Şimdi Ara

Neden kimse TALON oynamiyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • talon hala iyi durumda bence. E sine bi rework gelse daha iyi olucak silence gitti bari snare falan gelseydi kisa surelik.

silence butun herolardan kaldiriliyor yavas yavas zaten riot silence i sevmiyor artik.
  • Seviyorsan git konuş bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

talon hala iyi durumda bence. E sine bi rework gelse daha iyi olucak silence gitti bari snare falan gelseydi kisa surelik.

silence butun herolardan kaldiriliyor yavas yavas zaten riot silence i sevmiyor artik.

Hocam peki buff yeme yani guclendirilme yapabiliyor mu riot? Daha once hic nerf verdikten sonra guclendirdigi hero oldumu?

Yani E si %99 slow atiyor slowda pek ise yaramiyor zaten adam sana dalmaya devam ediyor. Sureside acayip kisa zaten o slowun.. Ama ben nerf yedikten sonra tanistim ve asik olduysam iyikide boyle oldum.. Nerften once tanissaydin bende soguyup birakirmiydim muamma..

• quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

İlk şuna açıklık getirelim. Suikastçı heroya mana konmaz diye bir şey olamaz. Manasız bir Talon earlyde ağlatır. Sürekli W.
    Bkz. Fizz, LB, Kha

Bunu dusunememistim hocam. Gercekten aglatir surekli w atarak.. Cok felaket harras yapar da ayrica.. Ama enerji felan koysa guzel olmazmiydi. Yani w si cok enerji goturse bile raziyim. Gerci enerjide sacma olurdu ona. Katarina da mana yok mesela. Ama skill sureleri uzun sanirim onda da oyle degil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

İlk şuna açıklık getirelim. Suikastçı heroya mana konmaz diye bir şey olamaz. Manasız bir Talon earlyde ağlatır. Sürekli W.
    Bkz. Fizz, LB, Kha

Bunu dusunememistim hocam. Gercekten aglatir surekli w atarak.. Cok felaket harras yapar da ayrica.. Ama enerji felan koysa guzel olmazmiydi. Yani w si cok enerji goturse bile raziyim. Gerci enerjide sacma olurdu ona. Katarina da mana yok mesela. Ama skill sureleri uzun sanirim onda da oyle degil mi?

Şuan gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tf de adcye e q w ulti atiyosun adc kacis skili varsa kaciyo ama talon orada kaliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Resteon

Tf de adcye e q w ulti atiyosun adc kacis skili varsa kaciyo ama talon orada kaliyo

Suikastcinin gorevi zaten ADC kesip kacabilmek veya ölmek. Ondan sonrasi sizin takim oyuncularinda bitiyor zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

Orijinalden alıntı: Resteon

Tf de adcye e q w ulti atiyosun adc kacis skili varsa kaciyo ama talon orada kaliyo

Suikastcinin gorevi zaten ADC kesip kacabilmek veya ölmek. Ondan sonrasi sizin takim oyuncularinda bitiyor zaten..

Oyle ama mesela tris corki gibi adc ler uzerine atlar atlamaz kacar kalir talon oyle

• aleykumselam

ayni sekilde bende nidalee ye tutuldum her el nidalee almak istiyor canim sonra biri mid diyip kitliyor yada ben alinca karsima yasuo zed falan gelince fidliyom sonra nidalee den sikiliyom

• Susturu gittiği için midde oynanamaz hale geldi kombo yapıyorsun bi bakmışsın aaa zhonya, solotopta ise karşısında tank şampiyonlar varsa biraz sıkıntı çekiyor gerek mana olsun gerek hasar olsun yani bir susturma şampiyonu pert etti.
  • Aynı şeyler diğer assassinler için de geçerli. Kimse Kassadin de oynamıyor.
    Nerdeyse 40 gündür hiç karşıma gelmedi talon ve kassadin, benden başka oynayan kalmamış gibi hissediyorum.
  • Şampiyonun olayı o susturma sayesinde aradan birini çıkartmaktı zaten onu da elinden aldılar, yazık
  • Metada yeri yok çünkü metada olup sürekli dürten ve ctleyen çok fazla hero var
    bknz:Fizz,Lii şin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

sırf karizması için oynanır talon

karizma yasuo ve zedden sorulur talon hayırdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: Nightwing

sırf karizması için oynanır talon

karizma yasuo ve zedden sorulur talon hayırdır

haksızlık ediyorsun bence ses tonu falan talonunda müthiş tamam diğerleride iyiler karizma konusunda ama
  • Talon'u severim.Lakin silence kalktıktan sonra yüzüne bakasım gelmiyor artık.
  • Bu kadar uzun Yazmaya üşenmedin gidip selâmün aleyküm demeye mi üşenmedin çok dikkatimi çekti (s.aleykum)
    Not: ben genelde merhaba yı tercih ederim sadece dikkatimi çektiği için sordum

• As

• quote:

Orijinalden alıntı: CastellonA

Bu kadar uzun Yazmaya üşenmedin gidip selâmün aleyküm demeye mi üşenmedin çok dikkatimi çekti (s.aleykum)
    Not: ben genelde merhaba yı tercih ederim sadece dikkatimi çektiği için sordum

Hocam o aliskanlik oldugu icin oyle yaziyorum :) Ama ibretlik tespit yapmissiniz..

• Okumadım başlığa göre cevap veriyorum :

SANA NE ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.