlu abd menseili 16 gb cihazina 1400 lira teklif edip, benimle dalga gecen adamlar simdi 1250 liraya satamiyorlar.

o zamanlar konusalan neydi; 3 GS'in cikis fiyati, o zamanki euro kuru, avrupa ulkeleri ile ulkemizdeki vergilerin karsilastirilmasiydi ama bu insanlarin icinde 32 gb iphone 4 icin 3000 tl olacagini iddia edenler bile vardi.

sonucta fiyatlar avrupa'da yine en yuksek bizde olmasina ragmen o dedigim firsatcilarin dustugu durum beni mutlu ediyor=)

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadr35

iste bu soruyu en cok 24'unden once yurtdisi, kapali cihazlara fahis fiyatlar isteyen saticilar soruyor=)

22 eylulde 4.0.2 versiyonlu abd menseili 16 gb cihazina 1400 lira teklif edip, benimle dalga gecen adamlar simdi 1250 liraya satamiyorlar.

o zamanlar konusalan neydi; 3 GS'in cikis fiyati, o zamanki euro kuru, avrupa ulkeleri ile ulkemizdeki vergilerin karsilastirilmasiydi ama bu insanlarin icinde 32 gb iphone 4 icin 3000 tl olacagini iddia edenler bile vardi.

sonucta fiyatlar avrupa'da yine en yuksek bizde olmasina ragmen o dedigim firsatcilarin dustugu durum beni mutlu ediyor=)

Alıntıları Göster
    iphone 4 de anten sorunu var. 3gs aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady!

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Chip te okumuştum.iPhone 4'ün yeni bir sürümü çıkacak (B versiyonu/sürümü) diyor.iPhone 4 ün 2650 TL 'lerden 1600-1700 TL lere düşmesine neden dir gibi geliyo bana ..böyle söylentilerin olduğu bir ortamda sanırım beklemek en garanti çözüm.

• çok basit bunu anlıyabilmeniz için ürünler çıktıgında toplantıları izlemeniz lazım

Apple da satış politikası böyle işliyor. yeni ürünler bir önceki sürümün sunulduğu fiyattan lanse ediliyor ve eskiyen ürünün fiyatı belli oranda aşaya çekiliyor ve tüm bestbuylar bu işlemleri harfiyen uyguluyor.

bizde ise apple 3gs fiyatlarını nekadar düşürürse düşürsün bilkom fiyatları gene sabit tutup fahiş kardan satıyor ,böylece yeni cihaz gelince eski cihaz pahalı görünüyor. tamamen Bilkomun fiyatlandırmadaki başarısızlıgı arkadaşlar. bu işi Aynı zamanda Macbook pro ve İpod satışlarındada bu rezaletle sürdürüyorlar.

10 tane iphone 4 sattım i kendim kullnıyorum arkadaşlarıma hatta babama bile verdim herkez memlun.

• quote:

hangi anten sorunu? 1000kişiden biri var diyor ki kılıflı kullanınca onlar bile gecti diyor, üstelik hangi telefon için "süper! hic sorunusuz" diyebiliriz ki. tüh keske ip4 alsaydınız. yinede güle güle kullanın

(abow tegmen olmusum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 1 Ekim 2010; 14:07:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

quote:

hangi anten sorunu? 1000kişiden biri var diyor ki kılıflı kullanınca onlar bile gecti diyor, üstelik hangi telefon için "süper! hic sorunusuz" diyebiliriz ki. tüh keske ip4 alsaydınız. yinede güle güle kullanın

(abow tegmen olmusum)

Alıntıları Göster
    budevirde 3gs alana az rastlanır. şuan 3gs e bakıyorum size yemin ederimki sanki 172x220 ekrana bakmış gibi pixel boşluklları belli oluyor. ip4 bambaşka anten sorunu filanda yk hikaye. bir mal 2 haftada 3 milyon satınca karalıyanı çok olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mult!_61

budevirde 3gs alana az rastlanır. şuan 3gs e bakıyorum size yemin ederimki sanki 172x220 ekrana bakmış gibi pixel boşluklları belli oluyor. ip4 bambaşka anten sorunu filanda yk hikaye. bir mal 2 haftada 3 milyon satınca karalıyanı çok olur

Alıntıları Göster
    Iphone 4'ün fiyatı olması gerektiği gibi, bunun anten sorunuyla veya ileride yeni bir sürüm çıkacak olması olasılığıyla alakası yok. Kaldı ki yeni bir sürüm çıkarsa o da Iphone 4'ün şu anki fiyatından satılır.

