kızlar beyendıklerı erkeklerle gönul eğlendirirler bence.durum bıraz farklı görunsede asıl tercıhı kızlar yapıyor
ben ahlaksızlık olarak görmuyorum
quote:
Orjinalden alıntı: EsRa_
kızlar beyendıklerı erkeklerle gönul eğlendirirler bence.durum bıraz farklı görunsede asıl tercıhı kızlar yapıyor
hiçbir kız benim hakkımda herhangi bir tercih yapamaz asıl tercihi ben yaparım genelde.. yani aslında hiçbirşey senin dediğin gibi değil tabiki bazı tipler için geçerli ama genel olarak konuşmuşsun.. cümlenin içinde BAZILARI kelimesini kullansaydın daha iyi olurdu..
hayata bakış açımız farklı
quote:
belli
quote:
Orjinalden alıntı: imPsYcHo
quote:
hiçbir kız benim hakkımda herhangi bir tercih yapamaz asıl tercihi ben yaparım genelde.. yani aslında hiçbirşey senin dediğin gibi değil tabiki bazı tipler için geçerli ama genel olarak konuşmuşsun.. cümlenin içinde BAZILARI kelimesini kullansaydın daha iyi olurdu..
evet kusi haklı. bende bunu yazıcaktım şimdi. herkesin bir kişiligi var. ben secilmem secerim diye bişi yok. herkes icin aynı genelleme yapılamaz.. kızlar sanki elma armut seciyor gibi erkek secmiyorlar.. karşılıklı olan birşey bu.
Dağılın hüleyn tüm mesajları okudum hepiniz ayrı konuşuyorsunuz. Hakkatten kızları anlamak mümkün değil en iyisi anlarmış gibi yapmak. he diyin geçin arkadaşlar
evet BAZI ları daha uygun olurdu.
Bence Bu daha uygun Sonuçta iki tarafda birbirni seçmezmi yani bi kız beni seçti diye ben onla arkadaşlık kurmam. Onu bende Sevebilmeliyim
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
quote:
belli
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
Bence Bu daha uygun Sonuçta iki tarafda birbirni seçmezmi yani bi kız beni seçti diye ben onla arkadaşlık kurmam. Onu bende Sevebilmeliyim
evet bu işler böyledir zaten. esaranın dedigi tipteki kızlara ezikler rastlamiş genelde. secim yapamayan tipler
bence başlarında bir erkek bulunsun çocuğuma bakıp evimin hanımı olayım kocam işten gelsin ona yemek hazırlayayım
quote:
NEDEN KADINLAR'IN TEK İSTEĞİ EVLENMEKTİR???
zuaha ben buna cosarla gülerim (bilen bilir)
KIZLARIMIZ KÜÇÜKLERİNDEN BERİ HEP GELİN OLMAK İSTERLER.GELİNLİK VE ÇOCUK SAHİBİ OLMAK TEK HAYALLERİDİR.% 99 U BÖYLEDİR.DEĞİLDİR DİYEN VAR MI???
biran önce evlenmek isterler çocuk yapıp heveslerini almak için
quote:
Orjinalden alıntı: imPsYcHo
quote:
Ben de kendim seçerim. Mesela bir mekana gittiğimde kızlar hemen etrafıma toplanırlar. "Böyle olmaz, sıraya geçin!" derim. Hemen sıraya geçerler. Şöyle bir bakarım. "Sen, sen, sen! Siz üçünüz benimle gelin" derim. Sevinçle havalara sıçrarlar doğal olarak. Ve benimle gelirler.
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
bazı şeyleri anlamıyorum kadınlar için ayrılmak çok kolay kız arkadaşımla romada aşk ı seyredioruz replika gan sıneçle tek ortak yanım olna hilary duff hayranlıgım ön planda sence o mu güzel ben mi dedi bende o dedim ne var bunda bi anlık dalgınlık
bu ota şeye alınan kızlarada gıcık oluyorm. allam ya.. i
apla süpersin
quote:
Orjinalden alıntı: ..duygusuz..
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
quote:
bazı şeyleri anlamıyorum kadınlar için ayrılmak çok kolay kız arkadaşımla romada aşk ı seyredioruz replika gan sıneçle tek ortak yanım olna hilary duff hayranlıgım ön planda sence o mu güzel ben mi dedi bende o dedim ne var bunda bi anlık dalgınlık
bu ota şeye alınan kızlarada gıcık oluyorm. allam ya.. i
apla süpersin
apla ben TRojka duygusuzlardayım onun id le yazdım yanlışlıkla
kızlar erkeklerle gönülmü eglendiriyor,hımm salak olmayın o zaman
quote: