Şimdi Ara

NEDEN KADINLAR'IN TEK İSTEĞİ EVLENMEKTİR??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: EsRa_

kızlar beyendıklerı erkeklerle gönul eğlendirirler bence.durum bıraz farklı görunsede asıl tercıhı kızlar yapıyor

• ben ahlaksızlık olarak görmuyorum
  • quote:

kızlar beyendıklerı erkeklerle gönul eğlendirirler bence.durum bıraz farklı görunsede asıl tercıhı kızlar yapıyor

hiçbir kız benim hakkımda herhangi bir tercih yapamaz asıl tercihi ben yaparım genelde.. yani aslında hiçbirşey senin dediğin gibi değil tabiki bazı tipler için geçerli ama genel olarak konuşmuşsun.. cümlenin içinde BAZILARI kelimesini kullansaydın daha iyi olurdu..
  • hayata bakış açımız farklı
  • quote:

ben ahlaksızlık olarak görmuyorum

belli
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

hiçbir kız benim hakkımda herhangi bir tercih yapamaz asıl tercihi ben yaparım genelde.. yani aslında hiçbirşey senin dediğin gibi değil tabiki bazı tipler için geçerli ama genel olarak konuşmuşsun.. cümlenin içinde BAZILARI kelimesini kullansaydın daha iyi olurdu..

evet kusi haklı.
    bende bunu yazıcaktım şimdi. herkesin bir kişiligi var. ben secilmem secerim diye bişi yok.
    herkes icin aynı genelleme yapılamaz..
    kızlar sanki elma armut seciyor gibi erkek secmiyorlar.. karşılıklı olan birşey bu.

• Dağılın hüleyn tüm mesajları okudum hepiniz ayrı konuşuyorsunuz. Hakkatten kızları anlamak mümkün değil en iyisi anlarmış gibi yapmak. he diyin geçin arkadaşlar
  • evet BAZI ları daha uygun olurdu.
  • Bence Bu daha uygun Sonuçta iki tarafda birbirni seçmezmi yani bi kız beni seçti diye ben onla arkadaşlık kurmam.
    Onu bende Sevebilmeliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

ben ahlaksızlık olarak görmuyorum

belli

• quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

Bence Bu daha uygun Sonuçta iki tarafda birbirni seçmezmi yani bi kız beni seçti diye ben onla arkadaşlık kurmam.
    Onu bende Sevebilmeliyim

evet bu işler böyledir zaten.
    esaranın dedigi tipteki kızlara ezikler rastlamiş genelde. secim yapamayan tipler
  • bence başlarında bir erkek bulunsun çocuğuma bakıp evimin hanımı olayım kocam işten gelsin ona yemek hazırlayayım
  • quote:

NEDEN KADINLAR'IN TEK İSTEĞİ EVLENMEKTİR???

zuaha ben buna cosarla gülerim (bilen bilir)
  • KIZLARIMIZ KÜÇÜKLERİNDEN BERİ HEP GELİN OLMAK İSTERLER.GELİNLİK VE ÇOCUK SAHİBİ OLMAK TEK HAYALLERİDİR.% 99 U BÖYLEDİR.DEĞİLDİR DİYEN VAR MI???
  • biran önce evlenmek isterler çocuk yapıp heveslerini almak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

Ben de kendim seçerim. Mesela bir mekana gittiğimde kızlar hemen etrafıma toplanırlar. "Böyle olmaz, sıraya geçin!" derim. Hemen sıraya geçerler. Şöyle bir bakarım. "Sen, sen, sen! Siz üçünüz benimle gelin" derim. Sevinçle havalara sıçrarlar doğal olarak. Ve benimle gelirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

bazı şeyleri anlamıyorum kadınlar için ayrılmak çok kolay kız arkadaşımla romada aşk ı seyredioruz replika gan sıneçle tek ortak yanım olna hilary duff hayranlıgım ön planda sence o mu güzel ben mi dedi bende o dedim ne var bunda bi anlık dalgınlık

bu ota şeye alınan kızlarada gıcık oluyorm.
    allam ya..
    i

apla süpersin

• quote:

Orjinalden alıntı: ..duygusuz..

quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

quote:

bazı şeyleri anlamıyorum kadınlar için ayrılmak çok kolay kız arkadaşımla romada aşk ı seyredioruz replika gan sıneçle tek ortak yanım olna hilary duff hayranlıgım ön planda sence o mu güzel ben mi dedi bende o dedim ne var bunda bi anlık dalgınlık

bu ota şeye alınan kızlarada gıcık oluyorm.
    allam ya..
    i

apla süpersin

apla ben TRojka duygusuzlardayım onun id le yazdım yanlışlıkla

• kızlar erkeklerle gönülmü eglendiriyor,hımm salak olmayın o zaman

quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.