trojan.peacomm die bi truva atı var pc m de nasıl yok edebilirim şu an nortonun süresi doldu bende bi spy ware prog yükledim karantinaya aldım ama norton hala alarm vero böle karantinada kalırsa bişe olrumu genede ve nası bi zarar verir pc me bu trojan : ( çk korkuorum yha hiç anlamam güvenlik konusundan nolur yardım edin
gogılda ,avg download ,yaz indir kur ucretsiz ve guncellemeside vardır kafan agrımaz.
www.inndir.com veyawww.klasor.com sayfalarına gir AVG yi arat. Ücretsiz virüs tarama programı. Kur sorun kalmaz.
Daha sonra bir hijackthis raporu gönderirsen sistemi gözden geçirmiş oluruz. Ayrıca yukarda arkadaşların söylediği gibi avg (ewido) Antispyware ile bir tarama yapmayıda unutmayın.
bir cok virus programi ucretsiz bir aylik veya 15gunluk deneme suresi veriyor, onlardan birisini kur ama once bilgisayarindan norton kaldir
ben zone alarm kullaniyorum
www.zonelabs.com a girersen orda 15 gunluk internet security suite var onu kur dene ben 3 yildir lisansli olarak kullaniyorum cok da memnunum
Arkadaşın dedigi gibi Avira'nin Anti-Vir programı son derece kullanışlı onu denemeni kesinlikle öneriyorum. Bu Trojan'in genellikle Norton yuklu olan makinelere bulaşmasıda çok ilginç aynı olaya bir yakınımın bilgisayarinda da raslamıştım onunda kullanım süresi bittiginde bununla cebelleşmişti.