Asıl pahalı olan 3GS.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Iphone 4'ün fiyatı olması gerektiği gibi, bunun anten sorunuyla veya ileride yeni bir sürüm çıkacak olması olasılığıyla alakası yok. Kaldı ki yeni bir sürüm çıkarsa o da Iphone 4'ün şu anki fiyatından satılır.

Asıl pahalı olan 3GS.

Alıntıları Göster
    Bencede 3GS çok pahalı ikinci elleri bile hala 1000 1100 liraya kadar gidebiliyor bende 3g mi sattım. 3gs alayım diye ama böyle fiyatlara giderse iphone 4 alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

Bencede 3GS çok pahalı ikinci elleri bile hala 1000 1100 liraya kadar gidebiliyor bende 3g mi sattım. 3gs alayım diye ama böyle fiyatlara giderse iphone 4 alırım.

Alıntıları Göster
    walla detaylı bakarsanız ucuz 3gs bulursunuz. 680 den 900 e kadar war
  • quote:

Alıntıları Göster
    iPhone 3gs 16 ve 32 gb modellerin sıfırı gerçekten hiç bir yerde yok mu?Bir mağaza üretilemediğini söyledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: planktonik

iPhone 3gs 16 ve 32 gb modellerin sıfırı gerçekten hiç bir yerde yok mu?Bir mağaza üretilemediğini söyledi

Alıntıları Göster
    Hiç iphone kullanmamış biri olarak bunu bende merak ediyorum bence bunun sebebi şerefsiz esnaf diye geçinen çakallar topluluğu.Tamam iphone 4 daha iyi olabilir ama bugün 1000 tl sıfır 3gs bulsam hemen alıcam benim işimi oda görür iphone olsun çamurdan olsun :P

• quote:

var ama ben biraz titiz olduğum için sıfır ayarında bir cihaz almak istiyorum onlarda maalesef yüksek uygun bulduğum 950 ye var ama 1100 lirayada iphone 4 bulabiliyorsun 150 tl içinde aradaki farka değer derim en azından en kötüsü kamerası
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Hiç iphone kullanmamış biri olarak bunu bende merak ediyorum bence bunun sebebi şerefsiz esnaf diye geçinen çakallar topluluğu.Tamam iphone 4 daha iyi olabilir ama bugün 1000 tl sıfır 3gs bulsam hemen alıcam benim işimi oda görür iphone olsun çamurdan olsun :P

sıfır bende bulsam 1000 liraya alıcam 16gb tabiki birde şuda var iphone 4 güzel uygun fiyata bulabiliyorsun şu an sıfıra eşdeğer hemde ama gel gelelim sorunları kafa karıştırıyor. birde iphone eş değer bir telefon ben göremiyorum nokıa kullandım hep şu an nokıa al desen gülerim en kötü sıfır ayarında 3gs almak isterim en azından iphone 4 ün yeni sürümü çıkana kadar 3g yi sattık telefonsuzum

• 3gs deki Karizma 4 te yokta ondan:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

3gs deki Karizma 4 te yokta ondan:)
    iPhone 4 te bide V versiyonu..Bence kesiiiiin beklemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: planktonik

iPhone 4 te bide V versiyonu..Bence kesiiiiin beklemeli

İphone 4 te V versiyon diye bi şey yok iphone 4 var sadece V versiyon da nerden çıktı ?
  • 3gslerini o fiyata satmaya calisanlar hayali ticaret yapiyor. Ben o fiyattan alici cikacagini hic dusunmuyorum ki elime cok geldi 900e 850ye 3gs. Daha biraz once timde fiyat sordum 1800 tl dediler iphone4 icin. Uyguna satilan iphone4lern garantisi yok. Asil degerini dusuren simlocklu cihazlar ve ne zaman simlock cikacagi hatta cikacak mi o bile belli degil. Sen 1250 tlye garantili 4 bul o zaman yorum yap.
  • quote:

bana kedi et misali gibi geldi ama öyle olsun bakalim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.