quote:Orijinalden alıntı: JessieJ%99 thtsright tı bu ve gene banlandı Alıntıları Göster Bloklamıştım zaten vere vere 15 gün mü verdiler.
quote:Orijinalden alıntı: TranquillityBloklamıştım zaten vere vere 15 gün mü verdiler. Alıntıları Göster terbiyesiz adam 107 yıllık kulübü siyasi rejimlerle bağdaştırıyor
quote:Orijinalden alıntı: il buono 10terbiyesiz adam 107 yıllık kulübü siyasi rejimlerle bağdaştırıyorAlıntıları Göster Ne alakası var komunistlikle ya beynini yemiş
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ %99 thtsright tı bu ve gene banlandı oruçtan karnım ağrıyodu zaten gülmekten yarıldı şimdi de
quote:Orijinalden alıntı: adogsquote:Orijinalden alıntı: JessieJ %99 thtsright tı bu ve gene banlandı oruçtan karnım ağrıyodu zaten gülmekten yarıldı şimdi deAlıntıları Göster Yayınlanmamasının komünistle ne alakası var lan.velev ki komünist rejim olsa herkes izlerdi.şaşırmış bu 15 gün az bile
quote:Orijinalden alıntı: il buono 10 terbiyesiz adam 107 yıllık kulübü siyasi rejimlerle bağdaştırıyor Adam oldugunu dusunmuyorum ama guldum nedense
quote:Orijinalden alıntı: Chosenquote:Orijinalden alıntı: il buono 10 terbiyesiz adam 107 yıllık kulübü siyasi rejimlerle bağdaştırıyor Adam oldugunu dusunmuyorum ama guldum nedense Alıntıları Göster mizuhura ya sövmüş galiba ondan banlanmış, noldu ki acaba?
quote:Orijinalden alıntı: adogsmizuhura ya sövmüş galiba ondan banlanmış, noldu ki acaba?Alıntıları Göster Değiliz.
quote:Orijinalden alıntı: Guest-3A5068A7ADeğiliz.Alıntıları Göster "artık banlayın hak ettim " clinteastwood10 Uzaklaştırılmış ¥ gün kaldı. adam dediğiini yaptırıyor.
quote:Orijinalden alıntı: Cemo5834 KOMÜ nedir arkadaş sanırım komün demek istemiş oda şudur ''paylaşmak'' yani işte kısaca komünizm
quote:Orijinalden alıntı: il buono 10 quote:Orijinalden alıntı: Cemo5834 KOMÜ nedir arkadaş sanırım komün demek istemiş oda şudur ''paylaşmak'' yani işte kısaca komünizm Biliyorum hocam sağolasın bilgilendirme için de yani konu açıyorsun gereksiz yere bari düzgün yaz demek istemiştim arkadaşa ki uçurmuşlar
quote:Orijinalden alıntı: Cemo5834 quote:Orijinalden alıntı: il buono 10 quote:Orijinalden alıntı: Cemo5834 KOMÜ nedir arkadaş sanırım komün demek istemiş oda şudur ''paylaşmak'' yani işte kısaca komünizm Biliyorum hocam sağolasın bilgilendirme için de yani konu açıyorsun gereksiz yere bari düzgün yaz demek istemiştim arkadaşa ki uçurmuşlar tamam hocam
quote:Orijinalden alıntı: Lucifer1905 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ %99 thtsright tı bu ve gene banlandı %99 thatsright mı şimdi? Açtığı konular, duyumları, mesaj atış tarzı birebir tutuyor.. ve tabi sınırsız banlanması en büyük özelliği
quote:Orijinalden alıntı: JessieJ quote:Orijinalden alıntı: Lucifer1905 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ %99 thtsright tı bu ve gene banlandı %99 thatsright mı şimdi? Açtığı konular, duyumları, mesaj atış tarzı birebir tutuyor.. ve tabi sınırsız banlanması en büyük özelliği %99 gelince sorarız.
quote:Orijinalden alıntı: Zesty Phoenixquote:Orijinalden alıntı: JessieJ quote:Orijinalden alıntı: Lucifer1905 quote:Orijinalden alıntı: JessieJ %99 thtsright tı bu ve gene banlandı %99 thatsright mı şimdi? Açtığı konular, duyumları, mesaj atış tarzı birebir tutuyor.. ve tabi sınırsız banlanması en büyük özelliği %99 gelince sorarız. Alıntıları Göster Böyle adamları banlayacağınıza bi hastanede beyin nakli yaptırın abi, rehabilitasyon hesabı.