Şimdi Ara

Neden kimse TALON oynamiyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LaHeL

quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

talon hala iyi durumda bence. E sine bi rework gelse daha iyi olucak silence gitti bari snare falan gelseydi kisa surelik.

silence butun herolardan kaldiriliyor yavas yavas zaten riot silence i sevmiyor artik.

Hocam peki buff yeme yani guclendirilme yapabiliyor mu riot? Daha once hic nerf verdikten sonra guclendirdigi hero oldumu?

Yani E si %99 slow atiyor slowda pek ise yaramiyor zaten adam sana dalmaya devam ediyor. Sureside acayip kisa zaten o slowun.. Ama ben nerf yedikten sonra tanistim ve asik olduysam iyikide boyle oldum.. Nerften once tanissaydin bende soguyup birakirmiydim muamma..

Tabi ki de olabilir. Talon zaten pek oynanmayan, oynayanın da bırakamadıgı karakterlerden olduğu için nerf yiyince tüm talona senin gibi aşık olanlar riot a isyan etti. Zaten çok güçlü de değil olur mu bilmem ama ileriki zamanlarda bir buff alabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SSky

Bir tane eleman vardı talon buffalana kadar bırakıyorum diyen.Sen misin o?

Hayir, o konuyu okumustum. O ben degilim

• 10lvlda aldigim ve hasta oldugum cocugum gibi sevdigim sampiyondu metadan oncede oynardim hesabim kapatildiginda (leavebuster o zamanlar kafaya gore cikardim ) 3 pepsi alip talon kodu almaya calisirdim actigim 2. Hesaba cok sevdik oldurduler ilk skini talona almistim silence gitti ama wsunun mana costu azalir ve erken seviyelerde hasari artarsa oynanir bence hala tekliyor tek eksigi silence olmadigindan oyun basi trade giremesi o acigi kapatabilirler

• Eskiden pepsi kola kapağından geliyordu 3 tane olunca saat akşam 10 da aldın aldın alamadın sonraki günü bekliyordun. Ben de toplamıştım bi gün deneyeyim dedim aldım heronun kodunu. 1-2 oyun attım pek vurmuyor gibi geldi. Sonra oynamadım hiç. Bir gün dur lan bidaha oynayayım dedim sonra bi baktım bu ne vuruor. Vay be dedim ne hero varmış da oynamıyormuşuz :D Rankedda 10 oyunum mu ne var zaten talonla çok oynamam ama 9 win var. Çok severim kendisini gerçekten mükemmel dmg görebiliyor.
  • Geleneksel 982882828373738382828. talon neden tercih edilmiyor veya neden kimse talon oynamıyor konusuna hoşgeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPapyon

Geleneksel 982882828373738382828. talon neden tercih edilmiyor veya neden kimse talon oynamıyor konusuna hoşgeldiniz

Abartiyorsun bence, topu topu max 2 veya 3 konu vardir bununla beraber

• latede etkisi çok azalıyor nerften sonra durum bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rankedde 32/6 talon ile oyun kaybedince herodan soğuyor insan

Lanede yenilmesi imkansı zaten ultisinin cdsi çok az. Ama bana göre taşıyamiyor ne yapsanda

• Bir tane eleman vardı talon buffalana kadar bırakıyorum diyen.Sen misin o?

• quote:

Ne post kastın be arkadaş
  • Eskiden sadece kassadinin karsisina alinirdi sonra koreliler metaya soktu populerligi bir anda artti tabi riot hemen nerfledi guzel bi skin cikarirlarsa tekrar populer olur diye dusunuyorum

• Adc aldığımda karşıma geliyorsa oyundan soğutuyor beni.
    E sinin susturu gitti ama iyi bir oyuncunun elinde ağlatıyor ortalığı
    Bir heves almıştım oynarım diye çok kötü bir kda ile bitince maç
    takımımda ki kimseye bu eziyeti yapmama kararı aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Postla ne alakası var.Hem post için konuyu kirletmem.Sadece o arkadaş mı diye merak ettim.

• Herkes oynarsa nerf yer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

quote:

Postla ne alakası var.Hem post için konuyu kirletmem.Sadece o arkadaş mı diye merak ettim.

1 mesajı 3 defa yazarak mı merakını gideriyorsun ? Ya da cevap aldığın halde yazmaya devam ederek ?

• mana sıkıntısı var bence :/
  • Bak canım, olay şu : talon LoL de kalan son antimage tarzı assassindi, kassadine yaptıkları gibi bunuda nerflediler çünkü, silence ile karşısına gelen adamın anasını ağlatıyordu(bkz. talonvsmidplayer). Şimdi hem silenci olmadığı için midde trade e girmeye kalktığında kan alıyorlar bu 'karizmamızdan' sadece w spawnlayabilirsin oda mana falan derken elinde patlar kendini chattenden jungle a laf söylerken bulursun. İşte bu yüzden her ne kadar sevsemde oynamıyorum ve oynamıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynarım severim bence en iyi assassin karakterlerden biri

• oynuyorlar aslında.
  • Öncelikle aleyküm selam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.