Şimdi Ara

Neden kimse askere gitmek istemiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tamam abi nedir bu içinizdeki kin,öfke bu kadar mı nefret ediyorsunuz? sakin olun... az kalsın sövüp süpürceksiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zamanlar askerlik yapmak büyük bir onurdu.Hem pkk la ile savaş.Hem çözüm süreci kur.Madem çözeceksin askerler niye ölüyor.En azından düşman belirliydi.Şimdi kimle savaştığımızıda bilmiyoruz.Amerika'ya teröre destek veriyor diyoruz ülkemizde 25tane Amerika üssü var.Yani bu emperyalist bu topraklardan gitmediği sürece terör bitmez.
  • Gerizekalıca yapılan dış politikalar sonucu ölmeye niyetim yok. Kendi oğulları çürükmraporu alırken ben neden gideyim askere. onlarınki can bizimki patlıcan mı lan? Kimse vıdı vıdı yapmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delinin teki bizi bok yoluna ölmeye göndermesin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

yemiyor sen git savaş

Başkasının pisliğini temizlemek için neden biz ölelim kim destekleyip sefasını çeltiyse cefasını da çekecek

• Batıya düşersen oradaki görevin sadece hizmetçilik olacak ben İstanbul da yaptım sadece getir götür le geçti zamanım.Fakat o ortam da bulunmak güzel bir duyguydu

• Guiding20 kullanıcısına yanıt
    Hayır kin falan yok. Aksine ben subay olmak askeri okulda okumak istiyordum. Babam zamanında kendi subay olduğu için beni askeri okula yollamadı bile

• 19 yasinda çocuk ölmek istememekte haklı değil mi bakan vekil çocukları çürük raporu alıp gününü gün ederken

• Suriyeliler kicini devirip gununu gun ediyor mu? -evet

Su bakan, vekil, cumhurbaskani yakinlari askerlik yapiyor mu? - hayir

Askere giden ayagindaki bottan daha degersiz mi? - evet

Turkluk icin degil de arapseverlere askerlik yapiyor musun? - evet.

Durum buyken niye askere gitsin ki? Ulke dusse zaten kaybedecegi birsey olmayacak. Battigi kadar batmis. Kaymagi kim yiyorsa kaymagi o kotusun der biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye istesin ?
  • ben 28 yaşında gittim ksd olarak baya hayat tecrübesi oldu duruşmalara çıktım mahkumları gördüm onların yakınlarını gördüm bir keresinde olaya copla müdahale bile ettik. g3 ve mp5 silahlarını kullanmayı falan öğrendim.giderken hiç askere gidiyor gibi gitmedim daha çok kampa gidiyor gibi gittim ailem ağladı zırladı dedim daireden bile dışarı çıkmayın tokalaştım ve arkama bakmadan çıktım baktım babam peşimden geliyor git kadının yanına dedim tek sırt çantası ile gittim. ve kafamı öyle boşalttım ki anlatamam ne korku ne bir şey atışlarda millet mermi sesi duyunca göz kırpmalar tikler falan bende tık yok sanki 100 yıllık askerim . koğuşta 30 yaşında koca adam ağlıyor sessiz sessiz bende tık yok sanki ailem yokmuş gibi. yatağıma yatıyordum uyuyordum günde 1 dk evi arıyordum. ki ben annemin cebi kapalı olunca işten izin alıp kontrole gelen insanım. . gitmek istemeyenler korkudan gitmek istemiyor çünkü kaybedecek şeyleri var . sevgilisi olmayan işi olmayanlar için askerlik müthiş bir kaçma yeri kafa toplama hayat planı yapma yeri. ekmek elden su gölden ilk kez devletin bir işe yaradığını hissediyorsunuz vergilerin falan tabi bazen yemek sadece salça ekmek ve içine salatalık oluyordu ama yine de bedava olunca tatlı geliyor . birde halkımız cidden cins midir tip midir adamın kıçını yıkamaya suyu sabunu yok komutan eksikleriniz ne diyor 300 kişi çaayyyyy diye bağırıyor cidden cins çok memlekette. o yüzden sağ gözüm mikrop kaptı hala daha daha kolay kızarıyor su depodan geliyor mikroplu. size önerim gidecekseniz el yüz yıkarken sivilde ki gibi şapır şapır yıkamayın gözlere su değdirmeyin hatta göz damlası alın dezenfekte edin kolonya ile elleri bol bol temizleyin.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.