Şimdi Ara

Neden kilo alıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben spora yeni başladım daha önce bir sor geçmişim yok hantalım. Haftada üç gün gidiyorum,4.haftadayim.15-20 dk tempolu yürüyüş ve ağırlık çalışıyorum. Başlangıçta yüzde 22 olarak ölçüldü yağ oranım. 75 kilo ile başlamıştım su anda 77 kiloyum.Bu beni korkutuyor açıkcası yağ oranımı düşüreceğim derken kilo alıyorum, yemem ayni olmasına rağmen .Sizce sebep nedir ? Nerede yanlış yapıyor olabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neler yiyorsun verdiğinde fazla kalori alıyorsun demekki en basitinden bir uygulama indir tele yediklerini ona ekle 3 asagı 5 yukarı çıkar aldığın kalori yağ yakmak istiyosan buna çok dikkat etmen lazım o dönemde aç yaşıyordum nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halukozdemir

Kalori hesabına başla, tempolu yürüyüş süresini arttır, günde 2-3 litre su iç, beslenme programı uygulamayı dene. Metabozlizman yavaş olabilir onun için takviyeler işe yarıyabilir ama bi doktora görünmende fayda var vücudunda eksik vitamin mineral falan varsa diye. Hiçbişi işe yaramıyosa termojenik yağ yakıcı deniyebilirsin. Bitkisel içerikli ürünler oluyolar genelde baya bi terletiyo ama çok su içmen lazım. Ben 1 ay grenade kullandım 4 kilo verdim bi bak istersenhttps://www.supplementler.com/urun/grenade-thermo-detonator-100-kapsul-663

Yav yeter anladık supplemenentler.comda çalışıyorsun ya da dolaylı olarak para kazanıyorsun da, her mesajında bunu dile getirme. Baktım profiline, tüm mesajlarına araya bir yere ya supplementler.com ya da vitaminler.com linki sıkıştırmışsın. Git reklamını başka yerde yap yoksa şikayet etmek zorunda kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana. -- 30 Kasım 2017; 21:36:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.