< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Çünkü kimse yanlış politikalar sonucu boşuna ölmek istemiyor,anneler babalar da çocukları ölsün istemiyor,avukat,doktor,mühendis bilim adamı olup ülkeyi kalkındıracakken elin dağ faresi yüzünden ölmek istemiyor.Herkesin hayatı sizin zannettiğiniz kadar ucuz değil.Yıl 2018 oldu artık,bırakın askere askerlik yapmak isteyenler gitsin.Bırakın karakola sıkıştırılıp şehit edilen asker olmak varken adam füze yapsın
|
yayyip için savaşmam
net |
yemiyor sen git savaş
|
Tayyip olmasa yanlış politika için savaşmam
Sonra bu yobaz millet için savaşmam. Anladık yemiyor bari kılıf uydurmayın 👍 |
Boşversene ya. Kadın astsubay ve subay dediklerin çatır çatır para alıyor. Maaş karşılığı çalışanları örnek olarak göstermek komedi. Sanki zorunlu askerlik yapıyorlar kendi istemiş orada çalışmayı.
Nöbet falan hikaye. Hergün nöbet tuttum ne için? Senin için mi? Hayır. Siviller gelip dışarıdan depoyu soymasınlar diye. Öteki nöbet yeri ise komutan kapısı. Tümgeneral gelirken dubaları çekmek ve senin gibi siviller kapıya yanaşınca kovmak için oradaydım. Ben nöbet tutarken 10 metre ötede seni parçalasalar müdahale edecektim sanki. Yetkim bile yok. Ya bana ne der geçerim ya da ammyi ararım onlar ilgilenir. Devlete bedava işçi lazım zorunlu askerlik yapanlar da o işçiler oluyor. |
Eğer 1900lü yılların ilk çeyreğindeki teknolojik ortam olsa yani meydanlarda savaşın hala sürdüğü bir dönemde olsaydık kesinlikle herkes hala askerlik yapmak, cephede savaşmak isterdi.
Ancak günümüzde insan gücüne dayalı askerlik minimize olmuş durumda... Belki de gelecek yıllarda robotlar falan savaşacak bilemiyoruz. Kaldı ki insansız hava araçları falan 30-40 yıl önce hayal olabilecekken bugün vızır vızır uçuyorlar... Sonuç= Kimse gidip de koğuş nöbeti tutmayı, sigara izmariti toplamayı, tuvalet yıkamayı istemiyor. Bu Türk Gençliğinin olumsuz bir tavrı vs. değil tam tersine akıllı olduğunu gösterir. Tüm ümidimiz hala gençlikte. Yaşasın Vatan Yaşasın Türk Milleti! |
Gerizekalıca yapılan dış politikalar sonucu ölmeye niyetim yok. Kendi oğulları çürükmraporu alırken ben neden gideyim askere. onlarınki can bizimki patlıcan mı lan? Kimse vıdı vıdı yapmasın.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 4 Mart 2018; 1:17:09 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 4 Mart 2018; 9:35:48 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |