Şimdi Ara

Neden Iphone? Ya da İyi Telefon Önerisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni telefon alacağım. Bütçem 2.000 - 4.000 arası. Herhangi marka f/p telefonu istiyorum. I phone almak istediğimde özellikleri Samsung ve LG'ye veya diğer androidlere göre çok düşük geliyor. I phone almalı mıyım yoksa Android mi seçmeliyim? Önemli olan hız, takılmama, ekran boyutu...

• Note 5 veya 8
    Galaxy S7 veya S8
    LG G5 veya G6
    Huawei Mate 9 veya 10
    İ phone 6-7-8

bunlar düşündüklerim...
  • Başta belirtmişsin iosun olumsuzluklarini olmaz diye geviştirmişsin note 8 veya s8 alir keyfime bak olmadi huawei 10 alip keyfine bak.!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profesyonel fotoğrafla ilgilenmiyorsan iPhone 6S Plus al geç bence.
  • Kağıt üstündeki özelliklere bakma bence , burda önemli olan senin kullanıcı deneyimin olacak . İos mu android mi ? Buna senin karar vermen lazım . Telefondan beklentin beni yormasın basit olsun ama genel deneyimi iyi olsun diyorsan iphone . Yok ben telefonla uğraşmayı severim , her ayarı değiştirmek isterim , bilgisayar gibi kullanmak isterim diyorsan android . İp7 plus veya note 8 öneririm ben. .

• Mesela Samsung s7 I phone 7'den daha mı iyi ?
  • Hangisi iyidir bilemem ama 2000-4000 diye bütçe olmaz. 2000 nere 4000 nere, 2 kat fark var. Öncelikle bütçe aralığını daraltmalısın. Sonrasında işletim sistemine karar verip model seçmelisin. Bu şekilde şunu al geç der herkes ki ondada 4000 liraya yakın olan modeller önerilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone 5s ve 6s kullandım. 2 Ay önce S8 Plus aldım ve dün itibariyle telefonu arkadaşıma sattım 500 tl zararla. 6 senedir iPhone kullanan biri olarak en iyi android telefonu alsam bile iOS un verdiği stabiliteyi aradım arkadaşlar. Bir daha androide para vermem. İlk ve son kez s8 Plus a 3500TL para verdim pişmanım. iPhone 6s 2 senelik cihaz s8 bu senenin cihazı emin olun 6s her türlü gömer.
  • İphone iyidir güvenlidir.
    Şöyle düşün mesela 10 milyar limitli bir kredi kartınız var.Android de resmi bir uygulama aradınız ve dalgınlık sonucu sadece bir kaç harf ile isim değiştirip ilgili kurumun uygulamasıymış gibi çıkan uygulamalardan bir tanesini indirdiniz.Bu banka uygulamalarıda olabilir.10 milyarlık kartınız riske girer.

İphone garantisi güzeldir.Problem yaşamaazsınız.
  • Ios işletim sistemi yeni çıkmış bir işletim sistemi degıl. Hele hele apple gibi belli standartları sürekli koruyan köklü bir marka için

“ Neden iphone ? “ demek için biraz geç kalınmış bir soru değil mi ? intermet ortamında sayısız içerik, incelemeler mevcut iken... .

Kaldı ki bütçe aralığınız bile saçma. 2000Tl ile 4000TL gibi devasa bir malas aralığında “en iyi “ telefonu mu belirlemeye çalışıyoruz. 2000TL’lik bir telefonun, 4000TL’lik bir telefon karşısındaki iddiası ne olabilir ? :))

• Daha önce iphone 5 kullanıyordum, daha sonra Lg G3 çıkınca direkt aldım. 2 yılda telefon öldü, ip5 biraderimde ios 8.4 jbli, g3ü tokat manyağı yapıyor. 2 gün önce 6S e geçtim, oh be ios rahatlıktır. He yersen G3 donanım olarak çok çok üstte.

• Yaklaşık 5 yıldır iPhone 5 kullanıyorum artık telefon yavaş yavaş şarj tutmamaya başladı 1 yıl önce batarya değiştirdim model yükseltmek istiyorum aklımda 6s ve 7 var ne tavsiye edersiniz ?

• -10uR- kullanıcısına yanıt
    ip7 tavsiye ederim hocam, fiziksel tuşu olmaması diğerlerinden daha uzun ömürlü olacak gibi görünüyor. 6 ve 6s var arkadaşlarımda, kalın Metin vs bazı ayarları eşitlediğimde bile 7'nin daha canlı ve güvenli hissi verdiğini hissettim. 6'da ekran parlaklığı vs eşit olmasına rağmen dağınık soluk renkleri dikkatimi çekti acaba arıza mı var telefonlarında diye düşündüm. ip7 telefonumu kendisi aldı eline, bunun ekranı parlak değil dedi. 😂 Mübarek senin ekranın bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 23 Ekim 2017; 11:9:0 >
  • Şarj olarak ne kadar süre gidiyor kullanımda birde güncelleme olarak tahminen ne kadar süre daha güncelleme alabilir ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -10uR-

Şarj olarak ne kadar süre gidiyor kullanımda birde güncelleme olarak tahminen ne kadar süre daha güncelleme alabilir ?

5 yıl her güncellemeyi alıyor cihazlar. İp7 2021 6s ise 2020ye kadar tüm büyük güncellemeleri alır. He tabi ne kadar stabil kalır bilemeyiz.

• -10uR- kullanıcısına yanıt
    Örneğin Safari'de Facebook'ta yönetici olduğum grupta soruları cevaplarken vs %50 ye geldiğinde 5 saat ekran süresi aldığım oluyor. Ama harita uygulamaları kullanma mecburiyeti olduğu zamanlar bu süre yarı yarıya kısalıyor. Kamera, mesaj , haberler, fotoğraflar gibi günlük kullanımda %20 ye kadar 7-8 saat ekran süresi alıyorum. Ama hiç %20 ye düşürmüyorum bol bol şarja takıyorum, 7 aylık cihazım batarya sağlığı %97x

Rutin işlerimi yapmamı engelleyene kadar iOS 10 ile devamedeceğim hocam. iOS 10.2 ile iOS 10.3.3 arasından bile şarj konusunda biraz fark var. Kaldı ki üst sürümler telefonu yoracağı için, ciddi bir değişiklik dışında sürüm değiştirmeyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerfbc

iphone 5s ve 6s kullandım. 2 Ay önce S8 Plus aldım ve dün itibariyle telefonu arkadaşıma sattım 500 tl zararla. 6 senedir iPhone kullanan biri olarak en iyi android telefonu alsam bile iOS un verdiği stabiliteyi aradım arkadaşlar. Bir daha androide para vermem. İlk ve son kez s8 Plus a 3500TL para verdim pişmanım. iPhone 6s 2 senelik cihaz s8 bu senenin cihazı emin olun 6s her türlü gömer.

Aynen hocam iphone'dan Android'e geçen az ama Anroid'den iphone geçiş çok oluyor. En azından kendi çevremde böyle. Ben de 4 sene Android kullandım hiç bir avantajı yok benim kullanım çerçevemde. Tam tersine dezavantajları çok fazla.
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bakalım kısmet olursa 7 Alicam

• Batarya performansına nerden bakıyorsunuz su şarj konusuna bir turlu cozum bulamadılar iOS dan androide geçersem pişman olucakmisim gibi geliyor 6s - 7 arasında 7 daha ağır basıyor gibi

• Birde 7 aldık diyelim içinde direk iOS 11 yüklü geliyor degil mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.