Şimdi Ara

NEDEN KİMSE KENDİ DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET SEVGİLİ DH FORUM HALKI NEDEN KİMSE KENDİ OLMUYOR HEP BİR YAPMACIKLIK ELALEM NE DER,KENDİNİ KASMA,ARKADAŞLIK SÜRELERİNİN ARTIK ESKİYE NAZARAN GENELDE KISALMASI NEREYE GİDİYOR BU İŞ ,HAYALİMİZDEKİ EVİ ALICAZ DİYE(GENEL ÖRNEK) HAYATI YAŞAYAMAMA,HEP BİR ŞEYLERİ ÖTELEME,BAŞKALARININ ŞARTLARINDAN HEP ZOR ŞARTLARDA RİNGE ÇIKMANIZ DEYİM YERİNDEYSE HEP TEK KOLU BAĞLI DÖVÜŞ NEYSE SÖZ SİZDE.

• Ben öyle değilim,dürüst davranıyorum.
  • Beni forumdakiler efendi ve dürüst kişiliğim ile tanır. Gelecek olan eksi sayısından bunu anlayabilirsin
  • KARDEŞİM SANA Bİ ŞEY DEMEDİM Kİ :))) FARKLI BİR BAKIŞ AÇINIZ VARSA PAYLAŞIN LÜTFEN.
  • Millet dinden ahlaktan uzaklaştı. Eşkıya olmak revaçta.
  • Hepimiz kendiyiz

NEDEN KİMSE KENDİ DEĞİL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU İŞİN BÖYLE OLMASININ SEBEPLERİNE BAKIŞ AÇISI GETİRİRSENİZ BEN ÖRNEK VEREYİM MESELA GELİR DÜZEYİNDEKİ ASİMETRİK DAĞILIMIN BU KONU ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ.
  • Erkekler mafyacılık oynuyo kızlar sürekli gündemde kalma herkez beni tanısın beni sevsin bukadar kendini beğenmişlik görmedim ibret alıyorum bunlardan

• KİŞİNİN NEYE GÜLDÜĞÜ ZEKASINI NASIL GÜLDÜĞÜ EDEBİNİ BELLİ EDER.
    Mevlana

AZ KOMİK YAPTA GÜLMEKTEN ÖLMEYELİM.
    Piri reis
  • Kimi insanlar nereye gideceğini biliyor ama nasıl gideceğinde problem var.Bir yere giderken bile otobüsle mi yoksa trenle mi giderim diye düşünürken hedefine gitmek için bunu düşünmüyor.Her yol mübahtır diyor.Bunu tetikleyen sebepleri irdelediğimizde ise ilkokul yıllarına kadar gideriz ben bir şey farkettim sizin de biraz düşünmenizi istiyorum maksat muhabbet siz neler farkettiniz.Hadi bakam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyfendi.

KİŞİNİN NEYE GÜLDÜĞÜ ZEKASINI NASIL GÜLDÜĞÜ EDEBİNİ BELLİ EDER.
    Mevlana

AZ KOMİK YAPTA GÜLMEKTEN ÖLMEYELİM.
    Piri reis

Kardeş burası konu dışı istediğim konuda istediğim şekilde trollerim

• Eşkıya olmak revaçta dedin ya bu adamları da buraya toplum itiyor aslında tamam kiminin hamurunda var.En basitinden ayağına bir greyder bot çekince toplumun sana bakışı değişiyor genelde böyle he etkilenmeyen yok mu tabi ki var.Zaten para yok pul yok evde de huzur yok toplum ötekileştirmeye başlamış bununkide kendince toplumda yer edinme çabası toplumda bu adamı tetiklemekte.Kardeşim inanır mısın bilmem kulaklarımla duyduğum muhabbet şu :
    +Ayşecan bi çocuk vardı ya geçen sene bana yazan
    -Hani şu şey mi (YÜZ BURUŞTURMA)
    +Öle deme kızaaaaam çocuk ayağına harley davidson çekmiş bide mavi polo çok değişmiş ya
    -Hadi be o mu

Kızın ağzının suyu akıyodu be
    Yani diyeceğim o ki asıl amacın bilmem ne marka bot ve gömlek olduğunu öğretiyorlar.Parası olan alıyor,parası olmayan olsun diyor,parası olmayıp isteyende ..... diyor.
    MAKSADIMIZ MUHABBET ,ŞU MONOTANLAŞAN DÜZENE FARKLI AÇILARDAN BAKABİLMEK.

• Beyler bu muhabbet derinleşeceğe benziyo sonra kafa açıyosun demeyin baştan söyliyeyimde :))
  • Rol yapmıyorsanız asosyal,uyumsuz yada ruh hastası damgası yersiniz.

Kimin söylediğini unuttum ama +sonsuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.